do not visit
30% rabatt på kläderKod: KLADERSE | t.o.m: 29/01
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Utforska vårt klädutbud för bebisar och barn

Bodysuits för Bebisar

T-shirts

Hoodies & Sweatshirts - Barn

Överlägsen kvalitet

Tillverkade av 100% bomull, våra babykläder är tillverkade med hållbarhet i åtanke och ser till att din babys hud inte utsätts för grova och syntetiska fibrer.

Tillkännage deras ankomst

Gör ditt graviditetstillkännagivande ännu mer speciellt och unikt med en anpassad body eller en storasyster- eller storebror-t-shirt. Minnen du kan vårda för alltid.

Registrera deras milstolpar

Dokumentera din bebis speciella ögonblick och milstolpar med en anpassad body. Med våra tillgängliga designer kan du skapa unika minnesmärken på några minuter.

Personaliserade baby- & barnkläder | Optimalprint

Anpassa dina baby- och barnkläder. Välj den typ av plagg som du vill personalisera, från sparkdräkter till t-shirts, hoodies eller tröjor. Med vårt designverktyg är det mycket lätt att lägga till en familjebild, text eller någon av våra roliga designs. Plaggen finns i olika storlekar och är perfekta för vardagen. Sparkdräkterna är tillverkade av 100 procent bomull, bekväma och mjuka. Med tryckknappar längst ner är sparkdräkterna väldigt lätta att ta av och på din baby. Anpassade kläder för baby och barn är perfekta för att berätta om stora händelser eller för att föreviga deras milstolpar. Låt kreativiteten flöda!

Några idéer för inspiration