do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21430
8,4/10 (21430 omdömen)
40% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 04/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Se våra kollektioner

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.

Få gratis standardleverans i Optimalprint-appen

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Inbjudningar till barnkalas

Om du vill göra ditt barns kalas mer speciellt kan du skicka personliga inbjudningskort till barnets födelsedagskalas! Till skillnad från de tråkiga gamla generiska kalasinbjudningarna kan du välja bland ett brett utbud av teman, färger och designs bland våra kort, som matchar ditt barns energi och personlighet. Så oavsett om din lilla skatt älskar dinosaurier, enhörningar, valpar eller superhjältar kan du skapa en design som visar upp intresset och gör att mottagaren ser fram emot kalaset.


Kalasinbjudningarna är verkligen unika och låter dig lägga till personliga detaljer för att få dem att sticka ut ännu mer. Till exempel kan du lägga till ditt barns namn, ålder, datum och plats för tillfället och till och med en bild av den lilla för att väcka spänningen inför kalaset. Och det bästa av allt? Tack vare våra olika designelement och mallar är det lätt att skapa inbjudningar till barnens kalas på Optimalprint.

Inbjudningar till barnkalas

Att skicka anpassade födelsedagsinbjudningar visar att du bryr dig om personerna som kommer att delta och investerar i att göra evenemanget minnesvärt. Om du vill lära dig om anledningarna till att skicka personliga inbjudningar till barnkalas istället för vanliga, läs vidare:


1. Ger en personlig touch: Personliga kort hjälper till att skapa ett minnesvärt evenemang för ditt barn och gästerna. En personlig touch visar barnet och dina gäster hur mycket de betyder för dig och att du försöker skapa ett minnesvärt evenemang.


2. Sätter tonen för festen: Personliga inbjudningar till barnens födelsedagsfest kan ge dina gäster en förhandsvisning av vad evenemanget kan bli. Eller om kalaset har ett specifikt tema kan du låta gästerna få reda på det. Till exempel, om du vill ha ett kalas med superhjältetema, kan du be dina gäster att klä ut sig. Det kan göra festen mer speciell och väcka intresse inför kalaset.


3. Skapa ett minne: En personlig inbjudan till en födelsedagsfest är mer än bara ett papper! Det kan vara ett minne som ditt barn och de andra gästerna kan sätta värde på i många år framöver. När ditt lilla barn blir äldre kan de titta tillbaka på sin barndoms födelsedagar och minnas de ögonblick som påverkade dem. Det är också ett bra sätt att dokumentera ditt barns uppväxt på.


4. Visar att du bryr dig om detaljer: Att skicka anpassade inbjudningar till barnkalas visar att du bryr dig om detaljerna och försöker göra händelsen minnesvärd. Det visar att du har lagt ner mycket tanke inför förberedelserna, från dekorationerna till maten, underhållningen och gästlistan. Det kan sätta tonen för en rolig och energisk händelse som alla skulle älska att delta i.


5. Visar tacksamhet: Personliga inbjudningar till barns födelsedagar erbjuder också tacksamhet till dina gäster och får dem att känna sig speciella. De känner att du sätter pris på deras närvaro och att du är tacksam för deras stöd och vänskap. Det går långt för att bygga nya relationer och stärka förhållandet med människorna i ditt liv.

Hur du skapar de bästa inbjudningarna till barns födelsedagar

Nu kan du enkelt skapa personliga födelsedagsinbjudningar för barn på Optimalprint. Om detta är första gången, här är några enkla steg att följa:


1. Välj en design och kortstil: För att skapa en minnesvärd födelsedagsinbjudan måste du först välja en design och kortstil på vår webbplats. Detta steg är enkelt, eftersom det finns dussintals färdiga mallar som är redo att anpassas. Så välj en design och välj den orientering och storlek du vill att kortet ska vara i. Oavsett om du vill ha ett kort i formatet porträtt eller landskap, stort eller litet, hittar du dem här.


2. Personifiera kortet: När designen är vald måste du personifiera inbjudan för att passa dina behov. Lägg till ditt barns namn, ålder, plats och RSVP-info. Du kan också lägga till en särskild hälsning till mottagaren eller detaljer som klädkod eller en lista över planerade aktiviteter.


3. Lägg till foton och grafik: Barnkalas-inbjudningar ser ännu mer speciella ut när du lägger till en bild av ditt barn eller en rolig liten grafisk bild som matchar festens tema. Du kan ändra våra mallar efter din smak så att den slutliga produkten ser ut exakt så som du har tänkt dig. Du kan till och med skapa en design från grunden om du vill!


4. Tryck och skicka: Låt oss skapa vår magi när designen är färdig. Vi ser till att allt ser perfekt ut och är redo att skickas direkt.

Inbjudningar till flickkalas

Fira din lilla tjej genom att skapa inbjudningar till flickkalas som är inspirerade av din flickas personlighet. Du kan hitta inbjudningar till flickkalas i olika roliga och kreativa designs, från Disney-prinsessor och enhörningar till änglar och söta djur; vi har något som passar alla flickor som ska ha ett barnkalas. Det spelar ingen roll hur gammal din dotter är; våra kortdesigns kommer att få henne att le när hon ser dem. Dina gäster kommer också att imponeras när de ser ansträngningen du har lagt ner på att skapa kortet. I slutändan är nyckeln till att skapa unika och personliga födelsedagskort för pojkar eller flickor att fokusera på deras intressen och personlighet. Genom att välja en design som speglar det dem gillar kan du få dem att känna sig ännu mer speciella på sin stora dag.

Inbjudningar till pojkkalas

Inbjudningar till pojkar skiljer sig från flickornas inbjudningskort på flera sätt. Medan flickor tenderar att dras till mer glitter, glamorösa och lekfulla designs, föredrar pojkar mer djärva och äventyrliga motiv. Dessutom, medan både pojkar och flickor kan uppskatta teman som superhjältar eller djur, föredrar pojkar mer actionfyllda och äventyrliga teman, som sport, dinosaurier eller pirater. Pojkars födelsedagsinbjudningar har ofta djärva och ljusa färger som rött, blått och grönt, medan flickors inbjudningar kan ha pastellfärger eller glittrande detaljer. Pojkars festinbjudningar kan ha grafik som bilar, flygplan eller robotar, medan flickors födelsedagsinbjudningar kan ha grafik som blommor, enhörningar eller prinsessor. Typsnittet som används i pojkars födelsedagsinbjudningar är ofta djärvt och sticker ut, medan flickors inbjudningar kan ha krusiduller eller skrivstilsliknande typsnitt som är mer eleganta.


Vi på Optimalprint är stolta över att tillverka födelsedagsinbjudningar av högsta kvalitet till det mest rimliga priset. Alla våra födelsedagsinbjudningar för barn kommer med rundade hörn, och du kan välja mellan silkeslent, glansigt eller matt papper, beroende på den finish du vill ha. Du kan också välja våra premiumkuvert för att ge din inbjudan en lyxigare känsla. Vad du än väljer kan du vara säker på att det är hög kvalitet. Och glöm inte att kolla in vårt Plus-medlemskap som ger dig exklusiv tillgång till nya motiv, snabb och gratis leverans samt en 30-dagars kvalitetsgaranti. Så vad väntar du på? Fira dina barns födelsedag i stil med våra anpassade födelsedagsinbjudningar för barn!


Pojkars födelsedagsinbjudningar har ofta djärva och ljusa färger som rött, blått och grönt, medan flickors inbjudningar kan ha pastellfärger eller glittrande detaljer. Pojkars festinbjudningar kan ha grafik som bilar, flygplan eller robotar, medan flickors födelsedagsinbjudningar kan ha grafik som blommor, enhörningar eller prinsessor. Typsnittet som används i pojkars födelsedagsinbjudningar är ofta djärvt och uppmärksamhetskrävande, medan flickors inbjudningar kan ha krusiduller eller skrivstilsliknande typsnitt som är mer eleganta.


Hos Optimalprint tar vi stor stolthet i att producera högsta kvalitet barnens födelsedagsinbjudningar till det mest rimliga priset. Alla våra barnens födelsedagsinbjudningar kommer med avrundade hörn, och du kan välja mellan silkeslen, glansig eller matt papper, beroende på den avslutande effekt du vill ha. Du kan också välja våra premium-kuvert för att ge paketet en lyxigare känsla. Om vi gör det kan du vara säker på att det kommer att vara högkvalitativt. Och glöm inte att kolla in vårt Plus-medlemskap som ger dig exklusiv tillgång till nya designer, snabb och gratis leverans samt en 30-dagars kvalitetsgaranti. Så vad väntar du på? Fira dina barns födelsedag i stil med våra anpassade födelsedagsinbjudningar för barn!