do not visit
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 8,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2014-10-19

  "Korten kom snabbt på posten och kvalité var som förväntat."

  — Pernilla 


 • 2014-10-19

  "Vi skulle trycka upp bröllopskort och hittade Optimalprint. Massor att välja på och snabb leverans - vi är mycket nöjda."

  — Kaisa 


 • 2014-10-17

  "Allt gott och säga"

  — Pia w 


 • 2014-10-16

  "Jag är supernöjd. Det var snabb leverans och Korten blev jättefina. Ett stort + för dom extra kort som sändes med utan kostnad. Det gör så man inte behöver reklamera om det skulle vara typ ett eller två som har någon skavank."

  — Charlotta 


 • 2014-10-16

  "Var väldigt smidigt att beställa inbjudningskort! Även smidigt att dessa sedan levererades hem inom ett par dagar. Enda lilla minuset var att storleken på den minsta föreslagna texten (typsnittsstorleken) var nog i minsta laget. Kommer dock garanterat att beställa fler kort härifrån :)"

  — Anna 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.