do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21353
8,4/10 (21353 omdömen)

50% RABATT PÅ POSTERS FRÅN STUDIO SELECTION

Kod STUDIOSELECTSE, Gäller t.o.m. 02/04

STUDIO SELECTION
VÄGGKONST

En splitterny kollektion med fantastiska konstverk som endast finns hos Optimalprint, tryckta på produkter med museikvalitet.

Utforska utvalet

Våra rekommendationer

Våra toppkategorier

Upptäck våra Studio Selection-kategorier

Vår kategori kända konstnärer

Collaborations

VARFÖR VÄLJA VÄGGDEKORATION FRÅN OPTIMALPRINT STUDIO SELECTION?

Alla konstverk trycks på högkvalitativ canvasduk eller premiumpapper.
1.
Alla konstverk trycks på högkvalitativ canvasduk eller premiumpapper.
Noggrant utvalt innehåll av experter inom området för att inspirera och säkerställa högsta kvalitet.
2.
Noggrant utvalt innehåll av experter inom området för att inspirera och säkerställa högsta kvalitet.
Vi använder hållbara material och trycker så nära dig som möjligt.
3.
Vi använder hållbara material och trycker så nära dig som möjligt.

BLI INSPIRERAD AV VÅR GEMENSKAP OCH VÅRA VÄNNER!

Tack till alla som deltagit i tävlingen!

Med 3503 röster vill vi gratulera Danielle som vunnit tävlingen!
Vi vill också gratulera de 2 lyckliga deltagarna som vunnit: Sara B. med 332 röster och Jessica med 205 röster.

Följ oss på Instagram @optimalprint för nyheter, tävlingar och mer.

Få GRATIS leverans och mycket annat!

✔ Snabb och GRATIS leverans
✔ Exklusiva erbjudanden
✔ Utökad 30-dagars kvalitetsgaranti
För endast 229 kr/år

Lägg till Plus i din beställning

Designad väggkonst för ett modernt hem

Vår nya Studio selection med designerkonst ger en fantastisk stil till alla olika rum. Från djärv korall till lugna, gröna motiv - de här unika designbilderna kommer definitivt att märkas och visa upp din stil. Våra visuella designspecialister har samarbetat med fristående konstnärer och fotografer för att välja ut de mest iögonfallande designtrycken med omsorg – och det finns något för alla smaker. Med vår designade kollektion med väggkonst kan du göra om alla rum till en modern och stilfull plats.


Oavsett om du föredrar tidlös stil eller älskar modern konst kommer du snabbt att hitta något som tilltalar dig. Bläddra i vår breda kollektion med designad väggkonst och fotografier för att välja livliga abstrakta motiv och tankeväckande konst. Du kan lyfta atmosfären i ditt vardagsrum med lite piff eller göra ditt kontor mer sofistikerat – du bestämmer!

Brett urval med designad konst för tryckt väggkonst

Vår kollektion passar alla olika smaker, från modekonst till rofyllda landskap. Alla designade motiv har valts ut för sin otroliga komposition och sitt unika kreativa koncept, vilket gör din väggkonst till en konversationsstartare och höjdpunkten i alla olika rum. Låt din fantasi flöda fritt när du väljer från vår Studio selection.


Vi trycker både på canvas och fotopapper i olika storlekar, så att du kan skapa ett unikt designtryck som passar din stil och ditt rum. Med så många alternativ har du snart det perfekta designade konsttrycket för dina väggar. Är du redo att förvandla ditt hem till en oas med stil? Kolla in Optimalprint Studio Selection och hitta det perfekta konstverket som passar dig.

Sätt upp ett klassiskt motiv

Oavsett om du älskar Van Gogh eller är ett fan av Monet, kommer du garanterat att bli imponerad av vår stora kollektion med klassiska konstverk. Våra ikoniska konstverk från legendariska mästare låter dig dekorera med konsthistoria i form av designad väggkonst i ditt hem.

Upptäck nya konstnärer

Vi samarbetar med utvalda moderna konstnärer för att erbjuda dig ett otroligt urval av fängslande designkonst för väggar. Från moderna popikoner till ikoniska motiv och abstrakt konst – vår moderna kollektion med designade konsttryck låter dig upptäcka nya konstnärer, samtidigt som det ger ditt hem en unik känsla.

Ta med naturen in i hemmet med vår designade väggkonst

Vårt urval av designkonst med naturtema på canvas kommer att fängsla dig om du älskar naturen. Från svepande panoramalandskap till lugna blommönster, vi har alla typer av designs som tar med sig naturen in i ditt hem. Vårt urval med designad väggkonst har något för alla smaker, så du behöver aldrig kompromissa med din inredning.

Låt staden komma in på din vägg

Kallar stadens starka ljus dig? Ta med dig det bästa med stadslivet in i ditt hem med vår fantastiska kollektion med stadstryck. Från levande gatukonst till hisnande skylinebilder – du kan uttrycka din kärlek till storstäder och lyft fram semesterminnen genom vår designade väggkonst.

Uttryck din kärlek till mode
< br>Våra tryck med modebilder är perfekta för ditt inre modelejon. Genom vår kollektion med designad väggkonst kan du visa upp din kärlek till mode i alla dina olika rum. Du kommer att skapa ett blickfång med livfulla och unika designade motiv som väggkonst.

Liva upp ett lekrum

Varför inte liva upp ditt barns lekrum med färgglada designs? Vårt lekfulla urval har något för alla barn, inklusive seriefigurer och djur, abstrakt konst, landskap – vad du vill! Med våra härliga alternativ kommer du garanterat att hitta det perfekta designtrycket för att skapa glädje i barnens rum.

Fantastisk designad väggkonst med ram

Med vår designade väggkonst kan du förvandla vilket utrymme som helst till ett galleri. Så oavsett om du vill få en riktig färgklick eller göra ett statement, är vår kollektion Studio Selection med designade tryck det perfekta sättet att liva upp ditt rum på. Våra tryck kommer med många snygga trä- och aluminiumramar, så att du kan skräddarsy utseendet och känslan av ditt konstverk. Visa upp dina unika designs i en klassisk, smakfull display som kommer att ge elegans och charm till alla hem eller kontor. Optimalprint Studio Selection är en dröm som går i uppfyllelse för konstälskare – där du kan välja felfri och prisvärd designkonst för dina väggar. Oavsett om din smak är traditionell eller modern har vi ett rikligt utbud av designad väggkonst att välja mellan, så att du kan dekorera ditt hem med din mest älskade designers tryck. Låt oss hjälpa dig att göra ett unikt uttryck i alla dina rum med vår kollektion med konstposters idag. Så shoppa nu och upptäck designad väggkonst som inte går att jämföra med något annat.