do not visit
40% rabatt på JulkortKode: JULKORTSE
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Skicka dina julkort i tid

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!

Skicka personliga julkort i år

från endast 7,64 kr per kort

Hitta rätt julkort för din stil

Inspiration från våra vänner

Optimalprint har vänner och nöjda kunder över hela världen. Det är vad som driver oss – att göra våra kunder nöjda och glada! Några av våra vänner har delat med sig av kreativa idéer och sina egna Optimalprint-produkter. Ta en titt på deras unika, personliga idéer och låt dig inspireras. Dela gärna din unika kreation med oss på Instagram @optimalprint, #optimalprint och facebook.com/optimalprint

Vem skickar du julkort till i år?

Överraska dina nära och kära och visa att du tänker på dem. Ett julkort är det perfekta sättet att hålla kontakten. Vår nya kollektion av julkort inkluderar gnistrande kort som garanterat sprider glädje hos mottagarna.

Så vem ska du skicka julkort till? Familjen, hela tjocka släkten, vänner, pojkvännen, flickvännen, kollegorna eller kanske till och med välgörenhetsorganisationer? Dags för en adresslista!

Kan jag köpa mer än ett kort?

Ja! Oberoende av om du är på jakt efter ett enda. speciellt julkort eller en bunt kort som låter dig sprida julkänslan så hittar du det hos oss. Välj din favoritdesign från vårt stora utbud och anpassa den med dina bilder och meddelanden.

Hur anpassar jag mitt kort på nätet?

Börja med att ta en titt på våra kategorier för att se vilken design du tycker bäst om. Sedan kan du välja format, storlek, antal, typ av papper och till och med bakgrund om kortet är tillgängligt i flera färger.

Sedan är det foto-dags! En eller två bilder, eller kanske ett fantastiskt foto-kollage – det är upp till dig! Om du inte vill använda en egen bild så har vi självklart även kort med julens mest folkkära karaktärer: snögubbar, renar, änglar, pepparkaksgubbar och självklart självaste tomten.

När du anpassar ditt kort kan du även lägga till egen text. Skriv in din text, ändra plats, färg och teckenstorlek för att få till din hälsning precis som du vill. När du är nöjd är det bara att signera och lägga till i kundvagnen!

Ladda ner Optimalprint-appen och börja designa var du än befinner dig!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.