do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21347
8,4/10 (21347 omdömen)
-30% på foton på träKod: TRASE | t.o.m: 26/03
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina aluminiumtryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Dina foton tryckta på trä!

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se vår nya kollektion av väggkonst

Skapa unika tryck på trä

Gör ett verkligt unikt konstverk för dina väggar genom att trycka på trä. Träets naturliga ådring gör varje tryck totalt unikt och låter dig visa upp dina favoritminnen med stil.

Finns i standard eller premium

Våra trätryck är tillgängliga i både standardtjocklek (10 mm) eller uppgradera till vår premiumtjocklek (20 mm) för lite extra lyx

Redo att hänga

Att hänga ditt trätryck är enkelt och problemfritt. Vi inkluderar ett upphängningssystem utan extra kostnad med varje tryck.

Dina foton tryckta på trä!

Vackra tryck på trä | Optimalprint

Våra trätryck ger dina foton en naturlig och organisk stil som inte går att jämföra med någon annan tryckprocess. Träpanelerna förstärker färgen och nyanserna på dina foton för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Med mjuka kanter och en robust, men ändå lätt konstruktion, skapar våra trätryck en hemtrevlig atmosfär, utan att tumma på kvaliteten.

Miljövänlig och hållbara

Våra trätryck är tillverkade av FSC-certifierat trä (eller PEFC när det inte är tillgängligt). Träets naturliga skönhet bevaras med en hållbar finish som förhindrar att ditt tryck repas, bleks eller vattenskadas. Trätryck är tillgängliga i både vanlig tjocklek (10mm) eller premium tjocklek (20mm) för en extra lyxig stil. Varje trätryck kommer med ett upphängningskit så att du enkelt kan montera ditt tryck på alla möjliga väggar. Upphängningssystemet har designats så att ditt tryck svävar lite ovanför väggen, vilket resulterar i en avskalad och modern stil.