do not visit
80% rabattKod: CANVASSE | t.o.m: 28/07
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få ditt canvastryck innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa din första canvas

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se våra kategorier med väggkonst

Personliga canvas-tryck är det perfekta sättet att visa upp dina favoritminnen med stil

Kombinera dina bästa bilder i ett kollage

Välj bland våra olika mallar för att visa upp flera bilder på din canvas. Passar perfekt för att skapa konst med bilder från speciella tillfällen. Minns tillbaka till gamla tider med en blandning av bilder från skoltiden och tiden på universitetet. Förvandla dina tråkiga väggar till ditt eget dagliga konstgalleri.

Skapa konst med dina favoritbilder

Bilder är till för att delas och visas upp. Tryck dina favoritminnen på canvas och skapa ett galleri på din vägg. Släpp lös konstnären i dig och ge dina favoritbilder en kreativ touch med vår inbyggda fotoredigerare. Du kan även arrangera dina bilder fritt.

Gratis upphängningssystem inkluderat

Perfekt för storlekar upp till 90cm i bredd. Super enkelt att montera och hänga upp!

100% nöjdhetsgaranti

Vi vill hjälpa dig att skapa de perfekta produkterna. Om du inte är nöjd med kvaliteten, hör av dig till oss så byter vi produkten eller ger dig pengarna tillbaka.


Skapa din första canvas

Finns även som app

Tryck på canvas

Om du älskar att ta foton finns det inget bättre än att se dina alster ställas ut! Oavsett om det är ett fantastiskt landskapsfotografi i bergen eller ett älskat familjefoto som du tog i trädgården, kan canvastryck på fotona göra ditt hem personligt och välkomnande. Dessutom kan canvastryck påminna dig om stunderna i livet som spelar allra mest roll. Så låt inte dina bästa foton vara gömda på mobilen eller i datorn; låt oss förvandla dem till fysisk konst som alla uppskattar!


Här på Optimalprint gör vi canvastryck lika hållbara som fina att titta på. Med hjälp av banbrytande teknologi och material av bästa kvalitet hjälper vi dig att förvandla ditt favoritfoto eller konstverk till snygga canvastryck som blir till ett blickfång i alla olika rum.


De bästa canvastrycken

Canvastryck är populär väggdekor där en specifik bild trycks på canvasduk. Canvasduken sträcks sedan ut över en träram för att skapa ett tredimensionellt konstverk som kan hängas upp på väggen. Du kan skapa ett tryck från många olika bilder, inklusive personliga foton, kända målningar, digitala designs och mer. De är fantastiska för att visa upp i hemmet eller kontoret eftersom de håller länge. Du kan köpa dem i olika storlekar så att de passar där du vill hänga upp dem.


Hos Optimalprint är vi stolta över att tillverka canvastryck av premiumkvalitet och leverera dem direkt till din dörr på rekordtid. Vi trycker foton på canvas av fin kvalitet så att fotots kvalitet bibehålls och passar in i ditt hems alla olika rum. Om du undrar varför du bör beställa ett canvastryck från oss får du några anledningar här:


Vi är certifierade inom professionell tryckning

Med flera års erfarenhet vet vi förmodligen mer om canvastryck än någon annan i Sverige. All canvas som vi trycker dina foton på är av högsta kvalitet som passar för industriella tryck. Vi garanterar perfekt bildkvalitet utan några lösningsmedel, vilket gör slutprodukten säker för både barn och allergiker.

Verklighetstrogna färger och skarpa avbildningar

Våra fototryck på canvas är av högsta kvalitet eftersom vi kombinerar den bästa moderna teknologin med snickerier av expertkvalitet för att skapa hållbara produkter som står emot tidens tand. Dessutom förebygger UV-motståndskraftigt bläck att de ursprungliga färgerna bleknar, så att din canvastavla alltid har levande färger och skarpa kontraster som blir ett blickfång.

Fototryck på canvas

Ditt canvastryck är redo att hängas upp på väggen direkt efter leveransen. Varje tryck handsträcks över en sträckram av högsta kvalitet och fästs säkert på baksidan. Vår robusta och lätta ram ser till att det är praktiskt och håller sig fint i många år.

Snabb frakt

Alla canvastryck som beställs från oss är redo att skickas inom 24 timmar. Vår tillverkningsprocess är supereffektiv och skapar canvastryck på nolltid! Vi kompromissar inte på kvalitet och levererar alla tryck i specialutformade förpackningar som ser till att innehållet är säkert under hela transporten.

Beställ canvastryck som passar din stil

Canvastryck är en utmärkt present av många olika anledningar. Först och främst visar det mottagaren att du har ansträngt dig att välja ett konstverk som passar deras smak och personlighet. Väggkonst (i alla former) kan också vara en tidlös present som mottagaren kan njuta av i flera år framöver. Till skillnad från andra presenter som förlorar värde med tiden eller glöms bort, kan väl utvald konst till och med bli en värdefull ägodel eller familjeklenod.


Mångsidighet är en annan fördel med att ge bort konst som present. Det finns oändliga teman, material och stilar att välja mellan som gör det enkelt att välja något som passar alla smaker eller preferenser.


