do not visit
50% rabatt på TygpåsarKod: TYGKASSESE | t.o.m: 19/05
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Bär dina saker med stil

Tillverkade med hållbarhet i åtanke

Tillverkade av högkvalitativ och hållbar bomull, våra tygpåsar är tillverkade med hållbarhet i åtanke. De förstärkta sömmarna på handtagen gör att tygpåsarna inte bara är robusta, utan även bekvämare att bära.

Färgalternativ

Välj mellan 5 olika färger när du skapar din egna personliga tygpåse i bomull

Mångsidiga

Tygpåsar i bomull är mer än bara perfekta handlingskassar. De kan användas som strandpåsar eller sport- och gympåsar, du kan till och med stoppa ner din laptop, dina böcker eller din lunch och ta med till kontoret eller skolan.

Den perfekta gåvan

Les Tote Bags personnalisés sont des cadeaux uniques. Vous pouvez facilement les personnaliser avec des photos, des images, des textes ou avec l'un de nos fantastiques designs. Les sacs fourre-tout sont un accessoire polyvalent que les femmes aiment recevoir comme cadeaux pour toutes les occasions. Alors, n'hésitez pas et créez un cadeau mémorable pour votre meilleure amie.

Tygpåsar | Optimalprint

Skapa en unik accessoar som speglar din unika personlighet när du köper en personlig tygkasse från Optimalprint. Med vårt innovativa designverktyg har det aldrig varit lättare att designa en unik tygkasse som är helt anpassad efter dina önskemål. Oavsett om du vill lägga till ditt namn, en bild eller ditt favoritcitat så kan du vara säker på att din design kommer klara daglig användning tack vare vår högkvalitativa tryckprocess.

100% nöjdhetsgaranti

Berätta för oss om du inte är nöjd så skickar vi dig en tygpåse eller dina pengar tillbaka.

Finns även som app

Skapa din egen tygkasse

Tygväskor med tryck

Personliga tygväskor med tryck från OptimalprintOptimalprint erbjuder ett fantastiskt utbud av personliga tygväskor med tryck som garanterat kommer att glädja både dig och eventuella mottagare. Oavsett om du ska uträtta ärenden i hemmet eller umgås med vänner på köpcentret så kommer våra tygväskor att sätta guldkant på din stil.

Våra personliga tygväskor kommer i två utföranden: standard och premium. Vi garanterar att alla våra väskor håller högsta kvalitet, men den enda skillnaden mellan dessa alternativ är materialets vikt och tjocklek.

Personliga tygväskor med tryckTygväskor med tryck ger dig möjlighet att uttrycka din kreativitet och utgör ett enkelt sätt att visa upp din stil. Genom att skapa egna designer bestående av citat, personliga konstverk och bilder, eller ibland en blandning av både citat och bilder, kan du enkelt skapa en personlig accessoar som sticker ut från de massproducerade väskorna utan någon utmärkande stil.

Att skapa personliga tygväskor med Optimalprint är busenkelt! Vårt intuitiva designverktyg låter dig ladda upp din egen design på några sekunder och därefter väljer du önskad färg och storlek bland de tillgängliga alternativen. Så ta chansen att visa upp din konstnärliga sida för världen.

Personliga tryck på tygväskor i SverigeHar du gått runt och tänkt på en otroligt lyxig väska som du sett i din favoritbutik? Om det var designen som fångade din uppmärksamhet och du vill visa upp den utan att spendera en mindre förmögenhet på väskan så kan våra personliga tygväskor med tryck vara ett kostnadseffektivt och högkvalitativt alternativ. Dessa snygga och miljövänliga väskor kan anpassas med vilken design som helst – oavsett om den är inspirerad av en befintlig marknadstrend eller din egen design.

Tygväskor med logotypVåra tygväskor med tryck är även ett utmärkt alternativ för att skapa företagsväskor som marknadsför olika varumärken. Designa företagets logotyp och ladda upp den för att trycka den på väskor i bomull. Har du ett kommande företagsevenemang och vill ge bort tygväskor med företagets varumärke som ett minne av evenemanget? Använd vår plattform för att designa och beställa dem på några minuter.

