do not visit
50% rabatt på JulkortKode: JULKORTSE
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Skicka dina julkort i tid

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!

Personliga julkort

från endast 15,75 kr per kort

Designa dina personliga julkort

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Plus täcker din julhandel och shopping under en stor del av 2024

Efter julkort kommer julklappar! Det finns inget som säger "Du är speciell för mig" som en gåva som ingen annan har 🎁
Med så många produkter att välja mellan och anpassa, få alla på din lista att känna sig extra speciella i år medan du får GRATIS frakt på all din julhandel.
Läs mer

Personliga julkort från Optimalprint

Familjemedlemmar, vänner, grannar, föräldrar som du pratar med på skolan eller på dagis – oavsett vem som står på din julkortslista i år har Optimalprint precis det du behöver. Från festliga julhälsningar till det årliga julmotivet, julkort med foto är ett bra sätt att visa din kärlek på. Utmaningen är att hitta något personligt. Ett julkort som är något utöver det vanliga och som inte hamnar längst bak i högen. Det är där Optimalprint kommer in.


Tack vare vårt lättanvända redigeringsverktyg kan du designa och skapa dina personifierade julkort med foton på några minuter. Välj ditt favoritfoto, ladda upp det till en av våra mallar och välj mellan olika kortstorlekar. Med flera teman, inklusive barnets första jul, husdjur och traditionell design, kommer du säkert att hitta något som passar varje mottagares smak. Vi har till och med ett företagssortiment för dig som vill sprida julstämning på kontoret.


Vi använder endast högkvalitativa tryckprocesser och det finaste papperet så att dina julkort står ut av alla rätta anledningar. Du kan till och med välja mellan enstaka kort eller multipack; vi erbjuder lyxiga tillbehör som folie och rundade hörn. Redo att skicka ett speciellt och personligt julkort? Fortsätt bläddra för att upptäcka våra designs.

Julkort med foton för alla smaker

Från klassiskt och traditionellt till minimalistiskt och utan foton, vårt stora urval av personliga julkort kommer garanterat att ha något för dig. Så oavsett om du vill ha ett julkort dekorerat med snöflingor, snögubbar och renar eller letar efter något mer abstrakt, kan du designa och skapa ditt eget personliga julkort med Optimalprint.

Moderna julkort

Välj bland motiv i porträtt- och landskap i rektanglar och fyrkanter och låt din bild och ditt budskap ha en avslappnad och modern känsla. Med storlekar från A6 till A5 kommer ditt moderna julkort att läggas på minnet. Du kan välja ett enkelt kort med ett foto eller använda ett urval av fyra eller fler foton. Hur som helst, ett personligt julkort med foton från Optimalprint är ett bra sätt att visa de viktigaste personerna i ditt liv att du tänker på dem.

Julkort med fotokollage

Behöver du hjälp med att välja ditt favoritfoto? Du kanske har klätt upp barnen och hunden för en julig familjefotografering och vill att dina vänner ska se varje bild. Vårt utbud av julkort med fotokollage gör att ingen behöver missa det. De är ett utmärkt sätt att låta släktingar och vänner dela dina minnen på.

Minimalistiska fotokort

Är du övertygad om att less is more? Då har vi det du behöver. Bara för att du inte är ett fan av glitter och överdåd, betyder det inte att du inte kan sprida julstämning. På Optimalprint säger våra minimalistiska julkort med foton precis tillräckligt och finns i olika färger, storlekar och orienteringar. Du kan till och med välja flera foton för att få din design att sticka ut från mängden.

Klassiska och traditionella

Renar? Javisst. Snögubbar? Javisst. Rött och glittrigt? Javisst. Om du inte kan få nog av julen kommer du att älska våra klassiska traditionella julkort. Välj bland designs med julgranskulor, murgröna och järnek, och även personliga kort på en bakrund av traditionella julmönster. Dessutom kan du anpassa det för att göra det extra festligt.

Julkort utan foto

Personliga julkort behöver inte ha ett foto. Du kan fortfarande skicka ett personligt meddelande till de du bryr dig om. Välj mellan traditionell design, moderna kort och kort riktade till barn. Sedan kan du naturligtvis göra det unikt för att passa mottagaren. Du kan även välja platta och vikta kort, så du hittar garanterat något som passar dig.

Anpassade julkort för alla

Anställda, barn, nära familjemedlemmar, eller till och med barnvakten – på Optimalprint har vi ett brett utbud av julkort med foton till vem du än vill skicka ett till. Vi har också julkort med foton designade för en nyfödds första jul och dina husdjur, så ingen behöver lämnas utanför i julhälsningarna.

Barnets första jul

Oavsett om du vill skicka ett julkort till ditt barn för att fira den speciella dagen eller fira milstolpen genom att skicka personliga julkort med familjebilder till släktingar, är våra Barnets första julkort precis det du behöver. Välj mellan motiv med ett eller flera kort, ett brett utbud av färger och stilar och lägg till en personlig hälsning på ditt julkort med foton för en speciell hälsning.

Julkort för barn

Optimalprints urval av tecknade kort och julkort för barn är ett bra sätt att önska att önska de allra minsta en god jul på. Du kan till och med inkludera ett personligt meddelande från jultomten och nissarna. Alternativt kan du välja en av dina favoritbilder och skicka ett anpassat julkort online till familjemedlemmar och vänner över hela världen.

Julkort med husdjur

Hundar, katter, kaniner och även din hamster eller guldfisk kan vara med på årets julkort med vårt utbud av julkort med husdjur. Med en enkel och snabb designprocess som inte kräver någon tidigare erfarenhet eller designkunskaper, har det aldrig varit lättare att skicka ett julkort med foto som visar upp dina lurviga vänner!

