do not visit
TRUSTPILOT
Se omdömen
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Personliga dopinbjudningar

Personliga dopkort och dopinbjudan med foton. Leverans inom hela Sverige.

Vilken stil föredrar du? Hitta en design som passar dig
Antal Pris Per Kort Totalt Pris
Priser inkl. kuvert och moms    Se fraktkostnader och större kvantiteter, klicka här.
Leveranstid varierar beroende på fraktalternativ:
Tidigast Senast
1:a-klassbrev fredag 25 juli tisdag 29 juli
Postpaket med spårning fredag 25 juli tisdag 29 juli

Se våra leveranspriser, klicka här.
Vad våra kunder säger
 • 2014-07-22
  "Kollade många sidor innan jag beslöt mig för att testa denna... Toppensida med enkla verktyg och snabbt och billigt.. Tjipp"

  — Niklas 

 • 2014-07-22
  "Jag har beställt både vigselprogram samt tackkort härifrån och är väldigt nöjd med kvalitén på bilderna och pappret. Korten är jätte fina och det är bra priser. Snabb frakt och det har aldrig varit något strul. Tack så mycket för fina kort och jag kan varmt rekomenderar denna sida."

  — Sofia 

 • 2014-07-22
  "Kan bara säga bra saker. Enkelt program att designa i, bra kvalitet i förhållande till kostnaden och mycket snabb leverans!!"

  — Josse 

 • 2014-07-21
  "Very good service, easy to access and good design sortiment. The only thing that I didn't like was the opaque paper. I chose that option, but I was thinking in a different kind of opaque paper... I don't know how glossy is their glossy option. I still don't know if I made the best choice p" ... Mer info

  — Elizabeth 

 • 2014-07-21
  "Fina kort och snabb leverans. Jag är jättenöjd."

  — Helena 

Se alla omdömen

När det är dags att döpa ert barn kan du göra dina inbjudningskort till dop på Optimalprint. Alla våra kort trycks på papper med hög kvalitet så att den design du skapat ger dig inbjudningskort som andas kvalitet. Oavsett vilken typ av dopkort du önskar så finner du den rätta mallen på Optimalprint. Du kan ladda upp en bild på er bebis och använde fotografiet för att skapa helt unika och personliga dopinbjudningar. Optimalprint har alltid den perfekta mallen för att hjälpa dig designa en perfekt dopinbjudan.