do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21347
8,4/10 (21347 omdömen)
30% rabattKod: KALENDRARSE | t.o.m: 26/03
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina kalendrar i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Nu är det busenkelt att skapa personliga kalendrar
Välj enkelt storlek och design, anpassa sedan med dina viktiga datum

Helt personligt

★★★★★

"Fantastisk kvalitet. Jag skapade en som present till mina föräldrar, som var så nöjda att de köpte en till alla i familjen. Jag gillar att man kan lägga till viktiga datum. Helt personligt. Jag lär göra en varje år!"

Fantastisk service

★★★★★

"Bra kvalitet, enkelt att skapa och snabb frakt = fantastisk service. Tack" - Ryan

Utmärkt frakt

★★★★★

"Jag var mycket nöjd med de 3 personliga kalendrarna jag tryckte inför julen. Utmärkt frakt, då de kom på 2 dagar. Skulle rekommendera till en vän eller använda igen." - Debbie

Kvalitetstryck

★★★★★

"Kvalitetstryck, enkelt att designa. Inga dolda avgifter och inget krångel. Snabb frakt, till och med i juletider! Tack!" - Jan Erik

Skapa din kalender

Eftersom din familj är unik bör även din kalender vara det. Välj storlek och vilken startmånad du vill använda, sedan lägger du till bilder och viktiga datum på varje sida.

Busenkelt!

Välj helt enkelt dina favoritbilder från din enhet, från Google Photos, Instagram eller Facebook. Det är lätt att lägga till och ta bort bilder, redigera text och lägga till händelser för att skapa en personlig och vacker kalender.

Tryckt i Sverige
med snabb leverans

Vi trycker lokalt med papper och bläck av högsta kvalitet för att du ska bli nöjd. Genom att trycka lokalt och så nära dig som möjligt kan vi erbjuda hög kvalitet till ett rimligt pris.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Skapa din första kalender

Finns även som app

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Högkvalitativa väggkalendrar | Optimalprint

Den perfekta gåvan för alla tillfällen. Våra högkvalitativa väggkalendrar trycks på tjockt, blankt papper med färger som får dina foton att se fantastiska ut. Med en robust spiralbindning kan de enkelt hängas upp på väggen. Varje kalender består av ett omslag, 12 innersidor (24 för vågräta kalendrar) och en tom sida, vilket ger dig gott om plats att vara kreativ.

Skapa en fantastisk väggkalender med dina personliga foton

Med Optimalprint kan du anpassa din kalender med egna foton och text för att skapa en unik present som kommer uppskattas i flera år framöver, oavsett om det är till dig själv eller till någon annan. Ladda enkelt upp dina foton och dra dem till det användarvänliga redigeringsverktyget för att skapa en unik kalender.

Lägg till anpassningsbara händelser och anteckningar för varje månad

Du kommer aldrig mer glömma viktiga datum med en anpassningsbar kalender. Lägg till dina egna viktiga händelser och anteckningar för varje månad, så att du alltid vet när det är dags att fira din bästa väns födelsedag eller köpa en jubileumsgåva till din partner. Inga minimibeställningar och snabb leverans innebär att våra kalendrar är ett fantastiskt val även som sista minuten-present.