do not visit
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

TĂ€vlingen har avslutats! đŸŒ±đŸŒŽ

Tack för att ni deltog i tÀvlingen för planeten och grattis till @karen_nikoline som vann presentkortet!

Tillsammans har vi samlat in 10 650 kr för att ÄterstÀlla skogar och plantera trÀd.

Följ oss pÄ Instagram @optimalprint för nyheter, tÀvlingar och mer.

Tillsammans vidtar vi ÄtgÀrder för att skydda och ÄterstÀlla vÄra skogar.

Genom att delta i tÀvlingen har du bidragit till att plantera trÀd och mangrover, ÄterstÀlla skogar, bekÀmpa olaglig avverkning, skydda öppna landskap och skapa en mer hÄllbar framtid för alla. Tillsammans har vi samlat in 10 650 kr

Optimalprint stöder lokalt förankrade organisationer genom den svenska plattformen Milkywire. LÀs mer om hur ditt bidrag hjÀlper till att ÄterstÀlla skogar och landskap.

Varför ska vi skydda vÄra skogar och landskap?

Skog Àr grundlÀggande för vÄr överlevnad, de absorberar 30% av de globala koldioxidutslÀppen och utgör ett hem för 80% av vÀrldens biologiska mÄngfald, samtidigt som befintliga landskap har stor kulturell, jordbruksmÀssig och ekologisk betydelse.

Det arbete som utförs:

Skydda och ÄterstÀlla skogar samt plantera trÀd.

Detta omfattar sÄvÀl policyarbete som fysiskt skydd och ÄterstÀllande. Vi förbÀttrar och Äterinför inhemska arter av trÀd och vÀxter för att skapa en naturlig och hÄllbar ÄterstÀllning.

Skydda och ÄterstÀlla öppna landskap.

Öppna landskap omfattar ekosystem som grĂ€smarker, savanner, vĂ„tmarker och bergsomrĂ„den. Öppna landskap upprĂ€tthĂ„ller den biologiska mĂ„ngfalden, minskar torka och översvĂ€mningar, binder kol och bidrar till ett stabilt klimat.

Stoppa avskogning och överexploatering

Projekt som arbetar för att stoppa skogsavverkning, palmoljeplantager och annan verksamhet som har stor inverkan pĂ„ klimatet, den biologiska mĂ„ngfalden och skogsberoende samhĂ€llen. Överexploateringen och den ohĂ„llbara anvĂ€ndningen mĂ„ste Ă„tgĂ€rdas omedelbart.

UpptÀck vÄra miljövÀnliga produkter

2021 lanserade vi klÀder av Global Organic Textile Standard (GOTS) certifierad ekologisk bomull och Ätervunnen polyester som ekologiska t-shirts. VÄr senaste produkt Àr det biologiskt nedbrytbara mobilskalet som innehÄller minst 70% ekologiskt, Ätervunnet eller biologiskt nedbrytbart material.

Biologiskt nedbrytbart mobilskal
-35%
Biologiskt nedbrytbart mobilskal
Rabattkod CASESE
Ekologiska T-shirts
-40%
Ekologiska T-shirts
Rabattkod KLADERSE
Ekologisk T-shirt för Barn
-40%
Ekologisk T-shirt för Barn
Rabattkod KLADERSE

 

Vi strÀvar stÀndigt efter att anvÀnda ansvarsfulla material. VÄra tryckta pappersprodukter och canvas Àr tillverkade av papper och trÀ frÄn hÄllbart förvaltade skogar med ett hanteringssystem för hÄllbara skogar pÄ plats.

Kort
-35%
Kort
Rabattkod KORTSE
Fotoposter
-30%
Fotoposter
Rabattkod FOTOPOSTERSE
Fotoböcker
-35%
Fotoböcker
Rabattkod FOTOSE

Ledande ÄteranvÀndningsbara produkter för en grönare livsstil

Att vÀlja produkter som gynnar en grönare livsstil Àr ett effektivt sÀtt att spara pÄ naturens resurser och skydda miljön. Dessa produkter Àr utformade för att hÄlla lÀnge och Àr bÄde lÀtta att rengöra och ÄteranvÀnda, om och om igen

TygpÄsar
-40%
TygpÄsar
Rabattkod TYGKASSESE
Vattenflaska i rostfritt stÄl
-30%
Vattenflaska i rostfritt stÄl
Rabattkod MUGGSE
Resemugg
-30%
Resemugg
Rabattkod MUGGSE

Hos Optimalprint Àr hÄllbarhet kÀrnan i allt vi gör. Vi strÀvar efter att erbjuda ansvarsfulla, hÄllbara och cirkulÀra produkter som minimerar pÄverkan pÄ miljön.

SÄ hÀr hjÀlper det dig och planeten

Lokal tillverkning minskar koldioxidutslÀppen

FrÄn dag ett har vi valt att tillverka och utföra bestÀllningar sÄ nÀra dig som möjligt. Detta minskar transportavstÄnd och koldioxidutslÀpp samt sÀkerstÀller snabb leverans till dig.

Avfall minskar nÀr vi endast trycker pÄ bestÀllning

Alla Optimalprints produkter tillverkas pÄ begÀran nÀr du gör en bestÀllning. Detta förhindrar att överproduktion och avfall hamnar pÄ deponier.

Kvalitet som varar

Vi erbjuder hÄllbara produkter med hög kvalitet som tÄl tidens tand, vilket ser till att du fÄr glÀdje av dem i flera Är framöver.

Ansvarsfullt inköpta produkter

Vi strÀvar efter att anvÀnda FSCŸ-certifierade material frÄn hÄllbart förvaltade skogar till pappersprodukter, canvas och trÀtryck. Om det inte Àr tillgÀngligt anvÀnder vi PEFC eller nÄgot likvÀrdigt. Till exempel Àr 90% av vÄr canvas och 84% av vÄra trÀtryck tillverkade av FSCŸ-certifierat trÀ.

Optimalprint Àr en del av Gelato, ett företag med huvudkontor i Norge som kopplar ihop familjer, globala företag och kreativa professionella med noggrant utvalda tryckerier över hela vÀrlden.

Ladda ner Optimalprints app & fÄ Ätkomst till vÄra bÀsta erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en lÀnk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkÀnner du att ta emot ett automatiskt engÄngs-sms med lÀnken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.