do not visit
45% rabattKod: KALENDRARSE | t.o.m: 23/01
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Få dina kalendrar i tid till jul

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,6 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Nu är det busenkelt att skapa personliga kalendrar
Välj helt enkelt storlek och design, och anpassa med dina viktiga datum

Helt personligt

★★★★★

"Fantastisk kvalitet. Jag skapade en som present till mina föräldrar, som var så nöjda att de köpte en till alla i familjen. Jag gillar att man kan lägga till viktiga datum. Helt personligt. Jag lär göra en varje år!"

Fantastisk service

★★★★★

"Bra kvalitet, enkelt att skapa och snabb frakt = fantastisk service. Tack" - Ryan

Utmärkt frakt

★★★★★

"Jag var mycket nöjd med de 3 personliga kalendrarna jag tryckte inför julen. Utmärkt frakt, då de kom på 2 dagar. Skulle rekommendera till en vän eller använda igen." - Debbie

Kvalitetstryck

★★★★★

"Kvalitetstryck, enkelt att designa. Inga dolda avgifter och inget krångel. Snabb frakt, till och med i juletider! Tack!" - Jan Erik

Skapa din kalender

Din familj är unik, så det borde även din kalender vara. Välj storlek, vilken startmånad du vill använda, och lägg till bilder och viktiga datum på varje sida.

Busenkelt!

Välj helt enkelt dina favoritbilder från din enhet, från Google Photos, Instagram eller Facebook. Det är lätt att lägga till och ta bort bilder, redigera text och lägga till händelser för att skapa en personlig och vacker kalender.

Tryckt i Sverige
med snabb leverans

Vi trycker lokalt med kvalitetsbläck och -papper för att säkerställa att du blir nöjd. Genom att trycka lokalt, och så nära dig som möjligt, så kan vi erbjuda dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Skapa din första kalender

Finns även som app

Ladda ner Optimalprint-appen och börja designa var du än befinner dig!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.