do not visit
70% rabattKod: FOTOSE | t.o.m: 21/04
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina fotoböcker innan jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Tryckt i Sverige & snabb leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet


De bästa fotoböckerna online

Skapa fotoböcker för alla tillfällen

Föreviga dina bästa minnen eller ge bort en personlig present till någon du tycker om. Välj dina favoritbilder och dra nytta av våra erbjudanden. Anpassa din fotobok med semesterbilder, bröllopsbilder eller andra teman.

Våra priser inkluderar foton på framsidan
Välj en fotobok som är inbunden med hårt eller mjukt omslag

Fotoböcker i sju olika format

Letar du efter en kvadratisk, landskap eller bok i porträttformat? Mjukt eller hårt omslag? Välj det bokformat som passar dig bäst. Samla dina bästa minnen från livets viktigaste stunder med vårt exklusiva utbud av fotoböcker. Visa upp din kreativa sida för vänner, familj och kollegor. Dessa fotoböcker kommer du att bära med dig resten av livet, så se till att du väljer den bästa kvaliteten på marknaden.

Skapa fotoböcker snabbt och enkelt!

Välj helt enkelt dina favoritbilder från din enhet, Google Photos, Instagram eller Facebook. Det är lätt att lägga till och ta bort bilder, använda layouts och redigera bildtexter för att skapa vackra resultat. Med vårt användarvänliga redigeringsverktyg kan du arrangera dina bilder precis som du vill. Prova olika layouter för att lägga till en konstnärlig känsla till din fotopresentation och färdigställ ditt digitala fotoalbum på bara några minuter!

Prisvärda och högkvalitativa fotoböcker

Vi trycker våra fotoböcker med bläck och papper av högsta kvalitet och med hållbar limbindning. Med pris från bara 129 kr har alla råd att skapa en egen fotobok. Våra fotoböcker är mycket trendiga och så prisvärda att även dina barn kan köpa dem för sina fickpengar.

Trycks i Sverige
Snabb leverans

Vi trycker våra fotoböcker på miljövänligt papper och så nära dig som möjligt. Allt det bidrar till att göra din bok så miljövänlig som möjligt. Detta hjälper oss att säkerställa minimal miljöpåverkan från våra tillverkningsprocesser, samtidigt som vi kontinuerligt strävar efter att erbjuda dig produkter av högsta kvalitet.

Nöjdhetsgaranti:
Optimalprint-appen – 4,8/5 med fler än 7 000 omdömen

Skapa en personlig fotobok på nolltid, direkt i mobilen!


Otroligt enkelt

★★★★★

"Det var otroligt enkelt att skapa min bok. Jag hade provat på två andra sidor, men övergav de projekten eftersom det var så komplicerat och svårt, och då är jag ändå ganska bra på datorer." - Elsa

Riktigt bra kvalitet

★★★★★

"Min bok kom igår, och jag är minst sagt nöjd. Jag är så imponerad av kvaliteten, boken är vacker!" - Alice

FANTASTISKT

★★★★★

"Jag laddade upp mina bilder, lade till texter, organiserade och redigerade och det var så enkelt och gick snabbt. Min fotobok blev fantastiskt fin!" - Anna

Älskar boken!

★★★★★

"Jag älskar min fotobok...kanske lite för mycket, haha! Tjänsten var väldigt lätt att använda, väldigt tydlig och gjorde det enkelt att skapa en vacker bok!" - Julia

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Skapa din första bok

Finns även som app

Fotobok – skapa en fotobok online

I en tid präglad av smartphones och digitalkameror tar vi fler foton än någonsin förr för att föreviga olika ögonblick i våra liv. Problemet är att det kan vara utmanande att organisera och njuta av alla bilder som är utspridda på olika enheter. Det är här konceptet med en fotobok kommer in. Att skapa en fotobok är ett vackert sätt att bevara och återuppleva dina favoritminnen på, men det låter dig även dela bilderna på ett fysiskt och meningsfullt sätt. Här hos Optimalprint kan du enkelt skapa en personlig fotobok åt dig själv eller någon du tycker om, tack vare vårt designverktyg på nätet. Ditt personliga fotoalbum kan anpassas för att passa alla tillfällen eller teman, från bröllop och semestrar till födelsedagar och släktträffar. Prova oss så ser du snart hur enkelt det är!

