do not visit
60% rabatt på kläderKod: KLADERSE | t.o.m: 28/07
dagar
timmar
minuter
Sekunder

Nytt år, Ny stil

Tidsbegränsat erbjudande

Vi hoppas att ni får en riktigt trevlig jul och en bra start på det nya året!
Inget minimiantal per beställning
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Utforska vårt klädutbud för bebisar och barn

Bodysuits för Bebisar

T-shirts

Hoodies & Sweatshirts - Barn

Överlägsen kvalitet

Tillverkade av 100% bomull, våra babykläder är tillverkade med hållbarhet i åtanke och ser till att din babys hud inte utsätts för grova och syntetiska fibrer.

Tillkännage deras ankomst

Gör ditt graviditetstillkännagivande ännu mer speciellt och unikt med en anpassad body eller en storasyster- eller storebror-t-shirt. Minnen du kan vårda för alltid.

Registrera deras milstolpar

Dokumentera din bebis speciella ögonblick och milstolpar med en anpassad body. Med våra tillgängliga designer kan du skapa unika minnesmärken på några minuter.

Några idéer för inspiration

Personliga babykläder – det enkla valet: Optimalprint

Är du på jakt efter personliga kläder till din nyfödda i Sverige? Då har du hamnat helt rätt. Här på Optimalprint hjälper vi dig att skapa personliga kläder till din nyfödda.


Att klä sin nyfödda i söta och bekväma kläder är vad många nyblivna föräldrar ser fram emot. De behöver dock ofta hjälp med att hitta den perfekta balansen mellan stil och komfort. Tänk hur fantastiskt det hade varit att designa personliga babykläder som får dina små att känna sig bekväma och trygga? Det är där vi kommer in i bilden!


Optimalprint hjälper vi dig att skapa personliga babykläder till överkomliga priser, utan att kompromissa med kvaliteten. Skapa dina egna designer eller välj bland vårt enorma utbud för att designa kläder till babyshowers, graviditetsbesked och mycket annat.


Vår lokala produktionsanläggning innebär dessutom att du får din beställning på nolltid.

Designa personliga babykläder snabbt och smidigt!

Du kanske tänker att det är komplicerat att designa personliga babykläder, men det stämmer inte. Optimalprint har gjort hela processen busenkel. På Optimalprint designar du kläder helt enligt dina egna idéer. Det finns inga gränser för din kreativitet. Med vår enkla och användarvänliga online-redigerare kan vem som helst designa personliga babykläder utan ansträngning! Här har du några alternativ att kika på:

Baby-T-shirts

Våra baby-t-shirts finns i ett halvt dussin olika färger och storlekar som passar nyfödda och barn i åldrarna 3 månader till 24 månader (2 år). Dessa personliga babykläder är tillverkade av 100 % bomull och är otroligt mjuka och bekväma så att du slipper oroa dig för att dina små ska känna sig obekväma i nya kläder. Det självbindande tyget hjälper till att upprätthålla formen på t-shirten och förhindrar att den sträcks eller töjs av regelbunden användning. På samma sätt ser den ribbade kragen till att halsurringningen behåller sin form. De sydda ärmarna och nederkanten ger dessa personliga babykläder en renare look och en bättre passform med ökad hållbarhet.

Kortärmad bodysuit

Visste du att ditt utbud av personliga babykläder även kan inkludera kortärmade bodysuits? Busenkel anpassning med hjälp av våra tjänster! Vår kortärmade bodysuit är utformad för daglig användning och håller din nyfödda bekväm och stilig under hela dagen, varje dag.


Vi vet hur knepiga nyfödda kan vara när det är dags att klä på sig. Därför har vi lagt till smidiga axelöppningar och bottenöppningar, så att du kan klä på dem i vilken position som helst. Det självbindande tyget på bodysuitens nackkrage och benöppningar säkerställer att den kan behålla sin form.


Det bästa med dessa babykläder är att du kan använda dem som ett baslager eller som huvudkläder när temperaturen stiger kraftigt, eller varför inte för smutsiga lekar? Dessa personliga babykläder kommer i 6 ljusa och mörka färger, med storlekar från 0 till 18 månader.

Långärmad bodysuit

Om du funderar på anpassade babykläder för vintern så kan vår långärmade bodysuit vara det utmärkta alternativet. Med en design som gör den enkel att bära och ta av kan den vara det perfekta babyplagget när som helst på dagen.


Denna långärmade bodysuit kommer i två färgvarianter (svart och vit) och passar spädbarn upp till 18 månader. YKK-knapparna i nederkant gör bodysuiten enkel att öppna och stänga medan sidsömmarna gör den mer hållbar.

Den perfekta kombinationen av stil och komfort

På Optimalprint fokuserar vi på att skapa snygga och bekväma personliga babykläder. Därför är alla våra skräddarsydda babykläder tillverkade av 100 % bomull, så att inga grova syntetiska fibrer irriterar den känsliga babyhuden.


Avslappnad unisex-passform och storleksalternativOavsett om du letar efter personliga kläder för flickor eller skräddarsydda kläder för pojkar så kan du inte gå fel med vår unisex-design. Den avslappnade passformen låter dig trycka babykläder utan att oroa dig för att orsaka dem något obehag. De olika storleksalternativen är en del av vårt försök att vara vid din babys sida genom deras tillväxtår!


Direkt till plagg-tryck:Vår direkt-till-plagg-tryckteknik med vattenbaserat bläck är ett prisvärt och mer miljövänligt sätt att trycka personliga babykläder.


Rabatter vid stora beställningar:Vi erbjuder betydande rabatter på produktpriser vid stora beställningar av personliga babykläder.

Så tar du hand om dina personliga babykläder

Vi rekommenderar följande underhåll för att säkerställa att dina personliga babykläder håller sig som nya:


• Kemtvätta eller stryk inte


• Maskintvätta i varmt vatten och vänd ut och in för att skydda färgen och designen


• Torktumla på lägsta inställningen


• Använd endast blekmedel utan klor vid behov.

Hur du anpassar babykläder på vår webbplats?

När du har valt önskat klädesplagg och storlek klickar du på fliken ”anpassa” för att köra igång. Du kan ladda upp bilder eller välja bland vårt utbud av klistermärken, som inkluderar allt från skyltar och symboler till citat och emojis! Du kan också lägga till personlig text i valfritt typsnitt och storlek, eller varför inte lite av allt? Guidelinjerna på klädesplaggens bild hjälper dig med den perfekta placeringen av de element du väljer för både fram- och baksidan. Aktuella tryck- och designkostnader hittar du precis ovanför designverktyget. När du är klar med designen lägger du till resultatet i varukorgen och går vidare till betalningen.


Behöver du mer tid för att designa dina personliga babykläder? Spara då dina framsteg som ett utkast och återvänd senare för att slutföra designen.

Optimalprint – proffs på skräddarsydda babykläder

Med högkvalitativa tryck och material av premiumkvalitet är våra personliga babykläder perfekta för alla tillfällen. Vår användarvänliga online-redigerare låter dig dessutom anpassa kläder från praktiskt taget vilken enhet som helst!


Om du fortfarande har några frågor om personliga babykläder eller beställningar så kan du kontakta oss på vår hjälplinje.