do not visit

Vi ger dig möjligheten att dela viktiga händelser i ditt liv genom att skapa personliga utskrifter via din smartphone eller dator. Våra duktiga formgivare har skapat tusentals grunddesigner som du enkelt kan sätta din egen prägel på.


Vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar och ge dig en bra kundupplevelse. Och det lönar sig. I kundundersökningar får Optimalprint alltid mycket höga poäng och hamnar i genomsnitt på 9,5 av 10, baserat på över 90.000 oberoende kundrecensioner. Det är vi givetvis väldigt stolta över.


Optimalprint är en del av Gelato, ett företag med huvudkontor i Norge. Gelato för samman alla som vill ha något tryckt med professionella tryckerier runt om i världen. Vi använder bara papper som är snällt mot naturen och trycker nära aktuell leveransadress för att måna om miljön och minska koldioxidutsläppen. Detta innebär att din beställning är tryckt i Sverige, så nära dig som möjligt. För att vi bryr oss.

För mer nyheter om vad vi håller på med på Optimalprint och Gelato, ta en titt på https://www.gelato.com/en-US/newsroom/


Vårt huvudkontor:
Gelato AS
Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo
Norge
För att kontakta kundtjänsten, vänligen klicka här.)