do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21430
8,4/10 (21430 omdömen)
30% rabatt på TygpåsarKod: TYGKASSESE | t.o.m: 04/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Bär dina saker med stil

Tillverkade med hållbarhet i åtanke

Tillverkade av högkvalitativ och hållbar bomull, våra tygpåsar är tillverkade med hållbarhet i åtanke. De förstärkta sömmarna på handtagen gör att tygpåsarna inte bara är robusta, utan även bekvämare att bära.

Färgalternativ

Välj mellan 5 olika färger när du skapar din egna personliga tygpåse i bomull

Mångsidiga

Tygpåsar i bomull är mer än bara perfekta handlingskassar. De kan användas som strandpåsar eller sport- och gympåsar, du kan till och med stoppa ner din laptop, dina böcker eller din lunch och ta med till kontoret eller skolan.

Den perfekta gåvan

Anpassade tygpåsar är perfekta som gåvor. Att anpassa är enkelt, du kan lägga till foton, bilder, text eller en av våra fantastiska designs.

Tygpåsar | Optimalprint

Skapa en unik accessoar som speglar din unika personlighet när du köper en personlig tygkasse från Optimalprint. Med vårt innovativa designverktyg har det aldrig varit lättare att designa en unik tygkasse som är helt anpassad efter dina önskemål. Oavsett om du vill lägga till ditt namn, en bild eller ditt favoritcitat så kan du vara säker på att din design kommer klara daglig användning tack vare vår högkvalitativa tryckprocess.

100% nöjdhetsgaranti

Berätta för oss om du inte är nöjd så skickar vi dig en tygpåse eller dina pengar tillbaka.

Få gratis standardleverans i Optimalprint-appen

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Finns även som app

Skapa din egen tygkasse