do not visit
-50% på aluminiumtavlorKod: ALUMTAVLASE | t.o.m: 21/04
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina aluminiumtryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Få fram färgerna på dina tryck

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se våra kategorier med väggkonst

Kombinera dina bästa foton i ett kollage.

Har du svårt att välja det perfekta fotot? Visa upp dina minnen i ett kollage genom att använda våra kostnadsfria mallar för flera foton. Perfekt om du vill skapa temakonst för speciella tillfällen. Samla dina favoritfoton på ett och samma ställe och njut av att se dem i ett högupplöst format varje dag.

Borstade aluminiumtryck

Våra borstade aluminiumtryck ger textur och djup till dina foton. Denna tryckstil ser särskilt vacker ut med svartvita foton. Vitt trycks inte, så alla vita områden på dina foton skiner igenom i en iögonfallande metallisk silver.. Tryck på borstad aluminium har en slät, reflekterande yta som ger dina bilder en högupplöst look som står sig i åratal.

Lätt att hänga upp!

Att hänga upp din aluminiumtavlor är okomplicerat och problemfritt. Vi skickar med ett upphängningssystem och instruktioner med varje tryck. Dämpning av skum är inkluderat och ger intrycket att din tavla flyter ovanpå väggen. Du behöver inte be andra om hjälp med att montera dina tryck på aluminium. Följ bara instruktionerna, det är busenkelt!

Våra högkvalitativa aluminiumtryck är premium, hållbara och prisvärda

Aluminiumtryck – den perfekta väggdekorationen

Letar du efter metalltryck för att föreviga dina favoritfotografier? Då ska du inte missa våra tjänster för att trycka ditt foto på aluminium med utmärkt resultat! Våra Aluminiumtryck med matt finish kan vara det bästa alternativet för att dekorera väggar eller för att fira något stort med något speciellt.


Med aluminiumtryck av hög kvalitet frånOptimalprint kan du skapa unika tavlor som förevigar dina favoritminnen långt framöver. Vi trycker på aluminiumplattor till överkomliga priser och med snabba leveranstider, så att du inte behöver vänta i flera dagar.

Aluminiumtryck– förvandla dina bästa foton till iögonfallande aluminiumtavlorVåra fototryck på aluminium kan vara ett utmärkt sätt att få upp dina favoritminnen på väggarna i hemmet eller på kontoret. Men vad är ett aluminiumtryck och varför är det bättre än ett vanligt fototryck? Aluminiumtryck är precis vad det låter som – foton tryckta på aluminiumplattor.


Det innebär att aluminiumtryck är rätt hållbara och nästan motståndskraftiga mot skador som orsakas av korrision eller rost. De passar därför i olika miljöer som till exempel i fuktiga utrymmen inomhus.

Metalltryck – gör ett bestående intryck med våra metalltryck av hög kvalitetVåra konsttryck på aluminium trycks på aluminiumtryck av hög kvalitet för att behålla och förstärka dina fotografiers skönhet.


Dessutom bevarar den högupplösta tryckteknologin alla detaljer och ger djup och textur till fotona. Så du kan lita på att vi kan trycka även de mest komplexa fotona på aluminium.


Den här tryckstilen fungerar bäst för svartvita foton, för det vita trycks inte på plattan. Det gör att de vita delarna på ditt foto får en metallisk silverglans, vilket gör att de ser mer levande ut! Men du kan även lita på oss för att skapa metalltryck i färg med samma exakthet och återgivning.


Dessutom ger den bländfria finishen på aluminiumtrycken en elegant och sofistikerad stil, så de kan passa in i alla olika inredningar och färgscheman. Samtidigt är den anpassade aluminiumbaksidan på fototrycket motståndskraftigt mot repor och vattenskador.


Inte bara det, utan alla våra aluminiumtryck lamineras runt om och blir därför helt motståndskraftiga mot fukt. Du kan därför hänga dem inomhus eller utomhus (som på verandan) utan att oroa dig för skador.


