do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21430
8,4/10 (21430 omdömen)
40% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 04/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Tackkort till dop

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.

Inbjudningskort till dop

Barndop är en speciell och glädjefylld händelse som markerar början på ett barns andliga resa. Det är en tid då föräldrarna, familjen och vännerna samlas för att överösa den lilla med presenter och välsignelser. Och vilket bättre sätt att dela detta ögonblick på än genom inbjudningskort till dop? Här på Optimalprint är dessa kort inte bara papperslappar; de är ett sätt att meddela om evenemanget med stil och skapa minnen som varar för evigt!


Inbjudningarna påminner dina gäster om den speciella dagen som de var med på och de kan återuppleva den genom kortet. Dessutom ger personliga dopinbjudningskort lite stil och formalitet till evenemanget. Det visar att du har lagt ner mycket eftertanke och ansträngning på att skicka ut inbjudningarna och skapar på så sätt en känsla av förväntan inför den stora dagen. Dessutom har det blivit så mycket lättare att göra inbjudningskort för dop online. Genom några få klick kan du få ett kort som gärna sparas. Så varför ska du beställa dopinbjudningskort från Optimalprint? Tja, det finns många anledningar...

Dopinbjudningskort för flickor

Gör inbjudningen till dopet mer minnesvärt med skräddarsydda dopinbjudningar för flickor, som både ger lite mer skönhet och elegans till dopet. Vi har många designs, färger, teman och mallar för dop som låter dig få exakt det du önskar. Välj mellan modern design med ljusa färger och avskalade linjer, till något mer klassiskt som detaljerade spets- och blommönster.


Att skapa dopinbjudningar för en flicka har aldrig varit lättare tack vare de olika anpassningsmöjligheterna vi erbjuder. Utöver designelementen kan du inkludera personliga detaljer som flickans namn, datum, plats eller någon annan personlig text som du vill ha för en specifik gäst. Vad du än gillar hjälper vi till att göra det till verklighet här på Optimalprint.


Flickor symboliserar hopp för framtiden, så det är naturligt att fira hennes ankomst på ett meningsfullt sätt.

Dopinbjudningar för pojkar

Du har kommit till rätt ställe om du letar efter dopinbjudningskort för pojkar! Din pojke behöver fantastiska dopinbjudningskort för att fira denna milstolpe i sitt liv. Det är trots allt en dag som ska vara fylld av glädje och fest för vänner och familj. Ett väldesignat dopinbjudningskort fångar essensen av händelsen och förmedlar att det är viktigt.


Dessutom kan en dopinbjudan också spegla förälderns stil och personlighet. Precis som med inbjudningskort för flickor kan dopinbjudningar för pojkar också vara klassiska eller moderna. Dessutom kan du välja mellan olika teman och färger för att skapa något som lämnar ett bestående intryck på gästerna. Så varför välja tråkiga, vanliga dopinbjudningskort när du kan ha något utöver det vanliga?


Dopinbjudningskort för pojkar och flickor skiljer sig också åt i design och färgsättning. I allmänhet tenderar pojkars dopinbjudningar att ha färger som blått, grönt och grått, med mer maskulin och klassiska motiv som kors eller båtar. Å andra sidan tenderar flickors dopinbjudningar att ha färger som rosa, lila och pasteller och med motiv som blommönster eller fjärilar.


Detta är dock inte en regel; många motiv och färgscheman kan användas för både pojkars och flickors dopinbjudningar.

Dopinbjudan – mallar för dina kort

Att välja rätt inbjudningskort för dop är en avgörande del av planeringen. Att bli nöjd med en design kan dock vara komplicerat, eftersom det finns så många alternativ på marknaden idag. För att förenkla saker, överväg att anpassa en mall för dina dopinbjudningar så att de passar dina specifika behov och budget.


Eftersom mallarna redan är designade kan du använda dem som utgångspunkt för inbjudningskort till dop och 1-årsdagar. Här är några tips för att anpassa på rätt sätt:


1. Välj rätt mall: Det första du måste göra för att anpassa en mall är att välja rätt. Det finns många typer och genrer av mallar, både traditionella och moderna, så välj en som passar din stil och personlighet.


2. Anpassa: När mallen är klar kan du börja anpassa detaljerna, såsom barnets namn, datum, plats, etc. Du kan också inkludera ett personligt meddelande eller ett citat som passar gästen som får dopinbjudan.


3. Välj rätt typsnitt och färger: När det kommer till design spelar typsnitt en avgörande roll för att knyta ihop "hela paketet". Så, ta dig tid och välj ett typsnitt som är lätt att läsa och som kompletterar det övergripande temat. Välj färger som matchar händelsen eller speglar barnets kön.


4. Lägg till bilder: Dopinbjudningar med foto är på modet idag och av självklara skäl! Det är ett bra sätt att få en personlig prägel på alla olika mallar, plus att folk älskar att se bilder på det nyfödda barnet. Men du kan lägga till vilken bild som helst i en fotodopinbjudan, inklusive religiösa symboler eller andra ikoner.


5. Välj rätt papper: Som tur är kan du aldrig välja fel hos Optimalprint. Vi vet att papperskvalitet påverkar utseendet avsevärt och känslan av dopinbjudningskort. Det är därför vi bara har premiumsilk och glansigt papper för att få dina kort att sticka ut!


Att anpassa en mall är ett utmärkt sätt att bekanta dig med designarbetet för inbjudningskort på. Så varför vänta längre? Beställ från Optimalprint direkt! Om du tecknar vårt Plus-medlemskap får du många andra förmåner som till exempel gratis och snabb leverans, en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och andra exklusiva erbjudanden.