do not visit
Medlemmar sparar i genomsnitt 900 kr på frakt varje år
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fördelar som du kommer älska

Avsluta när som helst

Om du någonsin bestämmer dig för att Optimalprint Plus inte är rätt för dig så kan du enkelt avsluta ditt medlemskap, utan några förpliktelser.

Dina händelser under hela året

Använd Plus-medlemskapet för att få gratis frakt på personliga kort och presenter för varje tillfälle.

Har du fortfarande frågor?

Hur länge varar medlemskapet?
En medlemsperiod varar i ett år, med början den dag då din medlemsavgift betalas. Om du inte säger upp ditt medlemskap innan din ettårsperiod är över så förnyas ditt medlemskap automatiskt med ytterligare ett år och du kommer debiteras medlemsavgiften igen. Vi erbjuder för närvarande endast årliga medlemskapsplaner.

Vilken fraktmetod får jag gratis?
Som Plus-medlem får du standardleveransmetoden kostnadsfritt, eller den billigaste metoden när standardmetoderna inte är tillgängliga. När standardfrakt är tillgänglig så täcks inte expressfrakt av Plus.

Kommer jag meddelas när mitt medlemskap ska förnyas?
Ja, vi skickar dig en påminnelse om förnyelse via e-post 30 dagar före ditt förnyelsedatum, vilket också är det datum då din årliga medlemsavgift automatiskt debiteras. Om du vill förbli medlem så behöver du inte göra någonting vid den tidpunkten. Om du vill säga upp ditt medlemsskap så måste du följa stegen för att avsluta medlemskapet innan ditt förnyelsedatum.

Användarvillkor