Hållbara tygväskor med tryckVi fokuserar på hållbarhet eftersom våra kunder blir mer och mer miljömedvetna för varje dag. Våra tygväskor består av högkvalitativ, slitstark bomull och använder miljövänliga tryckmetoder. Väskorna är ett bevis på vårt hållbarhetstänk, samtidigt som de är vackra att se på.

Att använda miljövänliga material och tryckmetoder vid tillverkningen av våra tygväskor hjälper oss att hålla verksamhetens miljöpåverkan på ett minimum. Om du är en av våra miljömedvetna kunder och gillar att shoppa miljövänligt kommer du att älska våra tygväskor med tryck som är utformade för att främja stil, elegans och hållbarhet på samma gång.

Tygväskor med tryck utan krav på minsta beställningDet är inte alla varumärken som fastställer en minsta orderkvantitet för beställning. Att skapa personliga tygväskor med Optimalprint innebär att du inte behöver uppfylla några kriterier för minsta beställning. Du kan välja att beställa endast en tygväska eller en större mängd – valet är ditt.

Eftersom det inte finns några krav på minsta beställning kan du beställa den mängd du behöver – när som helst! Optimalprint har helt enkelt allt du behöver för dina personliga tygväskor till överkomliga priser och utan extrakostnader för leverans. Så vad väntar du på? Sätt igång och börja designa din helt egen tygväska redan idag.

Högkvalitativa tygväskor som trycks lokalt i SverigeVi trycker alla våra tygväskor så nära dig som möjligt med hjälp av vårt omfattande nätverk av lokala tryckpartners i olika länder. Detta hjälper oss att minska leveranstiderna så att du kan få din beställning så snabbt som möjligt.

Den lokala tryckningen innebär inte bara att vi kan leverera din beställning på kortast möjliga tid, utan också att transportsträckorna och därmed koldioxidutsläppen minskar. Ibland kan vi behöva fullfölja din beställning med en tryckpartner i ett annat land, men det gör vi bara för att säkerställa att du endast får produkter av högsta kvalitet.

Kundservice

1. Var kan jag lägga till min logotyp eller mitt företagsmeddelande på de personliga tygväskorna?

Du kan ladda upp din varumärkesdesign, komplett med företagets logotyp och slogan, med hjälp av designverktyget och placera den på tygväskan. Med vårt användarvänliga designverktyg är det enkelt att skapa skräddarsydda designer utan tidigare designkunskaper. När du är nöjd med designen går du vidare med beställningen. Hur företagets logotyp och budskap placeras på tygväskan beror på hur de är placerade i designen.

2. Vilka designalternativ erbjuder ni för tygväskor?

Vi erbjuder ett stort utbud av designer för våra tygväskor, från djur- och naturmotiv till abstrakta mönster och citat i roliga typsnitt. Du kan även hitta designer för specifika tillfällen som jul och skolavslutningar. Med en uppsjö av olika designer att välja på är vi säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig.

3. Kan jag beställa endast en tygväska med tryck?

Ja, du kan beställa endast ett exemplar om du vill. Beroende på dina behov kan du även beställa våra tygväskor i bulk. Vi begränsar inte antalet tygväskor som du kan trycka och beställa; vi vill göra din shoppingupplevelse så bra den bara kan bli. Vår policy utan krav på minsta beställning hjälper oss att ligga steget före konkurrenterna, och våra kunder älskar oss för det!

4. Hur kan jag designa min personliga tygväska?

Att designa en personlig tygväska som återspeglar din personlighet är superenkelt med Optimalprint. Vårt användarvänliga designverktyg har allt du behöver för att skapa din skräddarsydda design. Verktyget låter dig ladda upp din personliga design och välja önskad kvalitet, färg och storlek innan du lägger till den slutliga designen i din kundvagn. Designverktyget har en förhandsgranskningsfunktion som låter användarna kontrollera att designen ser ut som den ska innan de går vidare till kassan.

5. Vilket material består tygväskorna av?

Våra personliga tygväskor tillverkas i bomull. Bomullsväskor med tryck är ett perfekt alternativ när du vill bära med dig dina vardagsprylar på ett smidigt sätt. En bomullsväska passar dessutom utmärkt till alla typer av kläder och har en tidlös look. Våra tygväskor i bomull är slitstarka och hållbara och kan transportera tunga föremål utan att väskan eller handtagen går sönder.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter