do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21353
8,4/10 (21353 omdömen)
-30% på aluminiumtavlorKod: ALUMTAVLASE | t.o.m: 02/04
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina aluminiumtryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Få fram färgerna på dina tryck

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se vår nya kollektion av väggkonst

Kombinera dina bästa foton i ett kollage.

Har du svårt att välja det perfekta fotot? Visa upp dina minnen i ett kollage genom att använda våra kostnadsfria mallar för flera foton. Perfekt om du vill skapa temakonst för speciella tillfällen.

Borstade aluminiumtryck

Våra borstade aluminiumtryck ger textur och djup till dina foton. Denna tryckstil ser särskilt vacker ut med svartvita foton. Vitt trycks inte, så alla vita områden på dina foton skiner igenom i en iögonfallande metallisk silver.

Lätt att hänga upp!

Att hänga upp din aluminiumtavlor är okomplicerat och problemfritt. Vi skickar med ett upphängningssystem och instruktioner med varje tryck. Dämpning av skum är inkluderat och ger intrycket att din tavla flyter ovanpå väggen.

Våra högkvalitativa aluminiumtryck är premium, hållbara och prisvärda

Hållbara och levande aluminiumtryck | Optimalprint

Våra aluminiumtryck med otroliga detaljer är ett djärvt och modernt sätt att visa upp dina foton på. Exakta tryck på aluminiumskivor av hög kvalitet återskapar dina favoritminnen i hög upplösning och med livliga färger.

Klarhet och livlighet med exakta toner.

Optimalprint använder en professionell tryckprocess för att fånga varje detalj i dina foton så att de kan återges otroligt nära originalet. Med våra exakta toner kan du vara säker på att dina minnen kommer återges korrekt med vackra detaljer.

Hållbarhet möter elegans

Den blänkfria finishen på våra aluminiumtryck ser till att dina foton ser eleganta och sofistikerade ut, samtidigt som en hållbar aluminiumbaksida förhindrar att ditt tryck repas, bleknar eller vattenskadas. Eftersom våra aluminiumtryck har laminerats så är de även motståndskraftiga mot fukt, vilket gör dem perfekta att hänga upp både ute och inne. Ett upphängningskit medföljer varje tryck för att enkelt låta dig montera ditt tryck på alla möjliga väggar.