do not visit
-50% på aluminiumtavlorKod: ALUMTAVLASE | t.o.m: 26/05

Tryck på Borstad Aluminium

✓ Perfekt för SVARTVITA foton
✓ PRISVÄRD, muséekvalitet
✓ BetygUtmärktTrustpilot 50%OFF

Skapa ditt nu
Tryckt i Sverige & snabb leverans
9.5 / 10
Trustpilot Star
Trustpilot Star
Trustpilot Star
Trustpilot Star
Trustpilot Star
Bäst på kundnöjdhet
Trustpilot logo

Få dina foton att skina

Våra borstade aluminiumtryck ger textur och djup till dina foton. Denna tryckstil ser särskilt vacker ut med svartvita foton. Vitt trycks inte, så alla vita områden på dina foton skiner igenom i en iögonfallande metallisk silver.

Lätt att hänga upp!

Att hänga upp din aluminiumtavlor är okomplicerat och problemfritt. Vi skickar med ett upphängningssystem och instruktioner med varje tryck. Dämpning av skum är inkluderat och ger intrycket att din tavla flyter ovanpå väggen.

Kombinera dina bästa foton i ett kollage.

Har du svårt att välja det perfekta fotot? Visa upp dina minnen i ett kollage genom att använda våra kostnadsfria mallar för flera foton. Perfekt om du vill skapa temakonst för speciella tillfällen.

Se våra kategorier med väggkonst

Är du inte Plus-medlem?

✔ Få GRATIS leverans
✔ Samla 10% i kredit
✔ Få tillgång till våra högsta rabatter

Skaffa Plus för 189 kr/år

Spara dina minnen

‎Få unika erbjudanden i appen.
Skapa fotopresenter när och var som helst.

Download on the App StoreGet it on Google Play

Våra högkvalitativa aluminiumtryck är premium, hållbara och prisvärda

Iögonfallande tryck på borstad aluminium | Optimalprint

Ge alla olika utrymmen en känsla av modern elegans med våra tryck på borstad aluminium. Dessa tryck är trycka på aluminiumskivor av hög kvalitet, vilket ger en avskalad och sofistikerad finish som garanterat drar till sig uppmärksamhet.

En tidlös och elegant finish

Den borstade aluminiumytan tillhandahåller en unik, metallisk glans som förvandlar vita områden till något väldigt speciellt. Med dess subtila textur, vågräta kornriktning och avskalade linjer ger våra tryck på borstad aluminium en elegant känsla till alla rum.

Skyddade från de naturliga elementen

Våra aluminiumtryck är perfekta att hänga upp både ute och inne. De är motståndskraftiga mot fukt, hållbara och lätta att rengöra, vilket gör dem perfekta för platser med mycket trafik. Och med upphängningskitet som medföljer varje tryck kan du omedelbart visa upp dina favoritminnen eller konstverk.