do not visit
TRUSTPILOT
Se omdömen
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 8,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2014-07-23

  "Enkelt att skapa korten på er hemsida. Snabb leverans."

  — Eva duganic 


 • 2014-07-23

  "Blev vi med våra tackkort från vårt bröllop, gick smidigt att beställa och det gick snabbt att få dem!"

  — Maria 


 • 2014-07-22

  "Jag har beställt både vigselprogram samt tackkort härifrån och är väldigt nöjd med kvalitén på bilderna och pappret. Korten är jätte fina och det är bra priser. Snabb frakt och det har aldrig varit något strul. Tack så mycket för fina kort och jag kan varmt rekomenderar denna sida."

  — Sofia 


 • 2014-07-22

  "Kollade många sidor innan jag beslöt mig för att testa denna... Toppensida med enkla verktyg och snabbt och billigt.. Tjipp"

  — Niklas 


 • 2014-07-22

  "Kan bara säga bra saker. Enkelt program att designa i, bra kvalitet i förhållande till kostnaden och mycket snabb leverans!!"

  — Josse 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.