Personligt fotoalbum

Med så många alternativ för att göra fotoböcker är det enklare än någonsin förr att konvertera dina digitala bilder till värdefulla minnessaker. Processen att anpassa och skapa din fotobok är enkel. Till slut kommer du att kunna visa upp bilder som berättar en historia som uppskattas av alla. Letar du efter fler anledningar att skapa en personlig fotobok? Här är några:


1. Bevara minnen: Trots att du har tagit tusentals foton till “Insta” så sträcker de sig ofta inte längre än att hamna bland inläggen eller storys. Efter några år är minnena helt borta, som om de aldrig hade hänt. Genom att skapa en fotobok kan du sammanställa dina favoritfoton och berätta din livshistoria på ett meningsfullt sätt.


2. Gör det unikt: En fotobok gör att du kan presentera din livsberättelse på ett unikt sätt. Du kan välja format, bilder och layout för att designa en unik fotobok som visar din personlighet för världen.


3. Visa upp dina kunskaper: Om du är en blivande fotograf, eller en fotoveteran som gillar att visa upp ditt arbete, kan du göra en fotobok online. Använd den som en portfölj för att visa potentiella kunder eller gör ett galleri för dina favoritbilder.


4. Ge bort som present: Personliga fotoalbum är fantastiska presenter till dina nära och kära. Oavsett om det är i samband med ett bröllop, jubileum, återförening eller födelsedag är en fotobok en fin present som kommer att värdesättas i många år. Du kan skapa en fotobok som en "årsbok" för ditt barns skolläsår eller som en examenspresent till en kär vän eller familjemedlem.


5. Massvis med alternativ: Hos Optimalprint hittar du ett brett utbud av tryck- och designalternativ för fotoböcker. Du kan välja mellan olika omslagsformat och storlekar för att skapa en perfekt fotobok utifrån dina behov och budget. Oavsett om du vill ha en liten eller stor inbunden fotobok har vi alternativ som passar.


6. Lätt att skapa: Använd vårt designverktyg online för att skapa några av de bästa fotoböckerna du någonsin sett! Ladda bara upp dina bilder och skapa något unikt med bara några klick.


7. Prisvärt: Det är inte dyrt att skapa fotoböcker online. Alla våra böcker är tillverkade av papper av högsta kvalitet och slitstark limbindning.

Fotobok för vänner

Vänskap är några av de viktigaste relationerna som vi har turen att få uppleva i våra liv. Det är trots allt med våra vänner som vi väljer att dela glädjeämnen och sorger, triumfer och misslyckanden. Ett sätt att fira de allra bästa vänskaperna på är genom att skapa den bästa fotoboken i Sverige.


Att samla dina favoritbilder i en vackert designad fotobok kan bevara de speciella ögonblicken du en gång delade med dina kompisar. Oavsett om du inkluderar foton från era äventyr, era favoritskämt eller bara roliga bilder på er tillsammans, kan du vara säker på att fotoböckerna kommer att vara perfekta.


En skräddarsydd fotobok online är en omtänksam present att ge dina vänner när du vill visa hur mycket du bryr dig om dem. Oavsett om det är till en födelsedag, examensceremoni, eller helt enkelt för att du vill visa din uppskattning, kan du lita på att vår fotobok får dina vänner att le. Om du har en idé för en fotobok har vi sätt att förverkliga den på. När du beställer en fotobok från oss gör vi vårt bästa för att se till att den når din vän så snabbt som möjligt.

Fotoböcker - Anpassad designinspiration

Om du letar efter en finurlig present att ge din vän, beställ en fotobok online. Det är inte bara en genomtänkt och unik present, utan det är också ett bra sätt att visa upp era gemensamma minnen på.


