do not visit
-50% på tryck på plexiglasKod: PLEXIGLASSE | t.o.m: 04/12
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina plexiglastryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Få fram färgerna på dina tryck

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Skapa minnesvärda julklappar i år med Plus

Förvandla livets speciella stunder till konst som dina nära och kära kan vårda i många år framöver 🎁 Med Plus kan du välja ett annat foto eller en annan design för alla på din lista och få GRATIS frakt.
Läs mer

Se vår nya kollektion av väggkonst

Kombinera dina bästa foton i ett kollage.

Har du svårt att välja det perfekta fotot? Visa upp dina minnen i ett kollage genom att använda våra kostnadsfria mallar för flera foton. Perfekt för att skapa temakonst för speciella tillfällen.

Panoramatryck

Våra panoramatryck är lika vidsträckta som din fantasi! Hela längden är med på ett tryck och det finns flera olika högupplösta storlekar att välja mellan. Långa bilder är ett fantastiskt sätt att förvandla dina väggar på.

Lätt att hänga upp!

Att hänga upp plexiglaset är okomplicerat och problemfritt. Vi skickar med ett gratis upphängningssystem och instruktioner med varje tryck.

Få fram färgerna på dina tryck

Högupplösta plexiglastryck | Optimalprint

Tryck bakom plexiglas är ett modernt och snyggt sätt att visa upp dina favoritfoton på. Med Optimalprint kan du skapa anpassade plexiglastryck som skapar en illusion av djup, samtidigt som ditt foto skyddas från slitage.

Kristallklara och levande färger

Våra högupplösta plexiglastryck trycks på fotopapper av professionell kvalitet och placeras sedan på en plexiglasskiva. Detta tillhandahåller en fantastisk klarhet och livlighet med färger som sticker ut. Vårt erfarna team av tryckexperter ser till att alla detaljer i ditt foto fångas och återges exakt, innan det försiktigt monteras på den släta och polerade plexiglasskivan.

Ge varje rum en modern känsla

Den släta texturen och de rena linjerna ger ett sofistikerat intryck som lyfter alla rum. De passar sömlöst in i all modern inredning och blir en iögonfallande fokuspunkt i alla rum. Oavsett om du vill ge ditt hem en personlig prägel eller skapa ett unikt och stiligt kontor så är våra anpassade plexiglastryck ett utmärkt val.