do not visit
TRUSTPILOT
Se omdömen
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 8,90 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2014-04-16

  "Lätt att beställa och snabb leverans. Mycket nöjd."

  — Helena 


 • 2014-04-16

  "Mina inbjudningar var precis som på webbsidan och de kom jättesnabbt"

  — Flora 


 • 2014-04-16

  "Riktigt bra grejer. Bra pris o snabb leverans. Det gillar jag. Kan möjligen önska lite bättre bildkvalitet i trycket. Kanske det beror på papperet? Betalar gärna en liten slant till för att få bättre bilder. I övrigt - kalasbra!"

  — Peter 


 • 2014-04-16

  "Enkelt och prisvärt"

  — Lena 


 • 2014-04-14

  "jättefina olika mallar jag kunde jobba med och snabb leverans :) korten var superfina och det var lätt att beställa. kan klart rekommendera"

  — Jessica 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.

Please note:

Your IP address indicates that you are in United States. We do not currently ship to this country.

You can