Först och främst, låt oss prata om teman. Du skulle kunna välja en klassisk fotobok för året som har gått, men var är det roliga med det? Välj istället något som talar till din väns personlighet. Om de är en matälskare, skapa en bok med bilder på alla läckra måltider ni har delat. Om de älskar att resa, gör en bok som visar upp alla äventyr ni har varit på. När du väl har bestämt dig för ett tema är det dags att vara kreativ med layouten.


Och kom ihåg bildtexterna! Det här är din chans att låta din personlighet skina igenom. Lek med ordlekar och interna skämt, eller skriv ärliga meddelanden om hur mycket er vänskap betyder för dig. Om du känner dig äventyrlig, skriv bildtexterna på ett annat språk eller använd emojis för att berätta en historia.


Överväg att lägga till några extrafunktioner för att få din fotobok att sticka ut. Inkludera kanske en spellista med alla låtar som påminner om din vän, eller skriv ut några av dina favoritcitat och sprid dem i boken. Du kan till och med inkludera ett recept på en favoritmåltid som ni har lagat tillsammans.

Fotoböcker som present från Optimalprint

Om du vill ha en utmärkt presentidé, beställ en fotobok från Optimalprint. Denna idé är inte bara meningsfull, utan även praktisk. Våra högkvalitativa fotoböcker är lätta att förvara så att mottagaren kan få glädje av minnena i flera år. Dessutom erbjuder vi både mjuka och hårda omslag. Mjuka och hårda omslag är tillverkade av premiumfotopapper som har laminerats för extra slitstarkhet.

Som present vill du ha något hållbart som ser fantastiskt ut även efter flera års användning. När det kommer till presenter kan det vara svårt att hitta något som verkligen är unikt och meningsfullt.

Men med fotoböcker kan du skapa en unik gåva som garanterat kommer att uppskattas av dina nära och kära.

Genom att samla dina favoritfoton i en vackert designad bok kan du skapa en minnessak som bevarar alla speciella stunder. Så varför vänta? Sätt igång och skapa din fotobok direkt!


Kundservice

Hur många sidor kan min fotobok bestå av?

Våra fotoböcker kommer i en mängd olika storlekar och du kan även välja mellan hårt och mjukt omslag. Varje fotobok rymmer upp till 200 sidor.

Hur tjocka är sidorna i en fotobok?

Standardtjockleken på sidorna i en fotobok varierar från 160 g/m² till 250 g/m². Dessa papperstyper är robusta och garanterar en överlägsen finish och en lång hållbarhet som bevarar dina minnen i många år framöver.

Kan jag lägga till text i min fotobok?

Ja, självklart kan du lägga till personliga texter i dina fotoböcker på vår plattform. Redigera varje sida och lägg till bildtexter i olika typsnitt och storlekar. Dessa texter kommer att framhäva de vackra fotona ytterligare och de kommer även att hjälpa dig att minnas dina fina minnen senare i livet. Om du vill ge bort en fotobok som gåva så kan du lägga till intressanta bildtexter eller några hjärtliga meddelanden för att visa mottagaren hur mycket han eller hon betyder för dig.

Kan jag dela min fotobok mellan mobilappar och webbplatser?

Ja, visst kan du det. Eftersom fotoboken skapas på nätet bör du kunna dela den mellan mobilappar och webbplatser. Se till att du skapar ett konto och är inloggad när du skapar fotoboken.

Kan jag lägga till eller ta bort sidor i min fotobok?

Ja, du kan redigera sidorna i din fotobok. Från den övre menyn på fotobokens redigeringssida kan du enkelt lägga till fler sidor eller ta bort några av de befintliga. Du kan även använda olika layouter på specifika sidor. Vårt redigeringsverktyg erbjuder en omfattande uppsättning funktioner som låter dig redigera din fotobok enligt dina behov.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter