do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 16/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Tackkort till dop

Visa din tacksamhet gentemot de vänner och familjemedlemmar som förgyllde ditt barns dop med sin närvaro genom att skicka våra anpassningsbara tackkort efter dopet. Korten kommer i en mängd olika stilar och mönster och kan även göras personliga med ett eget meddelande och söta bebisbilder. Vi skickar över hela Sverige så att du kan skicka ut dina kort inom några dagar.

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Oavsett vilket papper du väljer för dina dopinbjudningar så garanterar vi att du får högkvalitativa kort till ett rimligt pris.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Inbjudningar och tackkort med rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Planerar du att döpa ditt barn snart? Låt dina nära och kära veta att det börjar bli dags med snygga inbjudningskort med runda hörn. Skicka våra personliga inbjudningskort för barndop. Dessa kort kommer att ge din inbjudan en touch av elegans och väcka gästernas intresse redan från början! Lägg till ett personligt meddelande tillsammans med små babyikoner eller bilder för att göra kortet ännu mer tilltalande.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Kuvert med struktur anses vara förstklassigt, vilket gör dem perfekta för kort till särskilda tillfällen, t.ex. inbjudningskort till dop. De lyxiga kuverten passar utmärkt ihop med dopinbjudningar och gör det spännande att bjuda in gästerna.

Inbjudningskort till dop

Barndop är en speciell och glädjefylld händelse som markerar början på ett barns andliga resa. Det är en tid då föräldrarna, familjen och vännerna samlas för att överösa den lilla med presenter och välsignelser. Och vilket bättre sätt att dela detta ögonblick på än genom inbjudningskort till dop? Här på Optimalprint är dessa kort inte bara papperslappar; de är ett sätt att meddela om evenemanget med stil och skapa minnen som varar för evigt!


Inbjudningarna påminner dina gäster om den speciella dagen som de var med på och de kan återuppleva den genom kortet. Dessutom ger personliga dopinbjudningskort lite stil och formalitet till evenemanget. Det visar att du har lagt ner mycket eftertanke och ansträngning på att skicka ut inbjudningarna och skapar på så sätt en känsla av förväntan inför den stora dagen. Dessutom har det blivit så mycket lättare att göra inbjudningskort för dop online. Genom några få klick kan du få ett kort som gärna sparas. Så varför ska du beställa dopinbjudningskort från Optimalprint? Tja, det finns många anledningar...

Dopinbjudningskort för flickor

Gör inbjudningen till dopet mer minnesvärt med skräddarsydda dopinbjudningar för flickor, som både ger lite mer skönhet och elegans till dopet. Vi har många designs, färger, teman och mallar för dop som låter dig få exakt det du önskar. Välj mellan modern design med ljusa färger och avskalade linjer, till något mer klassiskt som detaljerade spets- och blommönster.


Att skapa dopinbjudningar för en flicka har aldrig varit lättare tack vare de olika anpassningsmöjligheterna vi erbjuder. Utöver designelementen kan du inkludera personliga detaljer som flickans namn, datum, plats eller någon annan personlig text som du vill ha för en specifik gäst. Vad du än gillar hjälper vi till att göra det till verklighet här på Optimalprint.


Flickor symboliserar hopp för framtiden, så det är naturligt att fira hennes ankomst på ett meningsfullt sätt.

Dopinbjudningar för pojkar

Du har kommit till rätt ställe om du letar efter dopinbjudningskort för pojkar! Din pojke behöver fantastiska dopinbjudningskort för att fira denna milstolpe i sitt liv. Det är trots allt en dag som ska vara fylld av glädje och fest för vänner och familj. Ett väldesignat dopinbjudningskort fångar essensen av händelsen och förmedlar att det är viktigt.


Dessutom kan en dopinbjudan också spegla förälderns stil och personlighet. Precis som med inbjudningskort för flickor kan dopinbjudningar för pojkar också vara klassiska eller moderna. Dessutom kan du välja mellan olika teman och färger för att skapa något som lämnar ett bestående intryck på gästerna. Så varför välja tråkiga, vanliga dopinbjudningskort när du kan ha något utöver det vanliga?


Dopinbjudningskort för pojkar och flickor skiljer sig också åt i design och färgsättning. I allmänhet tenderar pojkars dopinbjudningar att ha färger som blått, grönt och grått, med mer maskulin och klassiska motiv som kors eller båtar. Å andra sidan tenderar flickors dopinbjudningar att ha färger som rosa, lila och pasteller och med motiv som blommönster eller fjärilar.


Detta är dock inte en regel; många motiv och färgscheman kan användas för både pojkars och flickors dopinbjudningar.

Dopinbjudan – mallar för dina kort

Att välja rätt inbjudningskort för dop är en avgörande del av planeringen. Att bli nöjd med en design kan dock vara komplicerat, eftersom det finns så många alternativ på marknaden idag. För att förenkla saker, överväg att anpassa en mall för dina dopinbjudningar så att de passar dina specifika behov och budget.


