do not visit

Vi ger dig möjligheten att dela viktiga hÀndelser i ditt liv genom att skapa personliga utskrifter via din smartphone eller dator. VÄra duktiga formgivare har skapat tusentals grunddesigner som du enkelt kan sÀtta din egen prÀgel pÄ.


Vi arbetar hÄrt för att övertrÀffa dina förvÀntningar och ge dig en bra kundupplevelse. Och det lönar sig. I kundundersökningar fÄr Optimalprint alltid mycket höga poÀng och hamnar i genomsnitt pÄ 9,5 av 10, baserat pÄ över 90.000 oberoende kundrecensioner. Det Àr vi givetvis vÀldigt stolta över.


Optimalprint Àr en del av Gelato, ett företag med huvudkontor i Norge. Gelato för samman alla som vill ha nÄgot tryckt med professionella tryckerier runt om i vÀrlden. Vi anvÀnder bara papper som Àr snÀllt mot naturen och trycker nÀra aktuell leveransadress för att mÄna om miljön och minska koldioxidutslÀppen. Detta innebÀr att din bestÀllning Àr tryckt i Sverige, sÄ nÀra dig som möjligt. För att vi bryr oss.

För mer nyheter om vad vi hÄller pÄ med pÄ Optimalprint och Gelato, ta en titt pÄ https://www.gelato.com/en-US/newsroom/


VĂ„rt huvudkontor:
Gelato AS‹
Aker Brygge Business Village
Grundingen 6‹
0250 Oslo
Norge
För att kontakta kundtjÀnsten, vÀnligen klicka hÀr.)