do not visit
20% rabattKod: WALLPAPERSE | t.o.m: 04/12
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Designa din personliga tapet. Det är enkelt. Allt du behöver göra är att ladda upp ett foto, ange dina specifika mått, välja ett tapetmaterial och förvandla dina väggar med din egen kreativitet.

Upptäck våra fyra tapettyper. Alla fyra är hållbara, avtorkningsbara, miljövänliga, brandklassificerade, PVC-fria och bleknar inte i solljus. Non woven-silk och matt samt förklistrade tapeter är mycket lika i struktur och nyans. Om tapeterna ska sättas upp i en högtrafikerad miljö eller hos en familj med små barn så är tapeter med en matt finish mer motståndskraftiga mot repor och rengöringsmedel jämfört med Non Woven-silk. Om du helst vill slippa att använda extra lim så har förklistrade tapeter en vattenaktiverad självhäftande baksida och är designad för enkel applicering och borttagning. Självhäftande tapeter liknar ett stort klistermärke. De kan tas bort och klistras upp igen flera gånger utan att skadas eller lämna rester efter sig.

Gratis frakt

Gratis frakt på alla tapetbeställningar

100% Kvalitetsgaranti

Vi har bara tapeter som är brandklassificerade, PVC-fria och som inte bleknar i solljus.

Lätt att sätta upp

Ta reda på hur du applicerar din tapet genom att använda QR-koden längst ner på varje tapetpanel för att se steg-för-steg-videoinstruktioner.

Lokal tillverkning & leverans

Vi använder lokala resurser för din och planetens skull.

Obegränsade alternativ för förvandling av rum

Förvandla en vanlig vägg till ett unikt konstnärligt uttryck med hjälp av vårt stora utbud av stilar och design.

Hur sätter jag upp min Tapet?

Skapa minnesvärda julklappar i år med Plus

Förvandla livets speciella stunder till konst som dina nära och kära kan vårda i många år framöver 🎁 Med Plus kan du välja ett annat foto eller en annan design för alla på din lista och få GRATIS frakt.
Läs mer

Se vår nya kollektion av väggkonst

Designa din personliga tapet

Finns även som app