do not visit

20% RABATT PÅ POSTERS FRÅN STUDIO SELECTION

Kod STUDIOSELECTSE Gäller t.o.m. 23/06

STUDIO SELECTION
VÄGGKONST

Upptäck fängslande väggkonst som gör ett bestående intryck

Shoppa stilen

Våra rekommendationer

Toppsäljare

Kategorier

Kända konstnärer

Featured Artists

VARFÖR VÄLJA VÄGGDEKORATION FRÅN OPTIMALPRINT STUDIO SELECTION?

Alla konstverk trycks på högkvalitativ canvasduk eller premiumpapper.
1.
Alla konstverk trycks på högkvalitativ canvasduk eller premiumpapper.
Noggrant utvalt innehåll av experter inom området för att inspirera och säkerställa högsta kvalitet.
2.
Noggrant utvalt innehåll av experter inom området för att inspirera och säkerställa högsta kvalitet.
Vi använder hållbara material och trycker så nära dig som möjligt.
3.
Vi använder hållbara material och trycker så nära dig som möjligt.

BLI INSPIRERAD AV VÅR GEMENSKAP OCH VÅRA VÄNNER!

Vi vill jättegärna se dina skapelser! Dela dina foton och videos och inspirera andra via @optimalprint eller #optimalprint på Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Spara på leverans och samla 10% i kredit

✔ Få GRATIS leverans
✔ Samla 10% i kredit
✔ Få tillgång till våra högsta rabatter

Lägg till Plus i din beställning

Spara dina minnen

‎Få unika erbjudanden i appen.
Skapa fotopresenter när och var som helst.

Ladda ner appen
Download on the App StoreGet it on Google Play

Designade konsttryck för ett modernt hem

Letar du efter moderna bilder för att dekorera dina väggar? Du behöver inte köpa dyra tavlor - hos Optimalprint kan du < b>få konsttryck med många olika motiv till låga priser: abstrakt konst från tidigare århundraden, pittoreska idyller från Rousseaus och Monets penslar, eller moderna fotografier och grafik - varenda bild är ett konstverk som blir till ett blickfång i ditt hem. Vår nya Studio Selection med designade konsttryck ger alla rum en fantastisk stil. Från djärva koraller till lugnande gröna accenter, våra unika konsttryck sticker ut och visar upp din goda smak. Våra visuella designspecialister har samarbetat med självständiga konstnärer och fotografer för att noggrant välja ut de mest iögonfallande designtrycken - och det finns något för varje smak. Med vår designade väggkonst kan du förvandla varenda yta till en modern och stilfull gallerivägg. Oavsett om du letar efter väggdekor till vardagsrummet, köket eller sovrummet: Vi på Optimalprint erbjuder kreativa designs av högsta kvalitet.


Vill du ha konsttryck med en tidlös stil - klassiker som aldrig går ur tiden? Mona Lisas leende kan se vackert ut i din bokhylla. Eller har du en förkärlek för modern konst och trendiga kompositioner? Hos Optimalprint hittar du snabbt något som tilltalar dig. Bläddra i vårt omfattande urval med designade konsttryck och fotografier och välj mellan livliga, abstrakta verk eller tankeväckande motiv. Du kan förbättra atmosfären i ditt vardagsrum med lite piff, eller göra ditt kontor mer sofistikerat – det är upp till dig!

Brett utbud av konsttryck från olika konstnärerVårt sortiment har något för alla designsmaker, från väggkonst med modetema till fridfulla landskap. All vår designade väggkonst har valts ut för sin mästerliga komposition och sitt unika kreativa koncept, så din tavla kommer att bli en konversationsstartare och höjdpunkten i alla rum.


Från konsttryck till spännande foton, vi har allt som konstälskare kan önska sig. Designa ditt vardagsrum kreativt och skapa snygga accenter som inspirerar med konsttryck. Även om all konst kan skapa en harmoni med hemmets inredning, är spännande konsttryck särskilt iögonfallande och sticker ut från resten av inredningen.


Låt fantasin flöda när du väljer från vårt urval.Vilka konsttryck tilltalar dig? Det finns inga gränser för din kreativa frihet när du designar en liten gallerivägg i ditt vardagsrum eller hall.

Optimalprint: Olika teman och konstnärer för din inredningHos Optimalprint anpassas alla konsttryck individuellt utifrån dina behov. Hur stort ska konsttrycket vara? Vi trycker både på canvas och fotopapper i en mängd olika storlekar, så att du kan skapa ett unikt konsttryck som passar din stil och ditt hem. Valet är ditt! Med så många alternativ kommer du snart att ha den perfekta tryckta tavlan i ditt hem, som sätter pricken över i:et på vilken vägg som helst. Är du redo att förvandla ditt hem till en stilikon? Kolla in Optimalprints Studio Selection och upptäck det perfekta motivet för din estetik. Vi har klassiska verk och moderna konsttryck, så att du kan kombinera de olika stilarna på dina fyra väggar för att skapa en unik inredning.


Vill du skapa starka kontraster?Då kan du kombinera moderna digitala tryck av Cristian Mielu och Balazs Solti med möbler i gammal stil. Sådana accenter ger hela din inredning en extraordinär charm.

