do not visit
Ge 50 kr till en vän

Ge 50 kr till en vän

Vår 100% pris- och kvalitetsgaranti

Pengarna tillbaka om du inte är 100% nöjd med vår kvalitetOm du av någon anledning (undantaget felaktiga texter som du skrivit) inte är 100% nöjd med produkterna erbjuder vi gratis omtryck eller pengarna tillbaka om du skickar ett mail till info@optimalprint.com inom 14 dagar efter leveransen (du kan komma att behöva skicka oss originalen).


Om du inte är nöjd med produkterna på grund av felaktig text (t.ex. ett/flera felstavade ord) så hjälper vi dig att ordna det och delar på kostnaden för ersättningsprodukten.


Du kan tryggt trycka hos oss.


För att leverera produkterna använder vi oss av post- och specialistbolag som är ansvariga för att produkterna kommer till dig i tid. Om de upplever problem så arbetar vi tätt med dem för att lösa förseningar och andra möjliga leveransproblem.Optimalprint ger dig 100% prisgaranti* på alla kort - det bästa priset i Sverige. Om du hittar kort av lika format, papperskvalitet, kvantitet och frakt som är billigare inom 7 dagar av ditt köp så matchar vi inte bara priset utan ger dig 5% extra rabatt.

*Gäller för personaliserbara fotokort av lika kvantitet, storlek/format, papperskvalitet och frakt som säljs online i Sverige. En skärmbild av det lägre priset - totalpriset i varukorgen inkl. frakt - måste skickas med för att vi ska kunna bekräfta att du kan få krediterad mellanskillnaden +5%. Det lägre priset måste också vara tillgängligt publikt på webben för att det ska gälla.