do not visit
50% rabatt på kläderKod: CLOTHING50SE | t.o.m: 01/11

Släpp loss din kreativitet

Ge dina idéer liv på några få minuter och skapa en unik look eller den perfekta personliga gåvan. Välj från flera olika produkter, inklusive t-shirts, luvtröjor eller sweatshirts och gör dem personliga med dina foton, valfri text eller en av våra hundratals coola och trendiga designs.

Upptäck våra produkter efter passform

Dam

-50%

Män

-50%

Barn

-50%

Upptäck våra produkter efter kategori

Stort urval av produkter

Du kan välja mellan flera skärningar och produkter i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en standard t-shirt, en luvtröja till barn eller en t-shirt för dam har vi det du önskar!

Kvalitet som varar

Våra plagg är experttillverkade med de bästa materialen, vilket ger en unik mjukhet och en fantastisk passform. Med förkrympta tyg kan du vara säker på att plaggen behåller sin form och storlek, tvätt efter tvätt.

Ingen gräns för din kreativitet

Du kan redigera fram- och baksidan med dina egna foton och text. Du kan även välja mellan hundratals fantastiska designs som vi har samlat åt dig.

Personliga kläder hos Optimalprint

Hos Optimalprint kan du personalisera ett stort urval av produkter i toppkvalitet, inklusive t-shirts, sweatshirts, luvtröjor och tanktoppar. Med vårt redigeringsverktyg kan du redigera både fram- och baksida genom att lägga till dina egna foton och valfri text. Du kan även använda vårt breda desigbibliotek för att lägga till fantastiska designs som spänner sig från roliga och sportiga motiv, till djur, event och glada enhörningar. Skapa roliga t-shirts, t-shirts med lamor, t-shirts till möhippan och svensexan eller kanske t-shirts för en speciell familjehändelse.

Skapa unika gåvor för alla tillfällen

Letar du efter presentidéer eller inspiration? Kanske du söker efter den perfekta födelsedagspresenten, eller en present som är så unik att den inte kan köpas någon annanstans. Personaliserade kläder är en perfekt, personlig present till vem som helst och när som helst. Oavsett om det är jul, en födelsedag eller årsdag kan du vara säker på att stå ut från mängden med en unik, personlig present. Skapa personliga presenter med print-on-demand-plagg som t-shirts, tanktoppar, luvtröjor och sweatshirts. Bara välj en produkt och en passande bild från vårt designbibliotek som matchar med smak, hobby eller intresse av den person som du vill överraska. Lägg sedan till din personliga stil.

Några idéer för inspiration