do not visit
40% rabatt på kläderKod: KLADERSE | t.o.m: 03/07
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Upptäck vårt utbud av personligt anpassade kläder

Släpp loss din kreativitet

Ge dina idéer liv på några få minuter och skapa en unik look eller den perfekta personliga gåvan. Välj från flera olika produkter, inklusive t-shirts, hoodies eller sweatshirts och gör dem personliga med dina foton, valfri text eller en av våra hundratals coola och trendiga designs.

Senaste kollektionen av Hoodies & Sweatshirts

Utforska vårt otroliga urval av Hoodies och Sweatshirts i premiumkvalitet. Välj mellan en mängd olika stilar och färger för att se vass ut - oavsett var du är.

Bättre för dig, bättre för planeten

Att gå ekologiskt har fördelar för dig, bönder och planeten. Hur kan du göra planeten till en bättre plats? Sprid ett budskap om vem du är. Vad du bryr dig om!

Perfekt För Lag

Anpassa alla möjliga aspekter från, tyget och klippningen till framsidan och baksidan av din lagutrustning! Experimentera med färger, ladda upp ditt lags logotyp, prova våra nya teckensnitt för dina lagkamraters namn, välj ditt tröjnummer, lägg till märken och annat. Viktigast av allt - HA KUL!

Stort urval av produkter

Du kan välja mellan flera skärningar och produkter i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en standard t-shirt, en hoodie till barn eller en t-shirt för dam har vi det du önskar!

Bulkrabatter

Intresserad av att köpa fler än 6 artiklar? Vi erbjuder reducerad prissättning för bulkordrar på utvalda klädprodukter.

Ingen gräns för din kreativitet

Du kan redigera fram- och baksidan med dina egna foton och text. Du kan även välja mellan hundratals fantastiska designs som vi har samlat åt dig.

Kvalitet som varar

Våra plagg är experttillverkade med de bästa materialen, vilket ger en unik mjukhet och en fantastisk passform. Med förkrympta tyg kan du vara säker på att plaggen behåller sin form och storlek, tvätt efter tvätt.

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, kontakta oss så skickar vi ett nytt klädesplagg eller dina pengar tillbaka

Personliga kläder hos Optimalprint

Hos Optimalprint kan du personalisera ett stort urval av produkter i toppkvalitet, inklusive t-shirts, sweatshirts, luvtröjor och tanktoppar. Med vårt redigeringsverktyg kan du redigera både fram- och baksida genom att lägga till dina egna foton och valfri text. Du kan även använda vårt breda desigbibliotek för att lägga till fantastiska designs som spänner sig från roliga och sportiga motiv, till djur, event och glada enhörningar. Skapa roliga t-shirts, t-shirts med lamor, t-shirts till möhippan och svensexan eller kanske t-shirts för en speciell familjehändelse.

Skapa unika gåvor för alla tillfällen

Letar du efter presentidéer eller inspiration? Kanske du söker efter den perfekta födelsedagspresenten, eller en present som är så unik att den inte kan köpas någon annanstans. Personaliserade kläder är en perfekt, personlig present till vem som helst och när som helst. Oavsett om det är jul, en födelsedag eller årsdag kan du vara säker på att stå ut från mängden med en unik, personlig present. Skapa personliga presenter med print-on-demand-plagg som t-shirts, tanktoppar, luvtröjor och sweatshirts. Bara välj en produkt och en passande bild från vårt designbibliotek som matchar med smak, hobby eller intresse av den person som du vill överraska. Lägg sedan till din personliga stil.

Några idéer för inspiration

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Finns även som app

Skapa din egen stil