do not visit

50% RABATT PÅ STUDIO SELECTION-TRYCK!

Kod STUDIOSELECTSE, GĂ€ller t.o.m. 03/07

STUDIO SELECTION
VÄGGKONST

En splitterny kollektion med fantastiska konstverk som endast finns hos Optimalprint, tryckta pÄ produkter med museikvalitet.

UPPTÄCK VÅRA TOPPKATEGORIER

UPPTÄCK VÅR KATEGORI KÄNDA KONSTNÄRER

UPPTÄCK VÅRA STUDIO SELECTION-KATEGORIER

UPPTÄCK VÅRA STUDIO SELECTION-TAPET

Banner
Studio Selection Tapeter
Utforska kollektionen

VÅRT STUDIO SELECTION-SORTIMENT

STUDIO SELECTION
VÄGGKONST


BLI INSPIRERAD AV VÅR GEMENSKAP OCH VÅRA VÄNNER!

Vi vill jÀttegÀrna se dina skapelser! Dela dina foton och videos och inspirera andra via @optimalprint eller #optimalprint pÄ Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Bli Plus-medlem

✔ Gratis frakt i 12 mĂ„nader
✔ Exklusiva erbjudanden och produkter
✔ 30 dagars kvalitetsgaranti

LĂ€s mer

Studio Selection VĂ€ggkonst

Konstverken i Studio Selection handplockades i samarbete med vÀrldens frÀmsta visuella experter frÄn hela vÀrlden - skapade av sjÀlvstÀndiga konstnÀrer och fotografer. Utforska kollektioner sÄsom Korall eller Frodigt grönt för att skapa en snygg display med fÀrger till ditt hem, eller upptÀck konstnÀrer med en konststil som du Àlskar.

Studio Selection av Optimalprint visar upp olika unika foton och designs dÀr vÄra konstnÀrer inspirerades av olika miljöer och scener. Vad sÀgs om vackra gröna risfÀlt i Bali, eller de höga vÄgorna och havet pÄ Australiens kust?

Detta Àr riktiga ögonblick i livet som har fÄngats av konstnÀrer för att du ska kunna njuta av dem, precis som vi gör. Du kan mixa och matcha din stil och storlek för att sÀtta ihop gallerivÀggar som imponerar pÄ en professionell designer.Alla konstverk i Studio Selection trycks pÄ canvas i hög kvalitet eller premiumpapper, sÄ att du garanteras produkter med museikvalitet. Vi anvÀnder hÄllbart utvunna material och trycker sÄ nÀra dig som möjligt, för att minska CO2-utslÀppen och garantera snabb leverans.