do not visit
Alla hjärtans dag-presenter Upp till 60% rabatt | T.o.m: 29 Jan

Ge bort en present som är personlig, meningsfull och unik
denna Alla hjärtans dag

Det är enkelt att skapa en Alla hjärtans dag-present som visar hur mycket du bryr dig
– använd foton av dina favoritminnen eller välj en design från vår kollektion "Love".

Bästa presenterna för den där speciella personen

Personliga presenter som visar din kärlek

Presenter till den
du älskar

Letar du efter en romantisk och unik present?

Att rama in ditt favoritfoto, skapa ett collage eller en fotobok med ett urval av fantastiska minnen är det perfekta sättet att visa hur mycket du tycker om någon.

Presenter till din
bästa vän

Se till att din bästa vän får en present på alla hjärtans dag!

En bekväm hoodie eller t-shirt är en utmärkt present till en vän, eller varför inte en canvastavla som de kan hänga på väggen och titta på varje dag?

Presenter
under 100 kr*

Behöver du hitta en bra present till en liten budget?

En personlig mugg, T-shirt eller poster är det perfekta sättet att visa hur mycket du bryr dig. Om du inte har en lämplig bild ännu så kan du utforska vår kollektion 'Love'.

*Leveranskostnad ingår ej

Miljövänliga presenter

Visa din kärlek för planeten med en av våra miljövänliga presenter denna Alla hjärtans dag.

Välj en ekologisk hoodie, t-shirt eller tröja som kan bäras om och om igen, eller varför inte en vattenflaska? De kanske hellre vill ha ett mobilskal som är både snyggt och dessutom biologiskt nedbrytbart?

Välj en perfekt present

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.Presentidéer till alla hjärtans dag

Dela dina bästa minnen i en fotobok som en present, eller ge något som kommer att tala till deras personligheter med en designprodukt på årets sötaste dag. Ge bort något meningsfullt, personligt och unikt som kommer att ge glädje till alla som är viktiga för dig.

Alla hjärtans dag-presenter till din fru, din man, din partner

Letar du efter en romantisk och unik gåva? Visa dina mest värdefulla och meningsfulla ögonblick i en fotobok eller inramad poster. Påminn dina älskade varje dag om den där fantastiska bilutflykten ni gjorde i somras, eller dela helt enkelt en kollektion med alla dina favoritbilder på "oss" i en vacker fotobok. Som man säger, en bild säger mer än tusen ord.

Personliga presenter till alla hjärtans dag

Letar du efter en omtänksam och personlig present till alla hjärtans dag? Vi har de bästa presentidéerna som får den där speciella personen att känna sig unik. Skapa en personlig t-shirt eller mug; Dela dina favoritögonblick på en poster, canvas, akryl eller metalltryck; Dela alla dina mest minnesvärda foton med dem i en tidlös fotobok.