do not visit
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 10,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2015-05-26

  "Snabb och bra leverans"

  — Erika 


 • 2015-05-25

  "Sällan har jag upplevt en så snabb och tillmötesgående kundservice. Vid flera tillfällen har jag fått förstklassig support. Även om felet inte legat hos Optimalprint gör de allt för att man ska bli nöjd som kund."

  — Patrik 


 • 2015-05-25

  "Bra produkter och snabb leverans. Fick lite extra också så är jättenöjd."

  — Frida 


 • 2015-05-25

  "Beställde inbjudningskort till 30 års fest. Har tidigare använt en annan sida. Men när jag tittade på deras tyckte jag inte att någon layout föll mig i smaken och kände inte för att göra en ny egen. Då surfade jag in på er sida och hittade en layout nästan direkt. Prövade göra kortet vilke" ... Mer info

  — Nadja 


 • 2015-05-25

  "Det var enkelt att beställa och även att beställa mer av samma sort när jag i efterhand kom på att vi behövde fler inbjudningar. Bra pris och snygga inbjudningar som snabbt levererades efter beställningen."

  — Yasmin S 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.