do not visit

Placeringskort – ta plats

Förutom att förenkla sittplatsarrangemangen så kan placeringskort lägga till en personlig och omtänksam touch till dina fester och evenemang. Det är därför logiskt att välja de bästa designerna och material av hög kvalitet. Och det är där Optimalprint kan komma till din räddning!


Med tusentals designer och färgmallar att välja mellan kan du skapa personliga placeringskort för vilket stort eller litet evenemang som helst med bara några klick. Våra överkomliga priser och kostnadsfria leveranstjänster innebär att du inte behöver spendera en mindre förmögenhet, oavsett hur många placeringskort du behöver.


Vi har dessutom ett högt betyg för kundnöjdhet på Trustpilot (9 av 10), så att du kan vara säker på att resultatet blir utmärkt.

Placeringskort för alla tillfällen – placeringskort för bröllop

Vårt utbud av bröllopsplaceringskort kommer i en mängd olika designer, från blomstriga teman till enkla ramar och bröllopssymboler. Dessa bordskort kommer i en mängd olika färger för att matcha bröllopsdekorationens tema.


Med över 700 olika bordsplaceringskort att välja mellan kan du vara säker på att du kommer att hitta ett som passar dig!

Placeringskort till dop

Vi har över 200 olika placeringskort till dop så att du kan hitta ett alternativ som passar just ditt tema. Oavsett om du letar efter söta placeringskort med djurmotiv eller bara vill ha den första bokstaven i ditt barns namn så har vi det du söker!


Vi har dessutom en mängd olika färgglada placeringskort om du är ute efter något mer iögonfallande.

Placeringskort till konfirmation

Om du tror att placeringskort till konfirmationer måste vara grundläggande och tråkiga så kommer vår kollektion få dig att tänka om! Enkla designer och levande färger gör våra placeringskort perfekta för alla möjliga teman och färgsättningar.


Att konfirmera sig är en mycket stor händelse i många människors liv och vi förstår att du vill att allt ska bli perfekt. Våra placeringskort är utformade för att hjälpa dig med just detta!


Med över 240 designer att välja mellan kan du säkerställa sömlös kontinuitet med den övergripande dekoren, eftersom vi har något för varje tema!

Placeringskort för födelsedagar

Födelsedagar handlar om kul och det gör även våra bordsplaceringskort för födelsedagar. Från vintage-teman till stjärnklara nätter och ljus – i vårt utbud hittar du något som passar just din födelsedagsfest, oavsett tema. Vissa av våra placeringskort för födelsedagar kommer dessutom med ålder så att du kan välja dessa när du vill fira en jämn födelsedag.

Placeringskort för fest

Våra placeringskort för fester kan användas för alla möjliga tillfällen. Designerna och färgerna passar alla möjliga evenemang, från bröllop till julfirande. Denna kollektion av placeringskort består av allt från blommönster till stilrena bakgrunder.


Vissa placeringskort kommer dessutom med anpassningsbara bakgrundsfärger där du kan välja mellan 4–5 solida färgalternativ.

Hur anpassar man våra bordsplaceringskort?

Att anpassa våra placeringskort är enkelt med vårt redigeringsverktyg. Klicka bara på knappen ”anpassa” efter att du har valt din önskade design och välj ”lägg till namn” för individuell tryckning av namn på placeringskorten. Du kan till och med importera namn från ett Excel-ark för större bekvämlighet.


Du kan dessutom lägga till upp till 50 tomma placeringskort i din beställning för oväntade situationer. Du kan även välja att beställa endast ett anpassat placeringskort samt blanda och matcha designer.


Tror du att du behöver mer tid för att skapa placeringskort till sista minuten-gäster? Inga problem! Spara bara dina framsteg i vårt redigeringsverktyg och kom tillbaka senare för att slutföra anpassningen av korten.


Våra placeringskort kommer dessutom i både vikta och platta alternativ, med silkespapper eller matt papper.

Personliga placeringskort – vår nöjdhetsgaranti

Hos Optimalprint erbjuder vi en 100 % nöjdhetsgaranti på våra produkter. Du kan kontakta vårt kundsupportteam dygnet runt för eventuella frågor om dina placeringskort inom 14 dagar efter mottagen leverans.


Beroende på situationen kommer vi antingen att återbetala dina pengar eller hitta den bästa möjliga lösningen för att lösa ditt problem. Våra ”Plus”-medlemmar kan dessutom utnyttja en förlängd kvalitetsgaranti på 30 dagar och andra spännande erbjudanden på placeringskort och andra produkter.


Kundservice

1. Vad är placeringskort?

Namnkort eller placeringskort används vid evenemang för att hjälpa gästerna att snabbt och smidigt hitta sina platser. Dessa kort är oerhört hjälpsamma, särskilt vid stora evenemang, och hjälper gästerna att snabbt hitta sin plats vid ett stort bord. Även om det kan vara svårt att leda en massa människor till deras bestämda platser så kan placeringskort underlätta processen.

2. Kan jag skriva namn på korten?

Att skapa placeringskort på vår plattform är en mycket okomplicerad process. När du har valt en mall klickar du på ”Anpassa” och lägger till namn. Du kan antingen ange namnen var för sig eller importera dem med hjälp av ett Excel-ark. Vårt redigeringsverktyg gör det enkelt att lägga till namn digitalt så att du slipper skriva namnen för hand.

3. Hur snabbt kan jag få mina placeringskort?

Eftersom vi trycker alla våra placeringskort lokalt och så nära dig som möjligt ser vi till att leverera din beställning inom 2–4 arbetsdagar. Detta är vår ordinarie leveranstid. Du kan alltså förvänta dig att din beställning når dig inom ett par dagar från orderdatumet.

4. Går det att få specialanpassade storlekar eller former?

Vi erbjuder inte specialanpassade former eller storlekar för våra placerings- och namnkort. Korten är rektangulära med standardstorleken 9,0 x 5,5 cm och finns både i platta och vikta utföranden. Även om du laddar upp din egen design för tryck så kommer korten att tryckas i samma form och storlek.

5. Vilken information ska jag inkludera på ett placeringskort?

Eftersom placeringskort används vid bordet för att ange var gästerna ska sitta bör de vara försedda med gästernas namn och bordsnummer, samt eventuella personliga dekorationer. Om du vill lägga till ett personligt meddelande till dina gäster så har våra vikta placeringskort och namnkort ett tomt utrymme på insidan där du kan skriva ett meddelande för hand och få dina gäster att känna sig ännu mer välkomna.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter