do not visit
50% rabatt på JulkortKode: JULKORTSE

Julkort till företaget

Hitta rätt julkort till företaget för din stil

Julkort för företag

skotskrutiga julkort för företag. Varmt rött och grönt på kortet ser till att hålla vinterkylan borta, samtidigt som det tjocka typsnittet ger en fin stil. Dessutom ger de tre glittrande julgranarna en festlig känsla till.

Julkort till företag – Unika julkort för företag så att din verksamhet sticker utEtt julkort för företag kan få ditt företag att stå ut på följande sätt:

1. Visar uppskattningAtt skicka julkort med er logo är ett kreativt sätt att visa er tacksamhet på, vilket kan göra mycket för att främja lojaliteten och bygga förtroende.

2. Förstärker relationerAtt skicka julkort för företag kan hjälpa till att stärka relationerna med era klienter, kunder och anställda. Genom att skicka personaliserade önskningar visar du att ni värdesätter relationen och uppskattar deras närvaro.

3. Skapa en positiv bildGenom att skicka ett fint designat julkort av hög kvalitet kan du skapa en positiv bild av ditt företag och att ni sätter värde på kvalitet, detaljer och relationer.

4. Stick ut från mängdenI en mättad marknad kan företagskort till julen hjälpa ditt företag att stå ut från konkurrenterna genom att skapa en minnesvärd upplevelse för dina klienter och kunder. Med det sagt kan du testa några olika mallar för dina julkort:

5. Minimalistiska julkortEttminimalistiskt julkort för företag kan se enkelt ut, men det berättar mycket om ditt företags värden. Vi har till och med lagt till ett litet “Gott nytt år" och du kan avsluta det med ditt företagsnamn. Till sist väljer du om du vill trycka julkortet på blankt, silk eller matt papper. Sedan levereras ditt personaliserade kort till dig på nolltid!

6. Mörkblå julkort för företagEtt annat av våra populära julkort för jul är detta mörkblå alternativ med handritade julgranar. Strecken ger en kritliknande känsla, vilket gör att julkortet för företag känns unikt och roligt. Du kan även lägga till en bild på dina kollegor eller klienter inuti för att visa hur mycket du tycker om dem!

Personaliserade julkort för företag – Skapa personaliserade julkort för företag och visa klienterna din uppskattningAtt skapa ett julkort till företag åt dina klienter är ett utmärkt sätt att visa att du bryr dig.


Bara det att du har tagit dig tiden att personalisera ditt julkort visar att du ville skapa något unikt och speciellt för klienten. Dessutom är det en genomtänkt gest som visar att du tänker på dem under högtiden. Det är en möjlighet att visa din tacksamhet och önska dem en god jul.


Genom att fokusera på företagsjulkortets detaljer som design, papperskvalitet och meddelande visar du att du bryr dig om kvalitet. Detaljfokuset hjälper till att bygga förtroende och stärka era relationer.


Kom ihåg att du förstärker företagets motto när varumärket finns med på julkortet. Det kan hjälpa till att skapa en positiv bild av ditt företag och stärka relationerna med klienterna.


Och att göra det med Optimalprint är lika lätt som A-B-C! Välj helt enkelt mellan hundratals vackra eller roliga företagskort och anpassa dem sedan efter ert varumärke.


Det allra bästa? Det finns inga minimibeställningar. Så oavsett om du vill ha ett eller 100 julkort till företag, ska du kolla in Optimalprint.


Och här är en hemlighet – registrera dig för vårt PLUS-medlemsskap och få gratis leverans, exklusiva erbjudanden och en förlängd 30-dagars kvalitetsgaranti. Så tveka inte och börja anpassa det perfekta julkortet för företag idag!