do not visit

50% RABATT PÅ DESIGNPOSTERS!

Kod ART50SE, Gäller t.o.m. 01/11

Posters vi rekommenderar

Superstora designs

Vår kollektion av stora vackra konstdesigns har alla våra bästsäljare och en stor variation av fotografier, konstposters och personliga typograpfi posters som du kan välja från. Perfekta för stora väggar.

Visa din konst i en ram

  1. Välj mellan 6 ramstorlekar, från 30x40 till 70x100 cm.

  2. Ett gratis upphängningskit är inkluderat så att du kan hänga ramen både som stående och liggande.

  3. Har lätt och krossäkert transparent plexiglass.

Väggdekoration online hos Optimalprint

Optimalprint erbjuder fantastiskt vackra konstposters och de senaste trenderna inom interiördesign. Se igenom våra kategorier av handplockade posterkollektioner så som målerier, fotografier och personliga typografiska posters från konstnärer från runtom hela världen. Du kan alltid hitta något som passar perfekt till dina väggar hos oss. Med kollektioner så som natur, svart & vitt, mode, djur, sommar och många fler så finns det alltid något som passar till ditt rum, dekorationsstil eller till kontoret.

RAMA IN DINA POSTERS OCH SKAPA EN TAVELVÄGG

Vi har ett stort utbud av prisvärd väggdekoration i premiumkvalitet. Du hittar helt säkert det perfekta motivet från vårt stora utbud av posters. Att skapa en vacker och unik tavelvägg är superenkelt. Välj till en ram eller posterhängare så att den passar in på väggen.

VÄGGDEKORATION FÖR ALLA TYPER AV HEM

Att inreda sitt hem med konst skapar en känsla av lugn. Att välja rätt motiv kan vara svårt ibland, det är därför vi har samlat våra posters i olika kollektioner och kategorier så att du ska kunna hitta postern som är helt rätt för dig. Du kan kombinera olika storlekar, ramar och ramfärger för att bygga en tavelvägg som blir precis som du vill ha den.

Skapa dina tavelvägg med Optimalprint

Populära kategorier