do not visit
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

-

Hos Optimalprint är hållbarhet kärnan i allt vi gör. Vi strävar efter att erbjuda ansvarsfulla, hållbara och cirkulära produkter som minimerar påverkan på miljön.

Så här hjälper det dig och planeten

Lokal tillverkning minskar koldioxidutsläppen

Från dag ett har vi valt att tillverka och utföra beställningar så nära dig som möjligt. Detta minskar transportavstånd och koldioxidutsläpp samt säkerställer snabb leverans till dig.

Avfall minskar när vi endast trycker på beställning

Alla Optimalprints produkter tillverkas på begäran när du gör en beställning. Detta förhindrar att överproduktion och avfall hamnar på deponier.

Kvalitet som varar

Vi erbjuder hållbara produkter med hög kvalitet som tål tidens tand, vilket ser till att du får glädje av dem i flera år framöver.

Ansvarsfullt inköpta produkter

Vi strävar efter att använda FSC®-certifierade material från hållbart förvaltade skogar till pappersprodukter, canvas och trätryck. Om det inte är tillgängligt använder vi PEFC eller något likvärdigt. Till exempel är 90% av vår canvas och 84% av våra trätryck tillverkade av FSC®-certifierat trä.

Upptäck våra miljövänliga produkter

2021 lanserade vi kläder av Global Organic Textile Standard (GOTS) certifierad ekologisk bomull och återvunnen polyester som ekologiska t-shirts. Vår senaste produkt är det biologiskt nedbrytbara mobilskalet som innehåller minst 70% ekologiskt, återvunnet eller biologiskt nedbrytbart material.

Biologiskt nedbrytbart mobilskal
-30%
Biologiskt nedbrytbart mobilskal
Rabattkod CASESE
Ekologiska T-shirts
-30%
Ekologiska T-shirts
Rabattkod KLADERSE
Ekologisk T-shirt för Barn
-30%
Ekologisk T-shirt för Barn
Rabattkod KLADERSE

-

-

Vi strävar ständigt efter att använda ansvarsfulla material. Våra tryckta pappersprodukter och canvas är tillverkade av papper och trä från hållbart förvaltade skogar med ett hanteringssystem för hållbara skogar på plats.

Kort
-40%
Kort
Rabattkod KORTSE
Fotoposter
-40%
Fotoposter
Rabattkod FOTOPOSTERSE
  • Skapa unika posters för dina nära och kära
  • Nu ännu enklare att skapa
  • Trycks i Sverige
  • 100% kvalitetsgaranti
Fotoböcker
-40%
Fotoböcker
Rabattkod FOTOSE

Ledande återanvändningsbara produkter för en grönare livsstil

Att välja produkter som gynnar en grönare livsstil är ett effektivt sätt att spara på naturens resurser och skydda miljön. Dessa produkter är utformade för att hålla länge och är både lätta att rengöra och återanvända, om och om igen

Tygpåsar
-30%
Tygpåsar
Rabattkod TYGKASSESE
Vattenflaska i rostfritt stål
-30%
Vattenflaska i rostfritt stål
Rabattkod MUGGSE
Resemugg
-30%
Resemugg
Rabattkod MUGGSE

-

Optimalprint är en del av Gelato, ett företag med huvudkontor i Norge som kopplar ihop familjer, globala företag och kreativa professionella med noggrant utvalda tryckerier över hela världen.