do not visit
60% rabattKod: CANVASSE | t.o.m: 04/12
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få ditt canvastryck innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din första canvas

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Skapa minnesvärda julklappar i år med Plus

Förvandla livets speciella stunder till konst som dina nära och kära kan vårda i många år framöver 🎁 Med Plus kan du välja ett annat foto eller en annan design för alla på din lista och få GRATIS frakt.
Läs mer

Se vår nya kollektion av väggkonst

Personliga canvas-tryck är det perfekta sättet att visa upp dina favoritminnen med stil

Kombinera dina bästa bilder i ett kollage

Välj bland våra olika mallar för att visa upp flera bilder på din canvas. Passar perfekt för att skapa konst med bilder från speciella tillfällen.

Skapa konst med dina favoritbilder

Bilder är till för att delas och visas upp. Tryck dina favoritminnen på canvas och skapa ett galleri på din vägg.

Gratis upphängningssystem inkluderat

Perfekt för storlekar upp till 90cm i bredd. Super enkelt att montera och hänga upp!

100% nöjdhetsgaranti

Vi vill hjälpa dig att skapa de perfekta produkterna. Om du inte är nöjd med kvaliteten, hör av dig till oss så byter vi produkten eller ger dig pengarna tillbaka.


Skapa din första canvas

Finns även som app

Fantastiska canvastavlor | Optimalprint

Vi använder banbrytande teknologi och de bästa kvalitetsmaterialen för att förvandla dina favoritfoton eller konstverk till vackra canvastryck som lyfter alla möjliga rum. Genom att använda vårt intuitiva redigeringsverktyg kan du snabbt och enkelt ladda upp dina foton och konstverk för att sedan anpassa efter din smak. Vårt expertteam kommer sedan trycka, sträcka och skicka din canvastavla direkt till din dörr.

Trycks på canvasduk av hög kvalitet och sträcks över en solid träram

Du kan välja mellan tunn canvasduk med en 2–3 cm ram eller premium 4cm ram, som ger ditt canvastryck en modern eller traditionell stil beroende på dina preferenser. Våra träramar är FSC-certifierade, men om dessa inte är tillgängliga så kommer vi ersätta dem med PEFC eller motsvarande. Vi inkluderar även ett upphängningskit i varje beställning, så att din nya canvastavla kan hängas upp så fort den har levererats.

Skickas snabbt på begäran, ingen minimibeställning

Vi trycker alla våra canvastavlor på begäran och fraktar dem i robusta, skyddande lådor så att de anländer i perfekt skick. Vi kräver ingen minimibeställning, så du kan beställa så många eller så få tryck du vill. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning så erbjuder vi en 100% nöjdhetsgaranti.