do not visit
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Nyårskort - Skicka en nyårshälsning till dina vänner!

Beställ nyårskort med dina egna bilder. Alla våra kort trycks på 300 grams tjockt papper.

Antal Pris per kort Totalt pris Fraktkostnad
Priser inkl. kuvert och moms    Se större kvantiteter, klicka här.
Leveranstid varierar beroende på fraktalternativ:
Tidigast Senast

Se våra leveranspriser, klicka här.

Vad våra kunder säger

 • 2015-05-26
  "Inbjudningskorten blev precis som på bilden på hemsidan, riktigt bra kvalité och super snabb leverans. Företaget höll sin leveransplan! Jag har bara positiv att säga om kvalitén, leveransen och företaget Optimalprint! Rekomenderrar starkt att använda dem om man ska beställa stora kvantitet" ... Mer info

  — Madeleine 

 • 2015-05-26
  "Snabb och bra leverans"

  — Erika 

 • 2015-05-26
  "Beställer endast bara härifrån nu mer. Här finns alla olika möjliga mallar för att det skall bli det perfekta kortet, man skapar det enkelt och får en riktigt personlig touch på det. Ingen kan bli besviken.. Dock kan man bara beställa jämna tiotal, hoppas de ändrar det till fritt val av a" ... Mer info

  — Liselott 

 • 2015-05-26
  "Enkel hemsida, snabb leverans, stort utbud!"

  — Karolina 

 • 2015-05-25
  "Beställde inbjudningskort till 30 års fest. Har tidigare använt en annan sida. Men när jag tittade på deras tyckte jag inte att någon layout föll mig i smaken och kände inte för att göra en ny egen. Då surfade jag in på er sida och hittade en layout nästan direkt. Prövade göra kortet vilke" ... Mer info

  — Nadja 

Se alla omdömen

Våra mest populära nyårskort

Våra mest populära nyårskort I den här kategorin har vi samlat våra mest populära nyårskort. Här kan du få lite inspiration från vad våra andra kunder tycker om. Du kan ladda upp dina egna bilder i nästan alla våra nyårskort.

Se våra designmallar

Nyårskort med dina egna bilder

Nyårskort med dina egna bilder Dina nyårskort ska vara personliga. Spara dina favoritkort i Mitt Galleri och ladda upp dina bilder på ditt kort.

Se våra designmallar

Nyårskort - A6 (148x105 mm)

Nyårskort - A6 (148x105 mm) Våra nyårskort i A6 format är de vi säljer mest av. Våra kunder upplever att dom får extra mycket för pengarna. Storleken är perfekt för att skicka som vykort.

Se våra designmallar

Nyårskort - A5 (210x105 mm)

Nyårskort - A5 (210x105 mm) Eftersom vi arbetar med trycksaker så är A5 kortet helt klart vårt favoritformat. Våra kunders bilder blir extremt skarpa och fina när vi "blåser upp" dom på ett stort kort.

Se våra designmallar

Vikta nyårskort

Vikta nyårskort Ett vikt nyårskort ger dig gott om utrymme för att skriva en personlig hälsning. De vikta nyårskorten är våra mest populära kort.

Se våra designmallar

Ej vikta nyårskort

Ej vikta nyårskort Om du önskar att skicka iväg en nyårshålsning till dina vänner utan att lägga allt för mycket tid på det så är A6-kortet valet för dig.

Se våra designmallar

Ensidiga nyårskort

Ensidiga nyårskort Här finner du nyårskort till garanterat lägsta pris. Våra A6 kort kan jämföras med ett vykort, både vad gäller storlek och tjocklek på pappret.

Se våra designmallar

Dubbelsidiga nyårskort

Dubbelsidiga nyårskort Alla våra dubbelsidiga produkter ger dig som kund lite extra möjligheter att lägga till bilder samtidigt som du kan beställa en unik design.

Se våra designmallar