För att sköta om din metalltavla torkar du bara av aluminiumtrycket med en mjuk och ren trasa eller mjuk borste för att få bort smuts, damm och skräp. Då blir det som nytt igen!

Fototryck på aluminium – visa upp dina favoritfoton på våra skinande aluminiumtryckVi förstår att inte alla vill ha samma storlek och orientering på sina aliminiumtryck. Därför erbjuder vi anpassningsalternativ för att trycka foton på aluminium.


Allt du behöver göra är att besöka vår webbsida och klicka på väggkonst för att skapa ditt egendesignade aluminiumtryck. Här hittar du alternativen för att välja form (rektangulär, porträtt eller landskap) och storlek, som inkluderar:


• 20x30 cm


• 20x60 cm


• 30x40 cm


• 30x45 cm


• 30x90 cm


• 40x50 cm


• 40x60 cm


• 45x60 cm


• 50x70 cm


• 50x75 cm


• 60x80 cm


• 60x90 cm


• 70x100 cm


När du har valt form och storlek klickar du på 'anpassa' för att ladda upp bilden för ditt aluminiumtryck. Du kan välja den önskade layouten för att trycka ett eller flera bilder (kollage). Så oroa dig inte om du inte kan välja rätt bild för ditt aluminiumtryck, för du kan trycka flera!


Vi erbjuder även två olika typer av aluminiumtryck- standard och borstad, varav den senare ger mer djup och textur till fototrycken på aluminium.


Tror du att den nuvarande storleken eller layouten inte kommer att göra ditt foto rättvisa? Inga problem, för du kan enkelt ändra layouten, formatet, finishen eller storleken i anpassningen. Priserna för ditt aluminiumtryck syns i sektionen med headern när du gör förändringar.


Du kan även spara din nuvarande design och komma tillbaka senare för att göra den färdig - vi vill att du tar tid på dig för att skapa ett mästerverk!

Vad erbjuder vi mer?Alla våra aluminiumtryck kommer med ett gratis upphängningskit för att montera det på egen hand. Dessutom ger den specialiserade kudden som är inkluderat illusionen av att trycket flyter parallellt med väggen. Men tveka inte att läsa instruktionerna om du stöter på problem.


Utöver det finns det några andra anledningar som gör Optimalprint till en av de bästa trycktjänsterna på marknaden:


• Vi har ett genomsnittligt Trustpilot-betyg på 9 av 10 för kundnöjdhet


• 100% kvalitetsgaranti på aluminiumtryck i 14 dagar efter köp


• Förlängd 30-dagarsgaranti när du tecknar vårt prisvärda medlemskap


• Designverktyg finns för webbsida och i vår app


• Flera olika layouter för metalltryck (Sverige)


Kundservice

1. Vad är tryck på metall?

Tryck på metall är en modern typ av högupplöst väggkonst. Trycken skapas genom att högupplösta bilder eller foton trycks på en elegant metallyta. De UV-beständiga, slitstarka och eleganta trycken tillför en konstnärlig känsla till varje rum.

2. Varför är tryck på metall det bästa alternativet?

Våra tryck på metall är tillverkade med hjälp av högkvalitativa aluminiumplåtar för att förbättra kvaliteten på dina foton. Alla våra tryck har en icke-bländande finish för en elegant och stilren look. Vi erbjuder tryck på metall i en mängd olika storlekar och garanterar att du blir 100% nöjd med varje beställning.

3. Kan jag lägga till text på mitt tryck på metall?

Ja, du kan lägga till text för att anpassa ditt tryck ytterligare.

4. Hur rengör man tryck på metall?

Eftersom tryck på metall har en slät yta kan du enkelt rengöra dem med en mjuk, fuktig trasa eller använda en dammvippa, så att allt damm försvinner. För att avlägsna smutspartiklar kan du använda en borste med mjuk borst.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter