do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21353
8,4/10 (21353 omdömen)
-30% på tryck på plexiglasKod: PLEXIGLASSE | t.o.m: 02/04
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina plexiglastryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Få fram färgerna på dina tryck

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se vår nya kollektion av väggkonst

Kombinera dina bästa foton i ett kollage.

Har du svårt att välja det perfekta fotot? Visa upp dina minnen i ett kollage genom att använda våra kostnadsfria mallar för flera foton. Perfekt för att skapa temakonst för speciella tillfällen.

Panoramatryck

Våra panoramatryck är lika vidsträckta som din fantasi! Hela längden är med på ett tryck och det finns flera olika högupplösta storlekar att välja mellan. Långa bilder är ett fantastiskt sätt att förvandla dina väggar på.

Lätt att hänga upp!

Att hänga upp plexiglaset är okomplicerat och problemfritt. Vi skickar med ett gratis upphängningssystem och instruktioner med varje tryck.

Fototryck på plexiglas – högkvalitativa tryck

Minnen är en viktig del av våra liv och vi vill att de ska vara så länge som möjligt. Ett av de bästa sätten att bevara minnen på ett sätt som verkligen fångar känslan av våra mest värdefulla stunder är med hjälp av fototryck på plexiglas. Förvandla allt från foton till dina favoritkonstverk till fantastiska verk som kommer att hålla hela livet! Vår avancerade tryckteknik kan förvandla vilken digital bild som helst till högkvalitativa fototryck på plexiglas som ger en sofistikerad prägel till alla delar av ditt hem.


Optimalprint är vi stolta över att framställa tryck på plexiglas av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Vi lovar att slutprodukten kommer att vara högupplöst och levande.

Fototryck på plexiglas

Om du vill skapa fototryck på plexiglas så har du hamnat helt rätt. Tryck på plexiglas ser fantastiska ut eftersom de är robusta, lättare än traditionellt glas men med samma tålighet som plast. Kombinationen gör fototryck på plexiglas till enastående konstverk som kan förvandla ditt hem. Klarheten och livligheten i färgerna i tryck på plexiglas är dessutom mycket imponerande. Med hjälp av fototryck på plexiglas kan du skapa konstverk i olika storlekar att hänga upp i vardagsrummet, badrummet eller köket.

Fototryck på plexiglas: billigt och hållbart

Våra tryck på plexiglas har perfekt skurna kanter som ger en elegant finish och hjälper till att ge dina bilder en 3D-effekt. Plexiglas är dessutom genomskinligt och därför idealiskt för fototryck med intensiva färger. Oavsett om det gäller en sommarbild med grönt gräs och djupblå himmel eller en grönskande höstskog med fallande löv så kan du räkna med att bilderna som trycks på plexiglas kommer att se perfekta ut!

Foton på plexiglas – för hemmets alla rum

Bilder på plexiglas är perfekta för ditt hem på grund av deras färgintensitet, tålighet och motståndskraft mot blekning. Här är några idéer för att piffa upp ditt hem:


Köket: fototryck på plexiglas är en effektiv dekorativ lösning för köket om du älskar att fotografera mat. Färgglada foton av mat ser inte bara bra ut, de kan också skapa förväntningar på dina läckra måltider i hemmet. Fett eller smuts kan enkelt avlägsnas genom att bara torka av ytan.


Badrummet: tryck på plexiglas lämpar sig för badrum eftersom ångan från varma duschar inte påverkar plexiglaset. Du kan enkelt torka av plexiglaset för att rengöra det vid behov.


Vardagsrummet: det finns inget bättre ställe att visa upp ditt nya tryck på plexiglas än i vardagsrummet. Storlek och form kan anpassas efter den tillgängliga ytan för en perfekt passform.


Utomhus: tryck på plexiglas fungerar utmärkt i utomhusmiljöer eftersom materialet är väderbeständigt. Du kan hänga trycket på terrassen, altanen eller i trädgården. Vi är övertygade om att ditt tryck kommer att ge färg och intresse oavsett var du placerar det.