Eftersom mallarna redan är designade kan du använda dem som utgångspunkt för inbjudningskort till dop och 1-årsdagar. Här är några tips för att anpassa på rätt sätt:


1. Välj rätt mall: Det första du måste göra för att anpassa en mall är att välja rätt. Det finns många typer och genrer av mallar, både traditionella och moderna, så välj en som passar din stil och personlighet.


2. Anpassa: När mallen är klar kan du börja anpassa detaljerna, såsom barnets namn, datum, plats, etc. Du kan också inkludera ett personligt meddelande eller ett citat som passar gästen som får dopinbjudan.


3. Välj rätt typsnitt och färger: När det kommer till design spelar typsnitt en avgörande roll för att knyta ihop "hela paketet". Så, ta dig tid och välj ett typsnitt som är lätt att läsa och som kompletterar det övergripande temat. Välj färger som matchar händelsen eller speglar barnets kön.


4. Lägg till bilder: Dopinbjudningar med foto är på modet idag och av självklara skäl! Det är ett bra sätt att få en personlig prägel på alla olika mallar, plus att folk älskar att se bilder på det nyfödda barnet. Men du kan lägga till vilken bild som helst i en fotodopinbjudan, inklusive religiösa symboler eller andra ikoner.


5. Välj rätt papper: Som tur är kan du aldrig välja fel hos Optimalprint. Vi vet att papperskvalitet påverkar utseendet avsevärt och känslan av dopinbjudningskort. Det är därför vi bara har premiumsilk och glansigt papper för att få dina kort att sticka ut!


Att anpassa en mall är ett utmärkt sätt att bekanta dig med designarbetet för inbjudningskort på. Så varför vänta längre? Beställ från Optimalprint direkt! Om du tecknar vårt Plus-medlemskap får du många andra förmåner som till exempel gratis och snabb leverans, en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och andra exklusiva erbjudanden.


Kundservice

Hur skriver man en dopinbjudan?

När du skriver en dopinbjudan är det idealiskt att göra den personlig i en stil som återspeglar din familjs personlighet. Följ traditionen och skriv de viktigaste detaljerna först: barnets namn (fullständigt eller förnamn), föräldrarnas namn, datum, tid och plats för dopceremonin. Du kan även lägga till andra detaljer som närmaste tågstation och parkeringsmöjligheter så att dina gäster kan komma i tid till dopet. Om OSA är nödvändigt så lämnar du kontaktuppgifter så att gästerna kan svara.

Vem ska ett dopkort vara adresserat till?

Det finns inget rätt eller fel sätt att adressera din dopinbjudan. Många adresserar den till en person, medan andra skriver ut den till hela familjen. Att skriva ett dopkort är ett fantastiskt sätt att skapa ett minne av händelsen som ditt barn senare kan se tillbaka på och uppskatta för all evighet. Som sagt, adressera kortet till den person du känner dig mest bekväm med, vare sig det är barnet, föräldrarna eller båda, men se till att du verkligen uttrycker din innerliga tacksamhet.

När bör dopinbjudningar skickas ut?

När det gäller dopinbjudningar säger vett och etikett att korten ska skickas ut minst fyra veckor i förväg. Oavsett vilken inbjudningsmetod du väljer ska du se till att skriva barnets förnamn eller fullständiga namn, datum, tid och plats för ceremonin, följt av andra viktiga uppgifter som du kanske vill inkludera, t.ex. uppgifter om OSA. Att bli inbjuden till ett barndop är en helig ära, så oavsett hur mycket du vill att någon ska komma bör din inbjudan enbart vara en vänlig inbjudan.

Kan jag beställa kuvert till mina personliga dopinbjudningar?

Ja, självklart! Vi rekommenderar faktiskt att du beställer våra inbjudningskort med kuvert för att göra dem mer kompletta och visuellt tilltalande. Kuverten kan fås till fantastiska priser och du kan välja bland en mängd olika typer för att komplettera din personliga stil. Vi kan även ge dig förslag på vilka kuvert som bäst matchar dina personliga kort om du saknar idéer. Observera att kuverten är avgiftsbelagda och inte ingår i din beställning.

Kan jag beställa ett skräddarsytt provexemplar?

Våra kreativa team och våra tryckerier kan tillhandahålla en prototyp på begäran, men tänk på att detta medför en kostnad. Skräddarsydda provexemplar är avgiftsbelagda, så beroende på din specifika storlek och design kommer dessa att medföra en liten kostnad. När du digitalt har placerat konstverket och texten på kortet kan du välja att få ett elektroniskt eller ett fysiskt provexemplar, beroende på vad du föredrar. Meddela gärna eventuella önskade ändringar till våra team, som sedan kommer att slutföra designen inför tryck.

Hur kan jag se till att min design passar perfekt på slutprodukten när jag laddar upp den?

När du börjar designa kommer du att presenteras med alternativen för orientering. Välj antingen liggande eller stående orientering och ange de mått som du behöver. Om du känner dig osäker på måtten kan du dela ditt konstverk och meddelande med vårt designteam så kan de berätta om designen passar eller inte. Om designen blir blödande under tryckfasen kommer vårt team att kontakta dig så att du kan föreslå ändringar som de sedan kan ta hänsyn till.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter