do not visit

35% RABATT PÅ KLÄDER!

Kod KLADERSE, Gäller t.o.m. 24/10

Skapa minnesvärda julklappar i år med Plus

Oavsett om det är familjefoton, unika designer eller till och med en ful jultröja, är kläder fina presenter att ha på sig och njuta av i många år framöver! 🎁 Med Plus kan du skapa en unik look för alla på din lista och få GRATIS frakt.
Läs mer

Trendiga designs för alla

Från roligt och gulligt till konstnärligt och motiverande, vi har samlat hundratals av de coolaste designerna. Vi har en produkt som passar dig, oavsett vilken stil du har!

Stort urval av produkter

Du kan välja mellan flera skärningar och produkter i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en standard t-shirt, en hoodie till barn eller en t-shirt för dam har vi det du önskar!

Kvalitet som varar

Våra plagg är experttillverkade med de bästa materialen, vilket ger en unik mjukhet och en fantastisk passform. Med förkrympta tyg kan du vara säker på att plaggen behåller sin form och storlek, tvätt efter tvätt.

Senaste kollektionen av Hoodies & Sweatshirts

Utforska vårt otroliga urval av Hoodies och Sweatshirts i premiumkvalitet. Välj mellan en mängd olika stilar och färger för att se vass ut - oavsett var du är.

Designade kläder på Optimalprint

Hos Optimalprint kan du hitta den coolaste designen på massvis med olika klädprodukter, inklusive t-shirts, sweatshirts, luvtröjor och tanktoppar. Upptäck våra olika tematiska kategorier för att hitta omsorgsfullt utvalda kollektioner som är designade för att passa alla stilar. Från roliga citat till motiverande budskap, och konstnärliga motiv är lika många som gulliga djur. Oavsett om du letar efter en säsongsbestämd produkt eller den perfekta presenten, så har vi det du söker!

Medvetet självuttryck

Hos Optimalprint är alla våra klädprodukter, personliga eller inte, tryckta vid beställning med miljövänliga tryckmetoder och bläck. Genom att undvika masstillverkning minimerar vi svinn och minskar eventuell miljöpåverkan. Det låter dig uttrycka dig själv utan dåligt samvete. Vi arbetar även med rättvisa och ansvarsfulla klädleverantörer som använder hållbara material.

Uttryck dig själv med ett klick

Känner du inte för att vara kreativ? Att klä dig i det du älskar har aldrig varit lättare. Med våra färdigdesignade kläder kan du få dina favoritplagg och den trendigaste designen på bara några få steg. Välj helt enkelt din favoritdesign, produktkombination, storlek och färg. Sen är du färdig.

Shoppa våra toppkategorier

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, kontakta oss så skickar vi ett nytt klädesplagg eller dina pengar tillbaka

Ladda ner Optimalprint-appen och börja designa var du än befinner dig!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Finns även som app

Klä dig i den design du älskar