do not visit
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 8,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2014-10-30

  "Bra färdiga koncept. Bra erbjudande och snabb leveranstid! Helt klart nöjd! :)"

  — Weronica 


 • 2014-10-30

  "Smidigt att beställa och väldigt fina kort!"

  — Eva  


 • 2014-10-30

  "Vi beställde bröllops inbjudningar via er och vi var mycket nöjda med både resultatet och priset samt den korta leveranstiden."

  — Patrick 


 • 2014-10-29

  "Beställde inbjudningskort på en söndag och hade dem i brevlådan två dagar senare. Mycket bra kvalité och vi besvärades inte av någon envis beskärning som vi hade problem med hos en annan leverantör. Vi är mycket nöjda!"

  — Pia L 


 • 2014-10-29

  "Mina kort levererades snabbt. Det var smidigt att beställa och resultatet blev bra."

  — Henny 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.