do not visit
60% rabattKod: CASESE | t.o.m: 28/07
Trycks i Sverige – snabb leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Skapa ditt eget personliga mobilskal på några minuter. Skydda din mobil, bär med dig dina bästa minnen och låt din personlighet synas.

Välj ditt mobilmärke

Välj typ av mobilskal

Slitstarka mobilskal som skyddar

Skydda din mobil med slitstarka mobilskal som är designade för optimal säkerhet. Stöttåliga skal som skyddar din mobil mot repor och oförutsägbara fall. Upptäck våra robusta mobilskal för maximalt skydd. Investera i ett högkvalitativt mobilskal som håller längre än genomsnittet. Utforska alla våra alternativ nu.

Högkvalitativa produkter med färg som aldrig bleknar

Våra mobilskal använder den bästa färgtryckstekniken. Materialet är tillräckligt flexibelt för kvalitativa tryck men ändå tillräckligt hållbart för daglig användning i många år framöver. Dessutom kommer alla mobilskal med 100% kvalitetsgaranti. Även om ditt skal utsätts för värme eller direkt solljus kan du vara säker på att färgen består.

Låt din personlighet synas och gör din mobil ännu mer personlig

Du kan antingen designa ditt mobilskal eller välja ett av våra fördesignade skal. Att anpassa ditt mobilskal hade inte kunnat vara lättare - lägg bara till dina favoritbilder och bildtexter eller skapa en personlig design för att göra det helt unikt. Om du väljer en färdigdesignad mall bland våra alternativ kan du välja ett mobilskal som speglar din personliga stil.

En mer hållbar produkt

Vi tillverkar alla våra produkter på beställning och så nära dig som möjligt. Välj vårt biologiskt nedbrytbara mobilskal för att göra ditt köp mer miljömedvetet. Lokal tillverkning ger dig också fler fördelar, såsom snabbare leverans tack vare vårt globala nätverk av tryckerier. Att trycka nära dig innebär dessutom att vi kan minska koldioxidutsläppen i samband med leveransen av din beställning.

Skapa en originell & omtänksam present

Personliga mobilskal är en perfekt och omtänksam present. Få dina nära och kära att le genom att göra en skräddarsydd design från roliga eller oförglömliga fotominnen som de kommer att se varje dag. Vi har dessutom tusentals unika designer som visar dina nära och kära hur mycket du bryr dig. Lägg gärna till ditt eget meddelande eller ett fint citat från internet för att uttrycka din uppskattning och dina känslor.

100% nöjdhetsgaranti

Om du inte känner dig nöjd, låt oss veta det så kommer vi att skicka dig ett nytt mobilskal eller dina pengar tillbaka

BLI INSPIRERAD AV VÅR GEMENSKAP OCH VÅRA VÄNNER!

Tack till alla som deltagit i tävlingen!

Med 3503 röster vill vi gratulera Danielle som vunnit tävlingen!
Vi vill också gratulera de 2 lyckliga deltagarna som vunnit: Sara B. med 332 röster och Jessica med 205 röster.

Följ oss på Instagram @optimalprint för nyheter, tävlingar och mer.

Skapa ett personligt mobilskal

Finns även som app

Skapa ett personligt mobilskal

Du tar med din mobil överallt och använder den till allt - så varför inte investera i ett kvalitetsskal? Optimalprint erbjuder en mängd anpassningstjänster designade för att visa upp din personlighet. Skapa ditt eget, personliga mobilskal genom att lägga till din egen bild, logo eller design. Vi har massvis med produktalternativ att välja mellan och ännu fler sätt att göra dem unika på.


Utforska vårt varierade sortiment och kom igång idag!

Skapa ditt personliga mobilskal med Optimalprint

Optimalprint gör det enkelt att skapa det perfekta mobilskalet. Våra personliga mobilskal kan designas och beställas online på bara några minuter.


Så här fungerar processen:


1. Bläddra bland tillgängliga mobilskal och stilar


Optimalprint är stolta över att erbjuda ett brett utbud av alternativ att välja mellan. Vi vill att du ska ha möjlighet att välja bland de senaste mobilskalen som faktiskt passar din enhet. Starta designprocessen genom att göra just det; från genomskinliga gel-fodral till hårda skal - det finns en basprodukt för varje smak och mobilmodell.

2. Skapa din personliga design för mobilskal

Nu kommer den roliga delen - att designa ditt eget mobilskal! Vi gör processen enkel med ett smidigt och lättanvänt redigeringsverktyg. När du har valt din basprodukt kan du helt anpassa ytan efter din smak med bilder, text, klistermärken och mer.

3. Slutför beställningen

Ser allt ut dom det ska? Perfekt. Tryck bara på 'Lägg till i kundvagnen'-knappen i redigeraren för att slutföra din design och förbereda den för kassan - du kan också spara den som ett utkast om du vill komma tillbaka senare. Då klickar du bara på din kundvagn, fyller i leverans- och betalningsinformation och bekräftar beställningen.

Beställ ett personligt mobilskal

Våra anpassningsbara mobilskal är tomma dukar som du kan designa hur du vill. Det är mer än att bara lägga till en bild - vi låter dig lägga till, redigera och positionera flera designs samtidigt. Ladda enkelt upp dina egna filer eller välj från fördesignad grafik från Shutterstock. Layoutmallar gör det enkelt att organisera innehåll, medan olika formateringsalternativ tillåter dig att skapa textelement av alla olika slag. Resultatet? Ett mobilskal som verkligen är unikt och personligt för dig.

Snabb och enkel designprocess

Hos Optimalprint förstår vi att inte alla är professionella tryckare eller grafiska formgivare. Och det är okej! Människor ska inte behöva vara experter för att skapa fantastiska produkter. Med en intuitiv och lättanvänd designredigerare kan du skapa din anpassade mobilskal-design på bara några få klick. Börja med att ladda upp foton eller designs och anpassa sedan utseendet på produkten efter din smak. När du är klar kommer vårt team av experter att arbeta med att förvandla din design till ett vackert mobilskal av högsta kvalitet. Vårt mål är inte bara att underlätta skapandet av ett personligt mobilskal för iPhone 13-användare, utan också för ägare av iPhone 12, 11, 10 och 7. Optimalprint erbjuder ett brett utbud av basprodukter för både iPhones och Android-enheter. Produkterna finns som genomskinliga, flexibla, slimmade, tough och biologiskt nedbrytbara alternativ - alla genomgår en rigorös tryck- och kvalitetskontrollprocess för att säkerställa att de ser fantastiska ut.

Personliga mobilskal du kan lita på

Skönheten hos ett personligt mobilskal med foto ska inte påverka prestandan. Det är därför Optimalprint ser till att endast välja ut de tåligaste produkterna till sin kollektion. Våra tough mobilskal är ett utmärkt alternativ för enheter som utsätts för regelbundna chockar och stötar. Den heltäckande designen skyddar varje vinkel på skärmen och ramen, samtidigt som den snygga designen bevaras. Du kan anpassa det yttre polycarbonatskalet med vilken design du vill. Med det sagt är inte de andra mobilskalen vi erbjuder mindre tåliga. Oavsett om du väljer att skapa ett robust och personligt Samsung-mobilskal eller något annat helt, kan du vara säker på att både material och den tryckta designen står emot tidens tand.

Miljövänliga personliga mobilskal

Vi bryr oss om miljön lika mycket som du gör. Det är därför vi erbjuder våra biologiskt nedbrytbara mobilskal, tillverkade av ett nedbrytbart material som hjälper till att minska koldioxidavtrycket vid ditt köp. Att tillverka våra personliga mobilskal på begäran och så nära dig som möjligt innebär också snabbare leveranstider. Vårt globala nätverk av tryckerier gör att du kan få ditt personliga mobilskal inom några dagar.

100% nöjdhetsgaranti

Vi är så säkra på kvaliteten på våra personliga mobilskal att vi backar upp dem med en 100% nöjdhetsgaranti. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, kommer vi att ersätta den gratis eller återbetala dess kostnad i sin helhet. Med Optimalprint kan du förvandla dina favoritminnen till ett skyddande, anpassat mobilskal med lätthet. Skapa ditt idag!

Kundservice

1. Kan jag skräddarsy mitt eget mobilskal?

Ja, alla våra mobilskal är anpassningsbara.

2. Kan jag inkludera ett foto på mitt mobilskal?

Absolut! Du kan använda vilket foto eller vilken design som helst på dina personliga mobilskal.

3. Hur skapar jag ett specialanpassat mobilskal?

Börja med att välja telefonmodell, välj sedan typ av skal och lägg slutligen till dina egna bilder och texter för att skapa din personliga design. När du är klar lägger du till produkten i varukorgen och betalar.

4. Hur skapar jag konst på ett mobilskal?

Du kan använda färdiga designer från internet eller alternativet ”Klistermärken” för att söka efter designer i redigeringsverktyget. Välj önskad layout bland de olika alternativen och sedan är du klar.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter