do not visit
Tryckt i
Sverige
Kuvert ingår
48h
leverans

Tackkort

Pris från 11,40 kr inklusive kuvert
Leverans inom 48 timmar

 • 2015-04-24

  "Tycker att redigeringsverktyget bitvis är lite oflexibelt och segt"

  — Therese 


 • 2015-04-24

  "otroligt enkelt att lägga in bilder och skära dem som man vill ha."

  — Michael 


 • 2015-04-24

  "Stort urval av mallar till personliga kort och med riktigt bra kvalité. Enkelt, smidigt och prisvärt. Snabb leverans och bra service. Supernöjd! Kommer att rekommendera Optimalprint till mina vänner och bekanta och anlita dem igen i framtiden😊"

  — Jessica 


 • 2015-04-24

  "Superbra är det enda jag kan säga. Jättesnabb leverans och jättefina kort. Kommer helt klart beställa från Optimalprint fler gånger."

  — Lotta 


 • 2015-04-24

  "Enkelt att beställa. Snyggt resultat och mycket snabb leverans."

  — Agneta 


Skapa helt personliga tackkort och välj bland våra hundratals designmallar. Tackkort är ett perfekt sätt att visa sin tacksamhet och med personliga bilder och text blir korten än mer speciella. Personliga tackkort framhäver lite av din personlighet i varje kort du skickar. Samtliga våra tackkort har skapats av professionella designers och innehåller text som är anpassad för ändamålet. Redigera designmallarna för att skapa ditt personliga kort med unika bilder och text. Personliga tackkort ger en speciell känsla hos mottagaren och hjälper dig att framhäva just din personlighet. Skapa tackkort med egna bilder och text, skapa något unikt med Optimalprint Sverige.