do not visit
40% rabatt pÄ JulkortKode: JULKORTSE
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Skicka dina julkort i tid

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!

Skicka personliga julkort i Ă„r

frÄn endast 7,64 kr per kort

Hitta rÀtt julkort för din stil

Inspiration frÄn vÄra vÀnner

Optimalprint har vĂ€nner och nöjda kunder över hela vĂ€rlden. Det Ă€r vad som driver oss – att göra vĂ„ra kunder nöjda och glada! NĂ„gra av vĂ„ra vĂ€nner har delat med sig av kreativa idĂ©er och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt pĂ„ deras unika, personliga idĂ©er och lĂ„t dig inspireras. Dela gĂ€rna din unika kreation med oss pĂ„ Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Vem skickar du julkort till i Ă„r?

Överraska dina nĂ€ra och kĂ€ra och visa att du tĂ€nker pĂ„ dem. Ett julkort Ă€r det perfekta sĂ€ttet att hĂ„lla kontakten. VĂ„r nya kollektion av julkort inkluderar gnistrande kort som garanterat sprider glĂ€dje hos mottagarna.

SÄ vem ska du skicka julkort till? Familjen, hela tjocka slÀkten, vÀnner, pojkvÀnnen, flickvÀnnen, kollegorna eller kanske till och med vÀlgörenhetsorganisationer? Dags för en adresslista!

Kan jag köpa mer Àn ett kort?

Ja! Oberoende av om du Àr pÄ jakt efter ett enda. speciellt julkort eller en bunt kort som lÄter dig sprida julkÀnslan sÄ hittar du det hos oss. VÀlj din favoritdesign frÄn vÄrt stora utbud och anpassa den med dina bilder och meddelanden.

Hur anpassar jag mitt kort pÄ nÀtet?

Börja med att ta en titt pÄ vÄra kategorier för att se vilken design du tycker bÀst om. Sedan kan du vÀlja format, storlek, antal, typ av papper och till och med bakgrund om kortet Àr tillgÀngligt i flera fÀrger.

Sedan Ă€r det foto-dags! En eller tvĂ„ bilder, eller kanske ett fantastiskt foto-kollage – det Ă€r upp till dig! Om du inte vill anvĂ€nda en egen bild sĂ„ har vi sjĂ€lvklart Ă€ven kort med julens mest folkkĂ€ra karaktĂ€rer: snögubbar, renar, Ă€nglar, pepparkaksgubbar och sjĂ€lvklart sjĂ€lvaste tomten.

NÀr du anpassar ditt kort kan du Àven lÀgga till egen text. Skriv in din text, Àndra plats, fÀrg och teckenstorlek för att fÄ till din hÀlsning precis som du vill. NÀr du Àr nöjd Àr det bara att signera och lÀgga till i kundvagnen!

Ladda ner Optimalprints app & fÄ Ätkomst till vÄra bÀsta erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en lÀnk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkÀnner du att ta emot ett automatiskt engÄngs-sms med lÀnken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.