do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21350
8,4/10 (21350 omdömen)
30% rabattKod: CASESE | t.o.m: 26/03
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

 

Skapa ditt eget personliga mobilskal på några minuter. Skydda din mobil, bär med dig dina bästa minnen och låt din personlighet synas.

Välj ditt mobilmärke

Välj typ av skal

Skydda din mobil

Skydda din mobil med slitstarka mobilskal som är designade för optimal säkerhet. Stöttåliga skal som skyddar din mobil mot repor och oförutsägbara fall. Upptäck våra robusta mobilskal för maximalt skydd.

Högkvalitativa produkter med färg som aldrig bleknar

Våra mobilskal använder den bästa färgtryckstekniken. Materialet är tillräckligt flexibelt för kvalitativa tryck men ändå tillräckligt hållbart för daglig användning i många år framöver. Dessutom kommer alla mobilskal med 100% kvalitetsgaranti.

Låt din personlighet synas och gör din mobil ännu mer personlig

Du kan antingen designa ditt mobilskal eller välja ett av våra fördesignade skal. Att anpassa ditt mobilskal hade inte kunnat vara lättare - lägg bara till dina favoritbilder och bildtexter eller skapa en personlig design för att göra det helt unikt.

En mycket hållbar produkt

Vi tillverkar alla våra produkter på beställning och så nära dig som möjligt. Välj vårt biologiskt nedbrytbara mobilskal för att göra ditt köp mer miljömedvetet. Lokal tillverkning ger dig också fler fördelar, såsom snabbare leverans tack vare vårt globala nätverk av tryckerier.

Skapa en originell & omtänksam present

Personliga mobilskal är en perfekt och omtänksam present. Få dina nära och kära att le genom att göra en skräddarsydd design från roliga eller oförglömliga fotominnen som de kommer att se varje dag. Vi har dessutom tusentals unika designer som visar dina nära och kära hur mycket du bryr dig.

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte känner dig nöjd, låt oss veta det så kommer vi att skicka dig ett nytt mobilskal eller dina pengar tillbaka

BLI INSPIRERAD AV VÅR GEMENSKAP OCH VÅRA VÄNNER!

Tack till alla som deltagit i tävlingen!

Med 3503 röster vill vi gratulera Danielle som vunnit tävlingen!
Vi vill också gratulera de 2 lyckliga deltagarna som vunnit: Sara B. med 332 röster och Jessica med 205 röster.

Följ oss på Instagram @optimalprint för nyheter, tävlingar och mer.

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Skapa ett personligt mobilskal

Finns även som app

Anpassade mobilskal | Optimalprint

Skapa ett unikt mobilskal som speglar din unika stil med Optimalprint. Alla våra mobilskal är stöttåliga, reptåliga och tillverkade av högkvalitativa material, så att du kan vara säker på att din mobil skyddas ordentligt.

Finns för flera olika mobiltelefoner

Vi erbjuder anpassade mobilskal för flera olika telefonmodeller. Oavsett om du har en iPhone eller en Samsung Galaxy så har vi ett skal som är utformat för just din telefon.

Välj bland vårt stora utbud av mobilskal.

Oavsett vad du letar efter så har vi allt du behöver. Från genomskinliga till robusta skal, vi har en stil som kommer passa dina behov.

Tough mobilskal - Våra tough mobilskal är utformade för att motstå vardagslivets påfrestningar. Med ett hårt men ändå lätt polykarbonatskal och ett flexibelt inre TPU-skal så tillhandahåller detta mobilskal ett fullt skydd för din telefon.

Genomskinliga mobilskal - Visa upp din telefons design med ett genomskinligt skal. Tryck din egen design på ett genomskinligt mobilskal med satinfinish för ett unikt och stilrent utseende.

Flexi mobilskal - Ultratunna och med en tight passform. Detta mobilskal skyddar din telefon samtidigt som flexibiliteten bevaras. Tillverkas i chockabsorberande TPU. Vi kan trycka direkt på satin-ytan på detta mobilskal för en finish med hög kvalitet.

Slimmat mobilskal - Superhållbart och samtidigt ultratunt. Våra slimmade mobilskal erbjuder fantastiskt skydd utan att göra mobilen för stor. Dessa mobilskal har en högblank finish och du kan trycka direkt på den vita basfärgen.

Biologiskt nedbrytbara mobilskal - För personer som letar efter ett mer miljövänligt alternativ erbjuder vi ett biologiskt nedbrytbart mobilskal, utan att tumma på hållbarheten eller skyddet.