Företagskort

Oavsett om du är en arbetsgivare som vill skicka julkort med foton till hela teamet, en leverantör som vill skicka företagsjulkort till kunder, eller om du vill säga god jul till dina kollegor har Optimalprint ett brett urval av vackra julkort. Att lägga till din logotyp eller foton från den senaste julfesten kan ge det lilla extra.

Sprid julstämning med julkort med foton

Julen handlar inte bara om julafton och julkort. Det finns andra budskap som också är viktiga att dela. Så oavsett om du arrangerar en julfest, vill tacka eller kanske fira en annan högtid, har Optimalprints utbud av skräddarsydda kort något för dig. Upptäck hela utbudet av personliga julkort med foto.

Hanukkah-kort

Om din familj firar Hanukkah eller om du vill skicka en hälsning till en vän, kommer vårt urval av kort designade för Hanukkah att imponera. Välj mellan rutor och rektanglar i olika färger, och bläddra bland våra motiv med traditionella Hanukkah-symboler. Vi har till och med kort utan bilder för de som föredrar det.

Inbjudningar till julfest

Julfirande på jobbet, familjeträffar, en kompisfest – Optimalprint har alla olika inbjudningar till julfest. Dessutom kan du välja mellan enstaka tryck eller multipack, beroende på hur många som ska bjudas in. Platta och vikta kort kan också designas, och det finns möjlighet att lägga till ett foto. Slutligen, glöm inte att inkludera information om festen och ett kort meddelande för den ultimata personliga upplevelsen.

Tackkort för jul

Jul är en tid för att ge, vilket betyder att det också är en tid för att säga tack. Så vilket bättre sätt finns att göra det på än med ett av våra tackkort för jul? Oavsett om det kommer från hela familjen eller kanske ditt barn har vi en mängd olika designs och färger. Du kan lägga till guldfolie och klippta kanter för lyxiga personliga julkort.

Låga priser, hög kvalitet

Våra julkort börjar från så lite som 61 öre per kort, och du kan vara säker på att de är av högsta kvalitet. Vi kombinerar tryckprocesser av högsta kvalitet med premiumpapper för att ge dig fantastiska personliga julkort. Våra multipack-kort är också ett utmärkt sätt att spara på större beställningar. Så oavsett din budget kan du hitta du ett julkort med foton som passar dig hos Optimalprint. Dessutom behöver du inga designkunskaper eftersom vårt designverktyg är superenkelt att använda. Vi har också en 100 % nöjdhetsgaranti för att ge dig extra sinnesro.

Gör det till en jul att minnas med anpassade julkort

Personliga julkort är ett bra alternativ till massproducerade versioner. De skapar en unik julhälsning för den som får kortet. Med dina favoritbilder på framsidan och ett personligt meddelande inuti, kan dina julkort vara en konversationsstartare. Om du letar efter julkort med foto online så har vi allt du behöver. Ingen erfarenhet av design krävs heller.


Tack vare Optimalprints användarvänliga designverktyg kan du skapa och köpa personliga julkort med foton åt alla. Så vad väntar du på? Leta upp din favoritbild och skicka en julhälsning på ett unikt sätt med ett julkort med foto från vår kollektion.


Kundservice

Vad skriver man på julkort?

Julen är en tid då man sprider julglädje till vänner, familj och kollegor. Det finns inget hjärtligare än att visa någon hur man känner för dem. Önska dem en god jul och lägg till några rader från en jullåt för att sätta guldkant på hälsningen. Oavsett vad du skriver på kortet så är det viktigaste att du fångar julstämningen och får din mottagare att känna sig extra omtyckt.

Hur designar jag mina egna julkort?

På Optimalprint erbjuder vi en rad olika alternativ för personliga julkort så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst och skicka julhälsningar till dina nära och kära. Utforska alla alternativ på vår webbplats under avsnittet ”Julkort” och börja anpassa korten efter dina önskemål. Där kan du lägga till söta och roliga personliga foton, texter och andra detaljer. Våra mallar innehåller redan mycket ”glädje”, så att designa dina egna kort kanske inte ens tar särskilt lång tid.

Vilka mått har julkorten?

Vi erbjuder julkort i olika storlekar, från A5 till A6. Några av de storlekar vi erbjuder är: Stort / A5 (21,0 x 14,8 cm) - vikt Fyrkantigt (14,1 x 14,1 cm) - vikt Litet / A6 (14,8 x 10,5 cm) - vikt Fyrkantigt (14,1 x 14,1 cm) - platt Litet / A6 (14,8 x 10,5 cm) - platt Stort / A5 (21,0 x 14,8 cm) - platt

Medföljer kuvert till julkorten?

Kuvert medföljer inte som en del av din beställning. Om du vill kombinera ditt julkort med ett matchande kuvert så behöver du lägga till det separat i din beställning. Observera att kuvert medför en extra kostnad. Du kan utforska vårt utbud av standardkuvert och premiumkuvert och välja det som bäst passar dina behov och ditt korts tema.

Hur många bilder kan jag ha på mitt julkort med foto?

Du kan utan problem använda 3–4 eller fler foton på ditt personliga julkort, men antalet kan variera beroende på storleken på de foton du använder. Vi rekommenderar att du anpassar antalet efter din text, då detta kan bidra till att skapa en enhetlig känsla. Om du vill använda flera foton så rekommenderar vi att du rådgör med våra design- och tryckteam för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter