do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 23/06
Tackkort till dop
Tackkort till dop

Säg tack på ett vackert sätt med kort

Se tackkort
Dopkort
Dopkort

Välj bland hundratals vackra dopinbjudningar

Se alla kort

Tackkort till dop

Visa din tacksamhet gentemot de vänner och familjemedlemmar som förgyllde ditt barns dop med sin närvaro genom att skicka våra anpassningsbara tackkort efter dopet. Korten kommer i en mängd olika stilar och mönster och kan även göras personliga med ett eget meddelande och söta bebisbilder. Vi skickar över hela Sverige så att du kan skicka ut dina kort inom några dagar.

Tackkort för dop

Kundservice

1. Kan jag använda ett personligt motiv på mitt dopkort?

Vi erbjuder en mängd olika tackkort för dop som du snabbt och smidigt kan anpassa med foton av ditt barn. Om du vill hålla budskapet enkelt och stilrent erbjuder vi även alternativ utan foton. Alla kort finns tillgängliga i matt, silkeslent och glansigt kartongpapper, så att du kan vara säker på att det kort du väljer utstrålar elegans oavsett design.

2. Hur kan jag se hur mitt dopkort kommer att se ut?

För att se hur en design kommer att se ut kan du använda förhandsgranskningsverktyget. När du har placerat designen på kortet får du en uppfattning om hur kortet kommer att se ut i verkligheten. Om allt ser bra ut kan du fortsätta med din beställning.

3. Hur säkerställer jag att min design passar på slutprodukten?

När du använder ett tackkort med foto bör du se över alternativen för storlek och format. Är fotot du använder stort? Placera det på kortet med hjälp av redigeringsverktyget för att säkerställa att det passar. Om inte väljer du en annan storlek eller ett annat format. Eftersom vi erbjuder våra kort i formaten A6, A5, kvadratiskt och panorama är vi säkra på att du inte kommer att stöta på sådana problem.

4. Kan jag beställa kuvert till mina personliga dopinbjudningar?

Ja, självklart! Våra kunder föredrar att beställa våra kort med kuvert för att komplettera presentationen på ett visuellt tilltalande sätt. Utforska vårt utbud av standardkuvert och premiumkuvert, välj det kuvert som passar bäst till ditt kort och lägg till det i varukorgen i kassan. Våra kuvert finns att köpa till fantastiska priser. Observera att kuvert tillkommer mot en avgift och ingår inte som standard i din beställning.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter