do not visit
30% rabattKod: MUGGSE | t.o.m: 29/01
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina muggar innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din egen personliga fotomugg eller dryckesvara på några minuter

Gör din mugg eller dryckesvara personlig med dina foton, text eller genom att välja en av våra många tillgängliga designs.

Vilken typ av dryckbehållare vill du skapa?

Vi erbjuder tre olika muggstorlekar

Välj vilken färg du vill ha inuti muggen

Färgerna bleknar aldrig

Dina foton trycks på dryckesvaror av hög kvalitet, som står emot även de mest kraftfulla diskmaskinerna och hetaste dryckerna. Finns som olika muggar och andra dryckesvaror i roliga färger och flera storlekar.

Foton dyker magiskt upp

Fyll upp din magiska mugg med en varm dryck och se när dina foton plötsligt dyker upp.

Bredaste produktutbudet

Från klassisk keramik till eleganta porslinsmuggar, från magiska muggar som förvandlas av värme till emaljmuggar, resemuggar och vattenflaskor, vi har dryckeskärl för varje tillfälle.

Premiummaterial

Våra muggar finns i olika material, såsom keramik av hög kvalitet, premiumporslin och nickelfri metall. Vår resemugg har en exteriör av livsmedelssäkert rostfritt stål och en interiör av BPA-fri plast.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, hör av dig så skickar vi en ny mugg eller ger dig pengarna tillbaka.

Skapa en personlig fotomugg eller ett dryckeskärl

Finns även som app

Anpassade fotomuggar | Optimalprint

Anpassade muggar har länge varit en uppskattad present och med vårt enkla, webbaserade redigeringsverktyg är de lättare att skapa än någonsin. Ladda bara upp dina favoritfoton och designa din mugg på några minuter. Oavsett om du letar efter en present till bröllopsdagen eller vill få en förälder att känna sig speciell så kan du tillverka omtänksamma, roliga eller unika muggar som är perfekta för dig eller dina närstående.

Levande färger som aldrig bleknar

Vi använder bläck av högsta kvalitet och den allra senaste tryckteknologin för att se till att din mugg ser helt ny ut, oavsett hur många gånger den diskats. Vi har även flera olika muggstorlekar, från 325 ml till 483 ml. Så oavsett om du letar efter en liten uppskattningspresent eller en stor mugg som du kan koppla av med under en kall dag, så har vi något för alla tillfällen. Vi har även magiska muggar som visar upp din design när den fylls med varm vätska, som en rolig överraskning. Och med vår snabba leverans och säkra förpackning kan du vara säker på att din mugg kommer fram i tid och i ett stycke, redo att användas.

Tillverkade av premiummaterial

Våra muggar är tillgängliga i olika högkvalitativa material som keramik, porslin och nickelfri metall. Våra praktiska resemuggar har tillverkats med en yttre yta av rostfritt stål och BPA-fri plast inuti. Och vill du ta med dig en anpassad flaska till jobbet så har vi det också. Våra 483ml rostfria stålflaskor kan anpassas med egna designer, foton och texter. Det finns inget bättre sätt att uttrycka dig själv på, samtidigt som du släcker törsten när du är på språng!