do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21438
8,4/10 (21438 omdömen)
VäggkonstUpp til 30% rabatt & gratis leverans i appen | T.o.m: 11/06
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din egen personliga väggkonst

Studio Selection Design väggkonst

Få inspiration till din tavelvägg

Kombinera dina bästa bilder i ett kollage

Välj bland våra olika mallar för att visa upp flera bilder på din canvas. Passar perfekt för att skapa konst med bilder från speciella tillfällen.

Skapa konst med dina favoritbilder

Foton bör delas, visas upp och avnjutas.
Tryck dina favoritminnen på posters och förvandla dina väggar till ett galleri.

Dina väggar, din stil

Med Studio Selection kan du vara säker på att hitta väggkonst som matchar din stil. Du kan hitta väggkonst som passar ditt hem, oavsett vilken stil eller vilka preferenser du har.


Få gratis standardleverans i Optimalprint-appen

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Vacker väggkonst från Optimalprint

Om du letar efter något speciellt som förvandlar din bostad till ett hem så är Optimalprint rätt plats för dig. Alla vill att deras hem speglar deras stil och preferenser, vilket kan göras genom väggkonst. Utmaningen ligger i att hitta något som sticker ut från mängden – ett konstverk som berättar direkt vem du är som person. Med vår trycktjänst för anpassad väggkonst gör vi det lätt att hitta unik konst som reflekterar DIG!


När du använder Optimalprint kan du lätt designa och tillverka personliga bilder för din väggdekor. Ladda upp foton du väljer eller anpassa en av våra många mallar, som sträcker sig från traditionella konstverk till abstrakta designs. Det finns många olika storlekar och material att välja mellan, som canvas, plexiglas, metall eller fotopapper, beroende på din preferens. Vi använder bara material med premiumkvalitet och förstklassig teknologi för att skapa kristallklara bilder med levande färger. Slutresultatet blir perfekt!


När vi har tryckt din nya väggkonst paketerar vi den omsorgsfullt i skyddande förpackningar och fraktar det till din dörr. Är du redo att förvandla dina tråkiga väggar till en gallerivägg för din favoritkonst? Då är det bara att börja klicka och skapa!

Konsttryck för alla rum

Från sovrum och badrum till hallen och kontoret, det finns inte en enda vägg i ditt hem som inte kan förbättras med personlig konst. Så oavsett om du vill lägga till lite färg, visa upp dina kreativa talanger eller skapa en mer personlig atmosfär med porträtt på dina närstående, kan du göra alla rum mer välkomnande med anpassad väggkonst från Optimalprint.

Förvandla ditt sovrum

Ditt sovrum ska vara din fristad – en säker plats där du kan vila och komma bort från det stressiga vardagslivet. Så varför inte göra detta viktiga rum mer hemtrevligt genom att lägga till en vacker bild på väggen? Med Optimalprint kan du skapa unik konst för sovrummet som speglar din personlighet och förvandlar ditt sovrum till ett andrum. Från blommiga och abstrakta tryck till fantastiska landskapsbilder, det har aldrig varit lättare att skapa otrolig konst till sovrummet som visar vem du är och vad du älskar.

Liva upp ditt vardagsrum

Ditt vardagsrum är knytpunkten i ditt hem. Dekorera det med vacker väggkonst som visar vem du är och sätter tonen för en inbjudande atmosfär. Med Optimalprint kan du skapa anpassad vardagsrumskonst eller välja från vår breda kollektion med designs för att göra dina väggar levande. Oavsett din stil har vi något som kommer att se fantastiskt ut i alla olika vardagsrum.

Gör ditt badrum levande

Ditt badrum behöver inte vara tråkigt när du kan liva upp det med vacker väggkonst i stort format. Du kan koppla av i badet medan du tittar på en fin tavla som hjälper dig att komma i rätt sinnesstämning. Optimalprint gör det lätt att skapa unik badrumskonst, med allt från landskapstryck till citat, så att du kan liva upp ditt badrum och göra det till en rofylld plats för avkoppling.

Ge lite liv till köket

Ditt kök ska vara hemmets hjärta, så det måste ha en välkomnande atmosfär. Ge dina köksväggar lite färg med väggdekor för kök från Optimalprint. Oavsett om du vill ha något abstrakt och häftigt, eller ett mer traditionellt kökstryck, har vi designs för alla olika smakar och stilar.

Gör alla rum vackrare

Väggkonst kan göra alla rum i hemmet vackrare, oavsett om det är i hallen eller trappan, eller på arbetsplatser som ditt hemkontor. Använd Optimalprint för att förvandla ditt hem med väggkonst och bilder som är unika för dig och din stil. Du kommer att känna dig stolt över din dekor och förbluffas över hur det kan förvandla din inredning.