Det har aldrig varit lättare att beställa canvastryck på nätet som passar dig! För att canvastrycken ska sticka ut och bli en värdefull del av ditt hem kan du följa några tips:


Välj rätt foto:det första steget när du anpassar ditt canvastryck är att välja rätt foto. Vi rekommenderar att du väljer en bild som är av hög kvalitet och meningsfull. Det kan vara ditt familjeporträtt, ett husdjursfoto eller ett landskapsfoto du tog på ditt senaste äventyr. Oavsett vad du väljer så ser bilder på canvas mycket bättre ut om de är skarpa och i fokus.


Välj rätt storlek: hos Optimalprint kan du beställa canvastavlor eller fototryck på canvas i flera olika storlekar. Det kan vara riktigt stort som ger ett djärvt intryck, eller ett mindre och mer intimt tryck som passar in i rummets övriga stil. Du har många alternativ som börjar från 20x20 cm upp till 70x100 cm.


Välj rätt ram: att välja rätt ram för canvastrycken är viktigt för att det ska se bra ut. Vi låter dig välja mellan en tunn canvas med en 2-3 cm ram, eller en premiumram på 4 cm som ger ditt canvastryck en modern eller traditionell stil. Våra träramar till canvas med fototryck är FSC-certifierade och kommer med ett monteringskit.


Välj rätt färgpalett: rätt färgpalett kan göra en enorm skillnad i canvastryckets övergripande känsla och estetik. Här kan du välja mellan flera olika färgalternativ för att skapa en stil på canvastrycket som passar in perfekt i din inredning.

Fototryck på canvas i alla storlekar - vågräta, lodräta och mer

Om du vill skapa anpassade canvastryck finns det ingen bättre plats än Optimalprint! Med vårt nätbaserade redigeringsverktyg kan du snabbt förvandla dina foton till fantastisk väggkonst. Med flera olika tryck av hög kvalitet att välja mellan finns det alternativ som passar allas stil och budget. På bara några steg kan du förvandla dina favoritfoton till älskade ägodelar som även är perfekta presenter.


Du kan skapa canvastryck som passar in perfekt, från semesterfoton, bröllopsfoton, foton på husdjur eller på ett nytt tillskott till familjen. Oavsett om det är ett enstaka tryck, kollage, landskap eller foton på canvas har vi det du behöver! Du kan även välja mellan ramdimensioner som är horisontella, vertikala eller fyrkantiga.

Med Plus-medlemskap får du många spännande fördelar som snabb och gratis leverans, en förlängd kvalitetsgaranti på 30 dagar och andra exklusiva erbjudanden. Att göra dina canvastryck personliga är ett fantastiskt sätt att skapa unik konst för ditt hem och till andra på, eftersom det även är fantastiska presenter. Så vänta inte; börja designa ditt personliga canvastryck idag och se vilken skillnad det blir i din inredning.


Kundservice

Hur kan jag förvandla ett foto till en canvastavla?

Du kan enkelt förvandla ett foto till en canvastavla med vårt användarvänliga redigeringsverktyg och canvasverktyg på bara några minuter. Välj bara ett foto att ladda upp och välj en mall att använda i bakgrunden. När detta är klart lägger du till din personliga text eller ett citat från internet för att skapa en meningsfull canvastavla att hänga på väggarna i ditt hem eller på kontoret. Våra överlägsna tryckmaterial säkerställer att resultaten blir imponerande och perfekta.

Vad gör våra canvastavlor till det bästa alternativet?

Varje skräddarsydd canvastavla tillverkas av material av högsta kvalitet så att den färdiga produkten kan få samma visuella intryck som en galleritavla. Livfulla och högupplösta nyanser ger en färgklick till alla väggar som duken hängs på.

Går det att rama in canvasdukar?

Ja, du kan välja att få din canvasduk inramad om du så önskar. Vi rekommenderar att du använder lättare ramar med ett modernt utseende eftersom dessa både förhöjer utseendet på dina väggar och är lätta att bära med sig.

Vilka är de största tillgängliga storlekarna för canvastavlor?

De största storlekarna för canvastavlor är 60 x 90 cm och 70 x 100 cm.

Går det att lägga till text på mina canvastavlor?

Ja, vi ger våra kunder möjligheten att helt skräddarsy sina canvastavlor. Så du bestämmer själv om du vill lägga till din egen text eller använda något från internet.

Hur hänger man upp en canvastavla på väggen?

För att hänga upp en canvastavla måste du välja ut en lämplig plats på väggen där tavlan ska monteras, leta efter och markera reglar samt bestämma vilken höjd tavlan ska hängas på.

Hur ska jag ta hand om min canvastavla?

För att ta hand om dina canvastavlor på bästa sätt bör du se till att de inte utsätts för direkt solljus och att de hålls torra. Använd en dammvippa eller en mjuk trasa för att damma av konstverket. Använd en torr eller lätt fuktig trasa utan rengöringsmedel, lösningsmedel eller andra flytande ämnen för att undvika att trycken förlorar sin lyster.

Hur många foton kan maximalt ingå i en canvastavla?

Det finns ingen övre gräns för hur många foton som kan användas på en canvastavla. Om du använder små bilder på en stor duk kan du inkludera så många som 100 foton. Det beror helt på storleken på duken och storleken på de foton som du vill trycka.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter