do not visit
40% rabatt på kläderKod: KLADERSE | t.o.m: 09/10
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Upptäck vårt utbud av personligt anpassade kläder

Släpp loss din kreativitet

Ge dina idéer liv på några få minuter och skapa en unik look eller den perfekta personliga gåvan. Välj från flera olika produkter, inklusive t-shirts, hoodies eller sweatshirts och gör dem personliga med dina foton, valfri text eller en av våra hundratals coola och trendiga designs.

Senaste kollektionen av Hoodies & Sweatshirts

Utforska vårt otroliga urval av Hoodies och Sweatshirts i premiumkvalitet. Välj mellan en mängd olika stilar och färger för att se vass ut - oavsett var du är.

Bättre för dig, bättre för planeten

Att gå ekologiskt har fördelar för dig, bönder och planeten. Hur kan du göra planeten till en bättre plats? Sprid ett budskap om vem du är. Vad du bryr dig om!

Perfekt För Lag

Anpassa alla möjliga aspekter från, tyget och klippningen till framsidan och baksidan av din lagutrustning! Experimentera med färger, ladda upp ditt lags logotyp, prova våra nya teckensnitt för dina lagkamraters namn, välj ditt tröjnummer, lägg till märken och annat. Viktigast av allt - HA KUL!

Stort urval av produkter

Du kan välja mellan flera skärningar och produkter i många olika färger och storlekar. Oavsett om du vill ha en standard t-shirt, en hoodie till barn eller en t-shirt för dam har vi det du önskar!

Bulkrabatter

Intresserad av att köpa fler än 6 artiklar? Vi erbjuder reducerad prissättning för bulkordrar på utvalda klädprodukter.

Ingen gräns för din kreativitet

Du kan redigera fram- och baksidan med dina egna foton och text. Du kan även välja mellan hundratals fantastiska designs som vi har samlat åt dig.

Kvalitet som varar

Våra plagg är experttillverkade med de bästa materialen, vilket ger en unik mjukhet och en fantastisk passform. Med förkrympta tyg kan du vara säker på att plaggen behåller sin form och storlek, tvätt efter tvätt.

Personliga kläder hos Optimalprint

Våra anpassade kläder är ett fantastiskt sätt att visa upp din unika stil. Vi använder bläck av hög kvalitet och toppmodern tryckteknologi för att se till att din design blir skarp och håller i många år framöver.

Uttryck din stil med unika tryckta kläder

Det är enkelt att skapa en unik design för de plagg du väljer med vårt designverktyg. Ladda bara upp dina egna bilder eller logotyper, eller välj från vårt bibliotek med konstverk och typstilar. Du kan även lägga till text för att anpassa dina kläder. Var så kreativ som du vill – utan några minimibeställningar kan du designa unika enstaka plagg eller en hel garderob med anpassade kläder.

Ett stort utbud av hoodies, tröjor, t-shirts och mycket annat

Vi erbjuder ett stort utbud av kläder för män, kvinnor och barn. Välj bland t-shirts, linnen, hoodies, tröjor, tygkassar, ekologiska kläder och sportkläder för den perfekta looken. Med en mängd olika storlekar och färger kommer du garanterat hitta de kläder du behöver. Lek lite genom att matcha dina kläder med ditt barns eller någon annans, eller skapa en professionell stil i ditt team genom att låta alla bära matchande kläder.

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte är nöjd, kontakta oss så skickar vi ett nytt klädesplagg eller dina pengar tillbaka

Några idéer för inspiration

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Finns även som app

Skapa din egen stil