do not visit
TRUSTPILOT
Se omdömen
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 8,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2014-09-30

  "Lite svårt att uppskatta slutresultatet när man skapade sin design men det blev bättre än man vågade hoppas på."

  — JoSoDeHo 


 • 2014-09-30

  "Jag är mycket nöjd med min beställning och har ingenting att anmärka."

  — Christiane 


 • 2014-09-30

  "Lätt att göra fina kort. Bra erbjudande prismässigt. Snabb leverans. Det enda jag kommer på som skulle kunna förbättras är kvalitén på pappret som jag upplevde lite tunt och "sladdrigt" för att vara tackkort."

  — Hanna 


 • 2014-09-29

  "Jag tyckte att Optimalprint levde upp till mina förväntningar och levererade mina tackkort mycket snabbt och snyggt förpackat."

  — Linda 


 • 2014-09-28

  "Snabb leverans och bra kvalitet!"

  — Filip 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.