do not visit
60% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 28/07
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,0 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Vykort

Personliga vykort med foto – ett utmärkt sätt att hålla kontakten med vänner och familjEtt vykort med foto är ett trevligt sätt att låta dina nära och kära veta att du tänker på dem. Även om digitala meddelanden idag har ersatt denna traditionella kommunikationsmetod så är det fortfarande många som föredrar att skicka vykort. Optimalprint erbjuder ett stort utbud av mallar så att du kan skapa ditt eget vykort på bara några minuter. Skapa ett personligt vykort med eller utan foton och visa dina nära och kära hur mycket du bryr dig om dem.

Att skapa de perfekta vykorten med foto är enkelt med Optimalprint. Utforska vårt utbud av mallar och välj den som tilltalar dig mest. Lägg sedan till ditt meddelande och dina foton (om du valt en mall med foto). Vårt redigeringsverktyg är lätt att använda och kräver ingen tidigare erfarenhet av design. Låt fantasin flöda så gör vi vårt bästa för att ge liv åt din kreativitet på papper av högsta kvalitet för bästa möjliga resultat.

Skicka ditt meddelande med personliga vykortOptimalprint gör det roligt och givande att skicka personliga vykort, så att du kan visa din kärlek till mottagarna på ett kreativt sätt. Våra personliga vykort med foton ger ditt meddelande en personlig touch och stärker dina band till vänner, släktingar och kollegor på ett smidigt sätt.

Slipp stressen med att skapa egna vykort genom att välja våra digitala trycktjänster och få snygga vykort levererade hem till dörren på bara ett par dagar! Oavsett om du behöver vykort med foton till påsk eller personliga julkort så kan vi skapa dem med ett perfekt resultat och se till att de är klara precis i tid för att du ska hinna skicka dem.

Mångsidigt och effektivtVårt nätbaserade designverktyg är både användarvänligt och mångsidigt, så att du kan utforska alla kreativa möjligheter samtidigt som du på ett effektivt sätt kan skapa personliga vykort. Att designa dina egna vykort behöver inte längre vara en skrämmande uppgift!

Enkelt och tilltalandeSkicka vykort till dina nära och kära för att berätta att du tänker på dem. Från eleganta mönster till djärva designer – vi erbjuder anpassade vykort som kan vara både enkla och iögonfallande. Välj den stil du vill ha och skapa ett vackert vykort snabbt och enkelt.

Lätt att designaFå en komplett uppsättning designfunktioner för att anpassa mallarna med dina egna bilder och texter för att skapa skräddarsydda vykort som lämnar ett bestående intryck hos mottagarna. Att skapa personliga vykort på vår plattform tar bara några minuter.

Välj Optimalprint för att designa personliga vykortPå Optimalprint förstår vi vikten av att skapa meningsfulla relationer, och våra personliga vykort hjälper våra kunder att göra just det. Återuppta kommunikationen med gamla vänner och kom närmare varandra med ett personligt vykort, eller varför inte tacka din chef för att han eller hon stöttar dig? Med våra personliga vykort kan du visa uppskattning och knyta starkare band till de personer du bryr dig om.

När du väljer Optimalprint väljer du inte bara våra trycktjänster, du låser dessutom upp en värld av kreativa möjligheter som väntar på att utforskas för att skapa fantastiska personliga vykort. Våra vykort kännetecknas av hög kvalitet och vi är stolta över det faktum att våra kunder älskar dem. Beställ våra personliga vykort till fantastiska priser och dela dina fina minnen och oförglömliga stunder med nära och kära.

StorlekVåra personliga vykort kommer i olika format: små (A6), stora (A5), kvadratiska och panorama-vykort. Vilket format du ska välja beror på dina specifika behov, men vi säkerställer att ditt vykort håller högsta kvalitet oavsett vilket format du väljer.

FärgVi erbjuder våra personliga vykort i en mängd olika färger för att tillgodose våra kunders varierande färgpreferenser. Bland dessa färger hittar du svart, grå, lila, röd, brun, blå, senapsgul, gul och många fler.

Kanter och hörnVåra personliga vykort med foto kommer med rundade hörn och utan beskärning. Hörn utan beskärning är ett standardalternativ, men rundade hörn ger korten en unik stil och blir allt vanligare på dagens marknad.

Designade av dig, tryckta lokalt i SverigeOptimalprint är kända för att på ett snabbt och effektivt sätt tillverka högkvalitativa vykort med tryck. Vi utnyttjar vårt omfattande nätverk av tryckpartners i Sverige för att tillgodose våra kunder i olika regioner.

Vi hanterar alla våra beställningar lokalt och så nära dig som möjligt. Det innebär att vi kan trycka dina unika vykort och leverera högkvalitativa produkter till din dörr inom bara 24–48 timmar, oavsett var i Sverige du befinner dig. Vår lokala tryckmetod hjälper oss att minska vårt koldioxidavtryck och därmed även vår miljöpåverkan.

Kundservice

1. Hur kan jag skapa mitt eget vykort?

Att skapa ditt eget vykort är busenkelt på vår plattform. Välj en mall och anpassa den med dina foton och ditt personliga meddelande. När du är klar lägger du till kortet i din kundvagn. Vårt nätbaserade designverktyg är ett lättanvänt verktyg som låter dig skapa personliga vykort på bara några minuter. Alla dina vykort trycks på högkvalitativt papper för att säkerställa att dina kort ser fräscha och nya ut under en längre tid.

2. Kan jag ladda upp foton att använda på mitt personliga vykort?

Ja, du kan ladda upp dina foton och använda dessa på dina vykort. Du kan dessutom lägga till en logotyp om du skapar ett personligt vykort till en kollega eller till din chef.

3. Kan jag ladda upp min egen design?

Vi erbjuder en mängd olika designalternativ i form av anpassningsbara mallar för dina vykort.

4. Vad är skillnaden mellan standardhörn och rundade hörn?

Vykort med standardhörn är mycket vanliga och ger inte riktigt samma intryck som kort med rundade hörn. Rundade hörn är visserligen en modern trend, men de är sällsynta och ger en stilren känsla. Kort med rundade hörn ger ett unikt intryck som får dig att sticka ut från mängden. Kort med rundade hörn uppfattas dessutom som mer eleganta än kort med standardhörn.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter