do not visit
50% rabattKod: FOTOSE | t.o.m: 04/12
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina fotoböcker innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet


De bästa fotoböckerna online

Skapa fotoböcker för alla tillfällen

Föreviga dina bästa minnen eller ge bort en personlig present till någon du tycker om. Välj dina favoritbilder och dra nytta av våra erbjudanden. Anpassa din fotobok med semesterbilder, bröllopsbilder eller andra teman.

Våra priser inkluderar foton på framsidan
Välj en fotobok som är inbunden med hårt eller mjukt omslag

Titta tillbaka på 2022 i jul med Plus

Att vända sidan i en fotobok och bli påmind om livets speciella stunder är en underbar känsla.
Det är därför fotoböcker är fantastiska julklappar! 🎁 Med Plus kan du skapa personliga fotoböcker som får dina nära och kära att le i ett helt år, samtidigt som du dessutom får GRATIS frakt under ett helt år.
Läs mer

7 olika format

Letar du efter en kvadratisk, landskap eller bok i porträttformat? Mjukt eller hårt omslag? Välj det bokformat som passar dig bäst

Superenkelt!

Välj helt enkelt dina favoritbilder från din enhet, Google Photos, Instagram eller Facebook. Det är lätt att lägga till och ta bort bilder, använda layouts och redigera bildtexter för att skapa vackra resultat.

Prisvärd kvalitet

Vi trycker våra fotoböcker med bläck och papper av högsta kvalitet och med hållbar limbindning. Med pris från bara 129 kr har alla råd att skapa en egen fotobok.

Trycks i Sverige
Snabb leverans

Vi trycker våra fotoböcker på miljövänligt papper och så nära dig som möjligt. Allt det bidrar till att göra din bok så miljövänlig som möjligt.

Anpassad fotobok | Optimalprint

Fotoböcker är ett fantastiskt sätt att bevara sina favoritminnen på. Med vår användarvänliga redigerare är det lätt att designa en anpassad fotobok som passar alla olika stilar. Välj mellan flera olika storlekar, bakgrunder, layouts och teckenstilar för att skapa en unik bok.

Hårda eller mjuka omslag

Vi erbjuder både hårda och mjuka omslag. Våra hårda omslag är tillverkade av högkvalitativt fotopapper som lamineras för extra hållbarhet. Våra mjuka omslag är tillverkade av fotopapper av premiumkvalitet och ser fortfarande fantastiska ut efter flera års användning. Oavsett vilket alternativ du väljer så kan du vara säker på att din fotobok kommer hålla.

Den perfekta presenten till en närstående

Fotoböcker är fantastiska presenter för alla tillfällen. Oavsett om du firar en födelsedag, årsdag eller något annat så är en anpassad fotobok en unik och eftertänksam gåva som låter din närstående veta hur mycket du bryr dig. Att beställa är enkelt – ladda bara upp dina foton och designa din bok på några minuter. Vi trycker och skickar din bok så fort som möjligt, så att du kan njuta av dina minnen i flera år framöver.

Nöjdhetsgaranti:
Optimalprint-appen – 4,8/5 med fler än 7 000 omdömen

Skapa en personlig fotobok på nolltid, direkt i mobilen!


Otroligt enkelt

★★★★★

"Det var otroligt enkelt att skapa min bok. Jag hade provat på två andra sidor, men övergav de projekten eftersom det var så komplicerat och svårt, och då är jag ändå ganska bra på datorer." - Elsa

Riktigt bra kvalitet

★★★★★

"Min bok kom igår, och jag är minst sagt nöjd. Jag är så imponerad av kvaliteten, boken är vacker!" - Alice

FANTASTISKT

★★★★★

"Jag laddade upp mina bilder, lade till texter, organiserade och redigerade och det var så enkelt och gick snabbt. Min fotobok blev fantastiskt fin!" - Anna

Älskar boken!

★★★★★

"Jag älskar min fotobok...kanske lite för mycket, haha! Tjänsten var väldigt lätt att använda, väldigt tydlig och gjorde det enkelt att skapa en vacker bok!" - Julia

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Ladda ner appen och få 50% rabatt på din fotobok!

SKICKA MIG LÄNKEN

Få fri frakt i appen när du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Genom att ange ditt telefonnummer godkänner du att du kommer att få ett automatiskt engångsmeddelande med en länk som låter dig ladda ner Optimalprint-appen. Standardkostnad för textmeddelanden kan komma att gälla.

Skapa din första bok

Finns även som app