do not visit
30% rabattKod: KALENDRARSE | t.o.m: 26/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

FĂ„ dina kalendrar i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Nu Àr det busenkelt att skapa personliga kalendrar
VĂ€lj helt enkelt storlek och design, och anpassa med dina viktiga datum

Helt personligt

★★★★★

"Fantastisk kvalitet. Jag skapade en som present till mina förÀldrar, som var sÄ nöjda att de köpte en till alla i familjen. Jag gillar att man kan lÀgga till viktiga datum. Helt personligt. Jag lÀr göra en varje Är!"

Fantastisk service

★★★★★

"Bra kvalitet, enkelt att skapa och snabb frakt = fantastisk service. Tack" - Ryan

UtmÀrkt frakt

★★★★★

"Jag var mycket nöjd med de 3 personliga kalendrarna jag tryckte inför julen. UtmÀrkt frakt, dÄ de kom pÄ 2 dagar. Skulle rekommendera till en vÀn eller anvÀnda igen." - Debbie

Kvalitetstryck

★★★★★

"Kvalitetstryck, enkelt att designa. Inga dolda avgifter och inget krÄngel. Snabb frakt, till och med i juletider! Tack!" - Jan Erik

Skapa din kalender

Din familj Àr unik, sÄ det borde Àven din kalender vara. VÀlj storlek, vilken startmÄnad du vill anvÀnda, och lÀgg till bilder och viktiga datum pÄ varje sida.

Busenkelt!

VÀlj helt enkelt dina favoritbilder frÄn din enhet, frÄn Google Photos, Instagram eller Facebook. Det Àr lÀtt att lÀgga till och ta bort bilder, redigera text och lÀgga till hÀndelser för att skapa en personlig och vacker kalender.

Tryckt i Sverige
med snabb leverans

Vi trycker lokalt med kvalitetsblÀck och -papper för att sÀkerstÀlla att du blir nöjd. Genom att trycka lokalt, och sÄ nÀra dig som möjligt, sÄ kan vi erbjuda dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Inspiration frÄn vÄra vÀnner

Optimalprint har vĂ€nner och nöjda kunder över hela vĂ€rlden. Det Ă€r vad som driver oss – att göra vĂ„ra kunder nöjda och glada! NĂ„gra av vĂ„ra vĂ€nner har delat med sig av kreativa idĂ©er och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt pĂ„ deras unika, personliga idĂ©er och lĂ„t dig inspireras. Dela gĂ€rna din unika kreation med oss pĂ„ Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Skapa din första kalender

Finns Àven som app

Ladda ner Optimalprints app & fÄ Ätkomst till vÄra bÀsta erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en lÀnk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkÀnner du att ta emot ett automatiskt engÄngs-sms med lÀnken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.