Att skapa tryck på plexiglas har aldrig varit lättare tack vare vår Optimalprint-app som låter dig förvandla dina favoritbilder till personliga konstverk på nolltid. Appen är lätt att ladda ner och låter dig arbeta med dina projekt när som helst och var som helst. Vi skickar dessutom våra bästa erbjudanden till våra app-användare, så utnyttja denna möjlighet!>

Fototryck på plexiglas – i Sverige

Optimalprint är ditt bästa alternativ om du letar efter de bästa fototrycken på plexiglas! När det gäller fototryck på plexiglas så finns det många alternativ, så varför ska du välja oss? Här är bara några av anledningarna till varför vi är det bästa alternativet:


Material av högsta kvalitet: Vårt plexiglas är okrossbart och ger en exceptionell klarhet som får dina foton att skina. Vi använder också toppmoderna trycktekniker för att se till att dina bilder blir högupplösta, levande och verklighetstrogna.


Mycket anpassningsbara: Vi kan tillgodose dina behov, oavsett om du vill ha ett litet tryck eller ett stort panoramatryck. Vi erbjuder också en mängd olika layout-alternativ så att du kan skapa ett unikt konstverk.


Experter till hands: Vi har ett team som arbetar för att se till att du är nöjd dygnet runt. Vårt team kan hjälpa dig att välja den perfekta bilden och ge råd om storlek och montering, och de hjälper dig under alla steg på vägen.


Snabb leverans: Vi erbjuder överkomliga priser och snabba handläggningstider. Vi förstår att du vill ha ditt tryck så snart som möjligt och arbetar därför hårt för att se till att du får det snabbt och till ett pris som passar din budget.


Fototryck på plexiglas är mångsidiga och därför ett utmärkt presentalternativ för alla tillfällen. Oavsett om det gäller ett bröllop, en årsdag, en födelsedag eller en examen så kan ett tryck på plexiglas vara en omtänksam gåva. Dessa tryck kommer dessutom i olika former och storlekar, så att du kan välja de perfekta måtten för mottagaren. Trycken gör ett djärvt uttalande var de än visas och lägger till en touch av elegans till alla rum.

Fototryck på plexiglas

Plexiglasbilder, även kallade plexiglastryck, är ett utmärkt sätt att visa upp dina favoritbilder. Fototryck på plexiglas har okrossbara egenskaper, till skillnad från traditionella fototryck, och ger dina foton ett fantastiskt djup och klarhet. Tryck på plexiglas tillverkas genom att en bild trycks direkt på en plexiglasskiva och monteras därefter med vårt smidiga upphängningssystem.


Eftersom plexiglas är genomskinligt ser det ut som att bilderna svävar i rummet och ger ditt konstverk djup och dimension. Denna effekt är särskilt kraftfull när fotot har färgstarka eller komplexa detaljer – ett landskapsfoto, ett familjeporträtt eller abstrakt konst i en fyrkantig ram. Du kan dessutom beställa våra tryck på plexiglas i många olika storlekar, vilket gör dem perfekta för ditt hem eller kontor.


Tryck på plexiglas är en spännande och unik presentidé. Det är ett modernare sätt att visa upp fina konstverk eller foton och är sofistikerat tack vare den eleganta och glansiga ytan. Materialet är också slitstarkt och motståndskraftigt mot UV-strålar och fukt, vilket innebär att bilden inte kommer att blekna med tiden. Gåvor som håller kommer garanterat att uppskattas av alla.


När du väljer oss för dina fototryck på plexiglas så kan du vara säker på att du får den bästa kvaliteten, anpassningen, servicen och värdet. Med vårt PLUS-medlemskap får du många andra spännande fördelar, som snabb och gratis leverans, en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och andra exklusiva erbjudanden direkt i din e-postinkorg. Så vad väntar du på? Kontakta oss redan idag för att börja skapa ditt fantastiska tryck på plexiglas!