Alla olika typer av vacker väggkonst

Från abstrakta bilder till realistiska porträtt, vi har ett brett urval av väggkonst att köpa. Du kan också ladda upp din design för att skapa unika konstverk. Det finns även flera alternativ med material som passar din stil och dina rum. Vi kan trycka på canvas, aluminium, plexiglas och fotopapper av hög kvalitet. Välj det material som fungerar för dig så börjar vi trycka din konst.

Konsttryck på canvas

Få din konst att sticka ut på canvas! Våra kvalitetstryck med bläckstråle garanterar att dina konsttryck på canvas – oavsett om det är porträtt, landskap eller abstrakt – återges med perfekta detaljer i flera olika storlekar, ramar och kvaliteter att välja bland. Vi hjälper dig skapa fantastiska och levande canvastryck för alla rum.

Konsttryck på aluminium

Vi trycker våra <konsttryck på aluminium direkt på metall, vilket ger fantastiska konstverk av museikvalitet som ser fantastiska ut i alla miljöer. Ladda upp din design, välj en storlek och en ram, sen är du färdig. Optimalprint väggkonst på metall är lätt och snabbt att skapa – de levande färgerna håller sig nära den ursprungliga bilden.

Konsttryck på plexiglas

Våra konsttryck på plexiglas kombinerar modern stil för att skapa vackra, unika konstverk. De ser fantastiska ut i alla olika hem, kontor eller gallerier. Välj från flera olika storlekar och ramar, ladda upp dina designs och anpassa det med vårt lättanvända redigeringsverktyg. Sen tar vi hand om resten.

Fotoposters

Har du en favoritfilm eller ett band som du vill visa upp på din vägg? Både tonåringar och vuxna kan välja från vårt urval med fotoposters av hög kvalitet. De livar upp varenda rum –sovrum, spelrum och andra rum. Du kan också ladda upp dina designs så trycker vi dem i olika storlekar på fotopapper av hög kvalitet.

Trätryck

Våra trätryck är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i hemmet. Kombinera dem i en bohemisk eller rustik inredning för att skapa en stil som passar med levande och subtila färger. Vi erbjuder två olika tjocklekar (10 mm eller 20 mm), så att du kan välja det som passar bäst i ditt rum.

Borstad aluminium

Få en modern och lyxig känsla med konst på borstad aluminium. Våra tryckta fotopaneler designas för att ge djup och textur som kan förvandla dina tryck. Och med det enkla upphängningssystemet kommer du ha en ny tavla på väggen på nolltid.

Tryck på skumplatta

Om du är värd för ett speciellt event, är våra tryck på skumplattor perfekta för att dekorera en inbjudande skylt eller ett unikt fotokollage. Från födelsedagar och årsdagar till bröllop och dop. Våra tryck på skumplatta kommer i olika storlekar och kommer att värdesättas i flera år framöver.

Tryckta tapeter

Vill du ha mer karaktär i din inredning? Våra anpassade tapeter är precis det du behöver. Oavsett om du väljer från vårt breda urval med färdiga designs eller skapar din egen, kan du ha din drömvägg på nolltid. Skapa en imponerande fondvägg med ett vackert landskap, eller förvandla väggen med ett speciellt porträtt som speglar din själ.

Lägst pris på väggkonst i Sverige

Vi skapar och trycker all vår väggkonst här i Sverige och garanterar lägst priser på canvastryck i hela landet. Så oavsett vilken budget du har kan du göra ditt hem vackrare. Du behöver inga designkunskaper och kan snabbt skapa konst i museikvalitet till ett överkomligt pris. Vi garanterar även snabb leverans i Sverige, så din nya konst kommer på nolltid.

Lyft din heminredning med Optimalprint

Lite konst kommer att förvandla ditt hem direkt och skapa en mer välkomnande miljö för dig och din familj. Att titta på konst kan sänka dina stressnivåer, hjälpa ditt sinne att slappna av och skapa en mysig atmosfär i hemmet. Din nya väggkonst kan även bli en konversationsstartare när du har gäster!


Om du är ute efter den perfekta tavlan till ditt hem, har vi allt du behöver för att skapa den perfekta tavlan för ditt hem. Så rama in din bästa väggkonst och fånga ett speciellt ögonblick med vår lättanvända trycktjänst.


Med Optimalprint kan du designa och köpa väggkonst som förvandlar ditt hem till ett uttryck för din personlighet. Dina gäster kommer att älska det och det kommer du också. Så skapa din väggkonst idag med Optimalprint och gör din bostad till ett hem.