do not visit
20% rabattKod: WALLPAPERSE | t.o.m: 28/07
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

-

Designa din personliga tapet. Det är enkelt. Allt du behöver göra är att ladda upp ett foto, ange dina specifika mått, välja ett tapetmaterial och förvandla dina väggar med din egen kreativitet.

Upptäck våra fyra tapettyper. Alla fyra är hållbara, avtorkningsbara, miljövänliga, brandklassificerade, PVC-fria och bleknar inte i solljus. Non woven-silk och matt samt förklistrade tapeter är mycket lika i struktur och nyans. Om tapeterna ska sättas upp i en högtrafikerad miljö eller hos en familj med små barn så är tapeter med en matt finish mer motståndskraftiga mot repor och rengöringsmedel jämfört med Non Woven-silk. Om du helst vill slippa att använda extra lim så har förklistrade tapeter en vattenaktiverad självhäftande baksida och är designad för enkel applicering och borttagning. Självhäftande tapeter liknar ett stort klistermärke. De kan tas bort och klistras upp igen flera gånger utan att skadas eller lämna rester efter sig.

100% Kvalitetsgaranti

Vi har bara tapeter som är brandklassificerade, PVC-fria och som inte bleknar i solljus.

Lätt att sätta upp

Ta reda på hur du applicerar din tapet genom att använda QR-koden längst ner på varje tapetpanel för att se steg-för-steg-videoinstruktioner.

Lokal tillverkning & leverans

Vi använder lokala resurser för din och planetens skull.

Obegränsade alternativ för förvandling av rum

Förvandla en vanlig vägg till ett unikt konstnärligt uttryck med hjälp av vårt stora utbud av stilar och design.

Hur sätter jag upp min Tapet?

Se våra kategorier med väggkonst

Designa din personliga tapet

Finns även som app