do not visit
60% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 28/07
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Begravningskort och minnesord

Begravningskort

Begravningskort med minnesord är enkla, men meningsfulla vid många begravningar och minnesceremonier. De hyllar den avlidne, ger vänner och familj ett sätt att hedra deras minne på och kan vara en minnessak i många år framöver. Så när det är dags att köpa eller skapa dina minneskort vill du göra rätt val. Optimalprint erbjuder ett brett urval av begravningskort med olika upplägg och teman som kan anpassas med foton, text och mer. Vi strävar efter att ge sörjande familjer ett enkelt sätt att fira sina närståendes liv på, hur det än kan se ut.


Optimalprint har flera olika begravningskort för minnesord som låter familjer minnas sina närståendes liv. Se vår samling av kort och skapa din egen unika design idag.

Skapa alla olika begravningskort

Du kan behöva trycka flera olika kort efter din närståendes bortkomst; många familjer väljer att skapa och skicka en inbjudan till minnesstunden till gästerna, begravningsprogram och kanske även ge deltagarna begravningskortet efter ceremonin. Oavsett om du behöver en sort eller alla tre, har Optimalprint det du behöver. Vi har olika alternativ för alla olika delar i sorgeprocessen. Det inkluderarbegravningsmeddelanden och inbjudningar, begravningsprogram, tackkort och kondoleanskort. Varje alternativ inom vårt urval har designats och utformats professionellt för att underlätta redigeringen.


Du behöver bara välja ett, anpassa innehållet och gå till kassan.


Våra personliga begravningskort finns i olika storlekar och former, inklusive fyrkantiga, A5, DL och A6 alternativ. Du kan också välja mellan en matt eller blank yta och flera olika papperstyper. Optimalprint kan skapa begravningskort med standard eller rundade hörn för att ge dina kort en unik prägel. Det finns olika färgscheman, som även kan anpassas ytterligare under designprocessen.

Hur du gör dina egna begravningskort med Optimalprint

Optimalprints anpassade begravningskort är enkla att designa och beställa. Processen är smidig från början till slut, och om du någon gång behöver hjälp är vårt team alltid tillgängligt för att hjälpa till.

1. Välj din mall för begravningskort

Vi har många grundläggande designs som du kan börja med. Utforska efter kategori, färg, layout, korttyp, trim, fotoalternativ och storlek för att hitta det perfekta kortet för din minnesceremoni.

2. Redigera och anpassa

När du har hittat en kortmall du gillar kan du anpassa dess framsida, baksida - och inre sidor om tillämpligt. Dessutom kan du ladda upp foton, ändra färger och teckensnitt, lägga till textrutor och mer. Kärnelementen i mallen är alltid likadana för att säkerställa att din slutliga design ser lika professionell ut som den är personlig.

3. Förhandsgranskning och betalning

Innan du beställer dina kort, titta på förhandsgranskningen online för att säkerställa att allt är perfekt. Om du är nöjd med designen, gå vidare till kassan och gör betalningen. Efter att beställningen har skickats tar vi hand om tryckningen, expedieringen och leveransen. Du får dina begravningskort på nolltid.

100 % nöjdhetsgaranti

På Optimalprint förstår vi hur viktigt det är att dina begravningskort och inbjudningskort är perfekta. Din familjemedlem var inte bara ett namn utan en viktig del av din familj och ditt liv. Vårt mål är att hedra dem så mycket som möjligt, och därför väljer vi att skapa produkter som uppfyller och överträffar dina förväntningar. Du kan förvänta dig professionell kvalitet från den första gången du beställer. Om ditt kort, av någon anledning, inte lever upp till det du hoppades på, kommer Optimalprint att ersätta det kostnadsfritt eller återbetala hela den ursprungliga kostnaden.

Köp dina begravningskort online idag

Gör-det-själv-design av begravningskort är sällan ett projekt som lockar när man har förlorat någon man älskar. Men samtidigt ska inte korten vara generiska – de ska vara personliga, unika och verkligen spegla den person som begravningskortet handlar om. Optimalprint gör det enkelt och stressfritt för dig att skapa skräddarsydda begravningsinbjudningar som lever upp till alla dessa egenskaper på ett prisvärt och smidigt sätt. Dessutom förenklar vårt onlinesystem design- och beställningsprocessen, så att du kan fokusera på det som är viktigast – att hedra din närstående. Så beställ dina begravningskort idag för att ge dem ett värdigt avsked som hedrar dem.

Kundservice

1. Vad är en inbjudan till begravning?

Ett inbjudningskort till begravning är ett kort som skickas till familj, vänner, kollegor och bekanta för att informera dem om att en närstående har gått bort och för att bjuda in dem till begravningen. Dessa kort trycks med enkla och neutrala designer eftersom de även är ett sätt att minnas den avlidne och hylla honom eller henne.

2. Hur skapar man en inbjudan till begravning?

Att skapa ett inbjudningskort till en begravning är enkelt hos Optimalprint. Utforska vårt utbud av mallar för begravningskort och välj den du vill använda för att sedan anpassa den med ett foto, ett personligt meddelande och andra detaljer om den avlidne. Vi erbjuder begravningskort i olika storlekar och färger. Du kan även välja beskärningsalternativ, orientering och format efter dina behov.

3. Vilken information bör ingå i en begravningsinbjudan?

En begravningsinbjudan bör innehålla den avlidnes fullständiga namn, foto, födelsedatum och dödsdatum, uppgifter om begravningsceremonin som datum, tid och plats samt namnen på de efterlevande familjemedlemmarna. Många väljer även att lägga till psalmer och ett personligt meddelande om den avlidne, vilket du naturligtvis också kan göra om du vill.

4. Kan begravningsinbjudningar skräddarsys eller göras personliga?

Ja, att skapa personliga inbjudningskort till begravningar är enkelt på vår plattform. Välj en färdig mall och anpassa den eller ladda upp din egen design så trycker vi den på papper av högsta kvalitet. Vårt kostnadsfria designverktyg har en mängd olika funktioner som gör det enkelt att skapa personliga begravningskort.

5. Vem bör jag skicka begravningsinbjudningar till?

Begravningsinbjudningar skickas till vänner, släktingar, kollegor och bekanta. Om den avlidne var en del av ett lokalsamhälle kan de medlemmar som stod den avlidne nära också få en inbjudan. En inbjudan till begravning är helt enkelt ett formellt meddelande om begravning som ska skickas till familjen och alla som hade en nära relation till den avlidne.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter