do not visit
-60% på foton på träKod: TRASE | t.o.m: 28/07
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina aluminiumtryck i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Dina foton tryckta på trä!

1 Välj form:
2 Välj storlek:
Personalisera

Se våra kategorier med väggkonst

Skapa unika tryck på trä

Gör ett verkligt unikt konstverk för dina väggar genom att trycka på trä. Träets naturliga ådring gör varje tryck totalt unikt och låter dig visa upp dina favoritminnen med stil.. Gillar du den rustika trälooken i din inredning? Då är det tryck på trä du ska satsa på!

Finns i standard eller premium

Våra trätryck är tillgängliga i både standardtjocklek (10 mm) eller uppgradera till vår premiumtjocklek (20 mm) för lite extra lyx. En extra fördel med att välja träblock i premiumtjocklek är att de inte spricker lika enkelt under tryck eller över tid.

Redo att hänga Trätryck

Att hänga ditt trätryck är enkelt och problemfritt. Vi inkluderar ett upphängningssystem utan extra kostnad med varje tryck. Oroa dig inte, bruksanvisning medföljer, så att allt du behöver göra för att montera dina trätryck är att följa instruktionerna!

Dina foton tryckta på trä!

Trätryck

Optimalprint's anpassade designs på trä erbjuder ett innovativt sätt att göra dina digitala foton fysiska. Det är perfekt för att visa upp hemma eller ge bort som en present till någon du tycker om. Oavsett vilka designambitioner du har, har vi allt du behöver med ett utbud av storlekar och mallar att välja mellan.

Anpassade trätryck som är unika på flera sätt

Det vackra med naturligt trä är att de aldrig är identiska - all trä har distinkta mönster, spår och texturer. Det ger en autentisk och naturlig yta som är perfekt för unika tryckprojekt. En anpassad träplakett kan till exempel skapas för att fånga en sant unik bild som aldrig kan replikeras, oavsett hur många gånger det görs.

Ansvarsfullt inköpt trä

Hos Optimalprint förstår vi hur tjänster som våra kan påverka miljön. Vi tar alla möjliga steg för att minska vår påverkan - och vi börjar med det trä som köps in för våra anpassade trätryck. Alla produkter som kommer ut från våra tryckerier är tillverkade med FSC-certifierat trä eller PEFC när det inte är tillgängligt. Vi bibehåller materialets naturliga textur och bevarar det med en professionell yta för långvarig hållbarhet. Att beställa ditt anpassade trätryck från oss innebär att du får alla fördelar med naturligt trä - men inte det vanliga minuset att det repas, bleknar och eroderar.

Flera storlekar och tjocklekar på träplattor

Fyrkantig foto? Rektangulärt foto? Porträttorientering? Landskap? Du kan göra allt detta med Optimalprint. Våra anpassade trätryck kommer i olika storlekar för att passa alla typer av designs.


Välj från:


30x90cm


20x60cm


20x30cm


20x20cm


30x40cm


30x45cm


40x40cm


40x50cm


40x60cm


45x60cm


50x50cm


50x70cm


50x75cm


60x60cm


60x90cm


60x80cm


70x100cm


De olika alternativen säkerställer att du alltid har den perfekta träpanelen för din bild. Träpanelerna har alla en standardtjocklek på 10 mm, men kan uppgraderas till 20 mm om du vill ha extra lyx.

Träkonst går aldrig ur tiden

Varför betala för en poster när du kan föreviga dina bilder på riktigt trä? Materialet överlever papper och är mycket mer hållbart - inga veck, skrynklor, blekningar eller revor! När det vårdas korrekt kan Optimalprints fototryck på trä hålla hög kvalitet i åratal. Detta är en tidlös artikel som du kommer att vara glad att du investerade i.

Lätt att hänga upp trätryck

Tryckt design på trä är så vackert så alla förtjänar att se det. Om den bästa platsen för det är vardagsrummet, sovrummet eller badrummet är upp till dig - vi kommer se till att det ser bra ut på den väggen du väljer. Optimalprints personaliserade trädesign är redo att hängas upp direkt vid leverans. Ett hängsystem ingår i varje beställning, så du behöver inte leta efter rätt krokar eller borra i väggar. Det är ett krångelfritt sätt att lägga till en varm och personlig prägel i alla olika rum.

Tryck på trä är den perfekta presenten

Trätryck är tidlösa och klassiska, vilket gör dem till den perfekta presenten för alla speciella tillfällen. Oavsett om det är ett familjeporträtt, bröllops- eller babykort eller bara vacker konst som livar upp en plats, kommer våra trätryck garanterat att imponera.

Det är enkelt att trycka dina bilder på trä

Optimalprints intuitiva designplattform gör det enkelt att göra din vision om trätryck till verklighet.Tekniskt kunnig eller inte, vem som helst kan skapa och lägga en beställning på några minuter.


Här är en sammanställning för hur processen för fototryck på trä fungerar:


1. Välj tavlans storlek


Vilken storlek har bilden du vill trycka? Alla våra tavlor kommer i standardformat som kvadratiskt, porträtt eller landskap och storlekar från så små som 20x20 cm till så stora som 70x100 cm. Den standardiserade tjockleken på 10 mm är en bra grundnivå för många designs, men du kan dubbla den till 20 mm om så önskas.


2. Ladda upp din bild


När du har bestämt dig för storleken på din tavla börjar designprocessen. Optimalprint accepterar alla vanliga bildfilformat, så du kan enkelt ladda upp foton från din dator eller smartphone. Du kan lägga till mer än en bild i din design; vår redigerare har mallar för layouter som innehåller flera bilder och med varierande storlekar.


3. Gör din beställning


Om du är nöjd med ditt trätryck ska du bara klicka på "Lägg i varukorg" och checka ut. Vi behöver din leveransadress, faktureringsinformation och betalningsuppgifter för att slutföra processen. När allt är bekräftat skickas din order till produktion.

Våra anpassade trätryck stöds av en 100% nöjdhetsgaranti

Här på Optimalprint är vi stolta över att designa trätryck av högsta kvalitet och professionell standard. Om din beställning inte uppfyller dessa standarder kommer vi gladeligen att ersätta den gratis eller ge dig en full återbetalning. Det finns inget att förlora och mycket att vinna genom att beställa trätryck från oss. Börja designa ditt alldeles egna anpassade trätryck från Optimalprint idag!

Kundservice

1. Vad är ett tryck på trä?

Ett tryck på trä är en typ av väggkonst som skapas genom att trycka foton på ett block eller en panel av trä. Fototrycket är ekologiskt och har en rustik finish som tillför en vacker gammaldags touch till rummets interiör.

2. Vilka är fördelarna med tryck på trä?

Trätryck är mycket hållbara. Med lite omsorg kan de hänga med dig resten av livet. Trä är inte särskilt lätt att förstöra, så trycket förblir intakt. Fototryck på trä kräver minimalt underhåll och ser helt nya ut i många år. Med en mjuk trasa kan du enkelt rengöra dina trätryck. Trä är 100% naturligt och kan återvinnas utan att skada naturen.

3. Vilka motiv passar bäst för tryck på trä?

De bästa designerna att trycka på trä sträcker sig från naturliga miljöer som landskap och vattendrag till personliga mönster med abstrakta motiv och djärva tryck. I grund och botten är alla mönster med mycket vitt och höga kontrastområden lämpade för tryck på trä. Detta beror på att träets naturliga ådring framträder tydligare när färgerna i designen är ljusare.

4. Hur hållbara är tryck på trä?

Trätryck består vanligtvis av plywood, som är mer hållbart än vanligt trä. Trätryck kan vara en hel livstid och längre än så om de omhändertas. Inget slitage kan uppstå, och även om utskriften faller till marken eller golvet så kommer fotot inte att komma till skada.

5. Vilken typ av trä trycks fotona på?

När det gäller tryck på högkvalitativa material använder vi björk och laminerad plywood, vilket är utmärkt när det gäller att erbjuda den långvariga hållbarhet och styrka som krävs för att skapa tryck som står sig över tid.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter