do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21430
8,4/10 (21430 omdömen)
30% rabattKod: KALENDRARSE | t.o.m: 04/06
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina kalendrar i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Nu är det busenkelt att skapa personliga kalendrar
Välj enkelt storlek och design, anpassa sedan med dina viktiga datum

Helt personligt

★★★★★

"Fantastisk kvalitet. Jag skapade en som present till mina föräldrar, som var så nöjda att de köpte en till alla i familjen. Jag gillar att man kan lägga till viktiga datum. Helt personligt. Jag lär göra en varje år!"

Fantastisk service

★★★★★

"Bra kvalitet, enkelt att skapa och snabb frakt = fantastisk service. Tack" - Ryan

Utmärkt frakt

★★★★★

"Jag var mycket nöjd med de 3 personliga kalendrarna jag tryckte inför julen. Utmärkt frakt, då de kom på 2 dagar. Skulle rekommendera till en vän eller använda igen." - Debbie

Kvalitetstryck

★★★★★

"Kvalitetstryck, enkelt att designa. Inga dolda avgifter och inget krångel. Snabb frakt, till och med i juletider! Tack!" - Jan Erik

Skapa din kalender

Eftersom din familj är unik bör även din kalender vara det. Välj storlek och vilken startmånad du vill använda, sedan lägger du till bilder och viktiga datum på varje sida.

Busenkelt!

Välj helt enkelt dina favoritbilder från din enhet, från Google Photos, Instagram eller Facebook. Det är lätt att lägga till och ta bort bilder, redigera text och lägga till händelser för att skapa en personlig och vacker kalender.

Tryckt i Sverige
med snabb leverans

Vi trycker lokalt med papper och bläck av högsta kvalitet för att du ska bli nöjd. Genom att trycka lokalt och så nära dig som möjligt kan vi erbjuda hög kvalitet till ett rimligt pris.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Skapa din första kalender

Finns även som app

Få gratis standardleverans i Optimalprint-appen

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Personlig kalender

En personlig kalender kan vara den perfekta presenten för alla tillfällen, även till dig själv! Och när det gäller att designa en personlig kalender finns det inga rätt eller fel, utan det är bara dina personliga önskemål som sätter gränser. På Optimalprint gör vi det enkelt att skapa din personliga kalender med bara några få klick. Allt du behöver göra är att välja din föredragna design från vår meny, välja önskad storlek och fortsätta till vårt gratis redigeringsverktyg online för att anpassa den. Dessutom kan du ladda upp dina favoritbilder och välja bland flera bakgrundsfärger och bildlayouter för varje månadsida. Du kan dessutom kan välja startdatum och även anpassa händelserna genom att välja från vår lista eller skapa dina egna! Du kan vara trygg med att kundnöjdhet är vår högsta prioritet, eftersom vi bara trycker din personliga kalender på papper av högsta kvalitet. Dessutom gör våra lokala tryckerier det möjligt för oss att erbjuda dig de lägsta priserna med snabb leveranstid!

Personliga kalendrar för varje situation

Oavsett om det är för hemmet eller kontoret kan en personlig kalender vara ett utmärkt sätt att organisera dina scheman på hela året runt. Vi erbjuder flera olika designs och storlekar för att hjälpa dig att skapa en. Dessutom kan du enkelt ladda upp dina favoritbilder och anpassa kalendermall. Du kan välja mellan flera alternativ för att designa din personliga kalender, några av dem inkluderar:

1. Naturligt elegant kalender

Vad är bättre än personliga fotokalendrar med ett naturtema? Om du är en äkta naturälskare kan denna design vara rätt för dig. Du kan få allt att passa in i ramen, från lokala naturlandskap till naturliga underverk! Dessutom finns den i 7 storlekar, i formaten landskap och porträtt, så du behöver inte oroa dig för att få en fotokalender som inte passar.

2. Kalender med kärleksfulla blickar

Älskar du ditt husdjurs kärleksfulla blickar{embedded_link_tcalendar-loving-gaze_end}? Rama in dem med en kalender för att pryda din vägg eller skrivbord! Du kan välja standardbilden eller ladda upp din egen för att skapa den perfekta kalendern som dokumenterar din valps resa genom åren med bilder. Eller så kan du välja ut de bästa ögonblicken för att designa en personlig skrivbordskalender. Dessutom finns den i 7 storlekar och orienteringar för att passa olika utrymmen.

3. Washi polka dots kalender

Vår
washi polka dots design kan vara en utmärkt lösning för personer som letar efter en enkel personlig väggkalender. Med ljusa bakgrunder och vita polkaprickar kan din personliga kalender hjälpa dig att se dina möten och ge färg till alla olika rum i hemmet. Du kan också lyfta sidorna ytterligare genom att lägga till dina favoritbilder.

Personliga fotokalendrar

Med vår lättanvända online-redigerare kan du göra alla våra olika designs till en fotokalender. Men här är några av våra bästa designs som du kanske vill kolla in:

1. Modern överlappande år

Den personliga kalenderdesignen med överlappande år gör det möjligt att lägga till upp till tre bilder för varje månadsida, så att du inte missar att visa upp dina bästa minnen! Den har en standard vit bakgrund som gör att bilderna sticker ut, men du kan alltid ändra den för att skapa en anpassad stil. På samma sätt kan du ändra layouten och orienteringen på bilderna för att anpassa designen efter dina preferenser.

2. Metalliska utspridda ramar

Den metalliska utspridda ramen låter dig skapa en elegant personlig kalender med fyra bilder per månadssida. Den har en kombination av grått och guldigt "glitter" som bakgrund, vilket kan komplettera alla olika vägg- eller bordfärger. Du kan även få den i 3 olika orienteringar och storlekar.

Skapa anpassade kalendrar med Optimalprint

Vi gör anpassad kalendertryckning enkel med vår intuitiva online-redigerare, som låter dig välja mellan olika bakgrunder, layouter och mallar. Och här är några grundläggande designs som du kan arbeta med för att skapa en anpassad kalender:

1. Konstnärlig ram

Om du älskar abstrakta former och layouter kan denna kalender vara värd att överväga. Den har en monokromatisk färgskala för att lägga till en känsla av rustik charm till din inredning. Dessutom kan du markera viktiga dagar i olika färger genom månaderna för att göra den mer funktionell.

2. Ikoniska resor

Sammanställ en kalender med de bästa ögonblicken från dina resor med vår ikoniska resedesign. Du kan använda antingen landskaps- eller porträttläge för att anpassa bilderna till en ram och lägga till dina personliga detaljer genom att välja olika bakgrunder och bildlayouter för din personliga kalender.

3. Kalkig ram

Den kalkiga ramen är en av våra bästsäljare, och du kan prova den också om du vill skriva ut en anpassad kalender med en mer "animerad" layout. Den har "kalkiga" marginaler runt bilderna, och texten sticker ut på den mörka bakgrunden, även om du kan ändra den efter dina önskemål.

Personlig adventskalender

Adventstiden är betydelsefull för många, och vi kan hjälpa dig att skapa den bästa kalendern. Vi har allt, oavsett om du letar efter en enkel eller avancerad design. Och med vår online-redigerare kan du ställa in startmånaden för din personliga kalender. Om du har tankar på att designa en anpassad adventskalender finns det några designs som kan hjälpa dig:

1. Den moderna fliken

Vår moderna flikdesign tillåter helskärmsbilder för månadssidorna så att du kan välja dina föredragna bilder för en helt personlig kalender. Dessutom kan du markera årsfliken genom att välja mellan sex olika färger.

2. Ren minimalism

Vår rena minimalistiska personliga kalender har en enkel men elegant design för att göra din kalender ännu mer speciell. Men du kan alltid ändra bakgrundsfärgen och bildlayouten för att lägga till personliga detaljer, oavsett om du planerar att använda den personliga kalendern själv eller ge bort den som en julklapp. Vi har en hög Trustpilot-poäng på 9,0/10, och vår kalenderanpassade tryckning använder endast premium 250 GSM-papper med högkvalitativa bilder och text. Dessutom levereras våra personliga kalendrar med spiralbindning och väggkrokar för enkel och säker placering. Vi erbjuder också en 100% kvalitetsgaranti på varje personlig kalender vi trycker, och du kan kontakta vår 24/7 kundservice vid eventuella frågor.