do not visit
VäggkonstUpp til 50% rabatt | T.o.m: 29/01
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din egen personliga väggkonst

Se vår nya kollektion av Tapeter

Få inspiration till din tavelvägg

Kombinera dina bästa bilder i ett kollage

Välj bland våra olika mallar för att visa upp flera bilder på din canvas. Passar perfekt för att skapa konst med bilder från speciella tillfällen.

Skapa konst med dina favoritbilder

Foton bör delas, visas upp och avnjutas.
Tryck dina favoritminnen på posters och förvandla dina väggar till ett galleri.

Dina väggar, din stil

Med Studio Selection kan du vara säker på att hitta väggkonst som matchar din stil. Du kan hitta väggkonst som passar ditt hem, oavsett vilken stil eller vilka preferenser du har.


Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Högkvalitativ väggdekoration | Optimalprint

Förvandla dina foton till vackra konstverk med vår väggdekoration. Tack vare vårt stora utbud av stilar, storlekar och material kan du vara säker på att du kommer hitta ett perfekt tryck för alla utrymmen. Vi använder högkvalitativa fotopapper och toppmodern tryckteknik för att garantera att dina tryck ser skarpa och livliga ut. Med upphängningskitet som medföljer varje tryck är det mycket enkelt att visa upp dina favoritminnen och konstverk.

Superenkel beställningsprocess

Vårt webbaserade designverktyg gör det enkelt att ladda upp dina foton och skapa anpassad väggdekoration. Välj bara din storlek, stil och finish så tar vi hand om resten. Du kan till och med lägga till text och logotyp för att anpassa ditt tryck. När du är nöjd med din design så lägger du bara din beställning så börjar vi jobba med den.

Fraktas på begäran utan minimibeställning

Vi trycker och skickar din väggdekoration på begäran, så fort du lägger din beställning. Utan minimumbeställningar kan du beställa så många (eller så få) tryck du behöver. Vi paketerar alla tryck med omsorg, så att du kan vara säker på att de kommer fram utan skador. Välj bara fraktmetod i kassan så kommer dina nya tryck vara hos dig inom kort.