Lägg till lite klassisk elegansÄlskar du att strosa runt på gallerier och museum i främmande städer och återupptäcka gamla konstverk? Oavsett om du beundrar van Gogh eller avgudar Monet, kommer vår omfattande kollektion med klassiska konstverk säkerligen att imponera. Med ikoniska verk från legendariska mästare kan du få ett stycke konsthistoria som ett konsttryck i ditt vardagsrum. Du kommer inte bara att visa upp din stil, utan även din kunskap om konst och historia. Vad vore dagens konstvärld utan van Gogh och Picasso? Vad skulle ditt hem vara utan dessa konstverk?

Upptäck nya konstnärer och låt dig inspirerasVi samarbetar med ett handplockat urval av begåvade samtida konstnärer för att kunna erbjuda dig ett otroligt utbud av fängslande designade konsttryck. Från moderna popkulturikoner till ironiska motiv och abstrakta konsttryck, vårt urval av modern designad väggkonst hjälper dig att upptäcka nya konstnärer, samtidigt som du ger ditt hem en unik prägel.

Ta med en bit av naturen hem med våra konsttryckÄven en modern stadslägenhet kan förvandlas till en urban djungel med rätt inredning och väggdekorationer. Vårt utbud av designade canvastryck med naturtema kommer att fascinera dig om du älskar naturen. Från svepande panoramalandskap till lugnande blommönster, vi har alla typer av designs för att ta in naturen i ditt hem. Så dyk ner i djungelns djup, varva ner i badkaret med utsikt över en vidsträckt strand, eller dekorera dina väggar med fantastiska djurbilder. Vårt urval av designade konsttryck erbjuder något för alla smaker, så att du aldrig behöver kompromissa med ditt inredningsval. Tack vare den höga kvaliteten på våra konsttryck kan du vara säker på optimala tryckresultat i alla storlekar - skarpa bilder, underbara färger och mer ser till att alla konsttryck får din vägg att skina.

Sätt upp en stadsbild på din väggKallar stadens eviga ljus dig?Ta in det spännande stadslivet i ditt hem med vår fantastiska samling av konsttryck med stadsmotiv. Från levande gatukonst till hisnande skylinebilder, du kan uttrycka din kärlek till storstäder och visa dina semesterminnen genom våra designade teman. Stadsmotiv kan utstråla många saker: Lyx, modernitet och det myllrande folklivet, men också mysighet och värme. Välj motiv på din mest älskade stad från våra konsttryck och transportera dig till din favoritplats när du ser dem.

Uttryck din kärlek till modeÄlskar du mode och allt som har med det att göra? Våra konsttryck med modetema är perfekta för ditt inre modelejon. Med vårt tryckbara urval av modekonst kan du visa upp din kärlek till mode i alla olika rum i hemmet. Med dessa livfulla och unikt designade konstposters gör du ett riktigt statement. Så visa upp din passion för mode och sätt upp det på väggarna i ditt hem.

Variera dina väggar - konsttryck för varje säsongVill du ha lite variation?Då kan du ge dina väggar en säsongsbetonad makeover med våra konsttryck. Färgglada motiv från naturen sjunger in våren, livliga färger och spännande konsttryck sätter stämningen på sommaren, varma nyanser understryker den mysiga atmosfären på hösten och konsttryck med jultema kommer att se fina ut bredvid granen under vintern.

Liva upp ett lekrumTrodde du att våra konsttryck bara var för vuxna? Barn njuter också av de intensiva färgerna, de vackra motiven och de imponerande figurerna. Så varför inte liva upp ditt barns lekrum med färgglada designs? Vårt lekfulla urval har något för alla små, inklusive seriefigurer och djur, abstrakt konst, landskap – you name it! I vårt förtjusande utbud hittar du perfekta konstposters som livar upp de minstas rum. Barnen kommer att jubla när de upptäcker de nya konsttrycken på väggen.

Fantastiska konsttryck med ramMed våra designade konstverk kan du förvandla vilket utrymme som helst till ett galleri. Så oavsett om du vill ha en färgklick eller göra ett statement, är våra Studio Selection designade konsttryck det perfekta sättet att liva upp ditt hem på. Byt ut gamla tryck och ge rummet ett nytt utseende.


Våra tryck kommer kompletta med snygga trä- och aluminiumramar, så att du kan skräddarsy utseendet och känslan på ditt konstverk. Visa upp dina unika bilder i en klassisk, smakfull display som kommer att ge elegans och charm till alla hem- eller kontor.


Optimalprints Studio Selection är en dröm som går i uppfyllelse för konstälskare – och låter dig designa konst som är prisvärd och perfekt. Oavsett om din smak är traditionell eller modern, har vi ett stort utbud av designad väggkonst att välja mellan, så att du kan anpassa ditt hem med din favoritdesign för väggkonst. Låt oss hjälpa dig att göra en unikt display i alla olika rum med vår svenska samling av posters idag. Så köp nu och upptäck designad tryckt väggkonst som passar alla rum.