do not visit
SkolstartsreaUpp till 50% rabatt | T.o.m: 25/10
Trycks i Sverige – snabb frakt
8,8 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Personliga produkter inför skolstarten

Ny klass, nytt skolår, nytt ansvar. Den här gången med splitternya och spännande skolprodukter! Optimalprints skolprodukter som kan personaliseras helt låter föräldrar organisera och planera, samtidigt som det gör det spännande för barnen att gå tillbaka efter lovet. Från kalendrar, familjeplanerare och anteckningsböcker för föräldrar till aktivitetsböcker, anteckningsböcker, utbildande posters och läroböcker för barn, alla skapade i din alldeles egna stil. Gör dina produkter personliga idag!

Viktiga saker inför skolstarten

Var kreativ med dina familjefoton

Omdekorera barnets rum med inramade posters

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden! Installera appen idag: {app_link}

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.