do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 16/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Födelsedags- och festinbjudningar

Inbjudningar till bröllop och årsdagar

Kort för nyfödda & inbjudningar till tillställningar

Andra inbjudningskort

Högkvalitativa inbjudningskort till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Oavsett vilket papper du väljer ser vi till att du får inbjudningskort i toppklass till de mest rimliga priserna! Varje papperstyp har en imponerande hållbarhet som gör att dina kort håller länge och ser snygga ut långt efter att tillställningen har ägt rum.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Skicka inbjudningskort med rundade hörn till dina gäster för att ge din personliga design en charmig och sofistikerad touch. Mottagarna kommer att bli förtjusta!

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Sätt guldkant på dina inbjudningskort med våra kuvertalternativ. Du kan välja mellan vita standardkuvert (110 g/m²), som passar utmärkt oavsett tillfälle, och premiumkuvert med struktur (145 g/m²).

Festinbjudningar – låt festen börja!

Om du planerar en fest och vill göra den minnesvärd så är personliga festinbjudningar rätt väg att gå! Skräddarsydda, personliga festinbjudningar är inte bara lämpliga för att förmedla ett specifikt budskap utan kan också skapa spänning och förväntan inför ditt kommande evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, ett bröllop, ett jubileum eller någon annan familjehändelse så kommer våra personliga festinbjudningar att få dina gäster att känna sig uppskattade som aldrig förr. Det visar trots allt att du har lagt ner mycket tanke och omsorg på planeringen.


Varför nöja sig med något generiskt när du kan skaffa skräddarsydda inbjudningar som förmedlar dina exakta tankar och känslor för gästerna? Utforska oändliga möjligheter med vårt omfattande utbud av festinbjudningar som med säkerhet kommer att sätta tonen för en oförglömlig händelse.

Festinbjudningar – skapa fantastiska festinbjudningar på nätet

När det gäller att planera en fest så finns det inget som riktigt matchar glädjen av att skapa och anpassa inbjudningar på nätet. Till skillnad från förr i tiden då det var en tidskrävande process kan du nu få jobbet gjort både snabbare och mer noggrant! På Optimalprint har vi ett enormt utbud av mallar för festinbjudningar som du kan anpassa efter dina önskemål. Resultatet? Vackra inbjudningar som verkligen fångar känslan av ditt kommande evenemang.


En av de största fördelarna med att skapa festinbjudningar på nätet är definitivt bekvämligheten. Du behöver inte längre springa till affären för att köpa inbjudningskort i bulk eller tillbringa oändliga timmar med att klippa och klistra med pappersinbjudningar. Nu kan du istället använda din smartphone eller dator för att snabbt skapa vackra inbjudningar hemifrån. Har du inte några bra idéer? Inga problem, låt vårt team av designers guida dig genom processen.


Med oändliga möjligheter för anpassning kan processen kännas skrämmande till en början, men lita på oss när vi säger att vi kan hjälpa dig att utforma din dröminbjudan. Välj mallar, typsnitt, foton och färger och lägg till små detaljer som fångar evenemangets tema – från ett och samma ställe.


Det bästa med att skapa festinbjudningar på nätet är den känsla av självuttryck som det ger. Låt fantasin flöda och skapa något som speglar din unika karaktär och personlighet. Här finns inga gränser! Oavsett om du är ute efter klass och elegans eller en rolig och annorlunda design så kan du skapa festinbjudningskort precis som du vill ha dem.

Inbjudningskort till fest – välj bland hundratals unika festinbjudningar.

På Optimalprint kan du hitta kortdesigner för olika evenemang. Oavsett om du letar efter en mall för inbjudan till födelsedagsfester, barnkalas, förlovningsfester eller någon annan typ av festinbjudan så hittar du allt du behöver här. Några av våra mest populära kategorier är:


Inbjudningar till födelsedagsfester: Att skicka skräddarsydda inbjudningar till födelsedagsfester är ett utmärkt sätt att visa upp din planeringsförmåga och visa hur mycket du bryr dig om gästerna på din fest.


Inbjudningar till aktiviteter för barn : Att samla barnen behöver inte vara på en födelsedag. Som förälder kan du även ordna lekdagar eller evenemang där barnen och alla föräldrar kan lära känna varandra. Upptagna föräldrar har dock mycket att göra och det kan vara svårt för dem att delta i ett evenemang om de inte planerar för det. Skräddarsydda inbjudningar till barnkalas är en omtänksam detalj som visar hur mycket du uppskattar att de kommer på ditt barns speciella dag.


Inbjudningar till bröllop och årsdagar: Skräddarsydda bröllopsinbjudningar och inbjudningar till årsdagen sätter tonen för den stora dagen genom att få dina gäster att känna sig uppskattade. De skapar också spänning och förväntan inför evenemanget eftersom du tagit dig tid att skapa personliga inbjudningar. Dessa inbjudningar gör det också lättare för dina gäster att planera i förväg och se till att de inte missar några viktiga händelser. Bröllop och årsdagar är förmodligen två av de mest uppskattade händelserna i en människas liv, så det är vettigt att göra ”det lilla extra” och skapa festinbjudningskort som mottagaren sent kommer att glömma. Vi har dessutom inbjudningar till förlovningsfester!


Kort för nyfödda och dopinbjudningar: Att välkomna ett nytt barn till världen är ett unikt och lyckligt tillfälle. Födelser ger vänner och familj möjlighet att träffas och fira den lilla människans ankomst. Dessa evenemang är fyllda av kärlek, skratt och minnen som kommer att leva vidare i många år framöver. Det är därför en bra idé att investera i personligafödelsebesked för att välkomna dina gäster. Vår bebis-sektion omfattar evenemang som babyshower-inbjudningar, födelsebesked och dopinbjudningar och tackkort .

Inbjudningar till tekalas – skräddarsydda inbjudningar för alla tillfällen

Att anordna ett tekalas är ett underbart sätt att njuta av god mat och glada samtal med dina nära och kära. Ett tekalas är perfekt för att umgås med vänner eller för att vara värd för en trevlig tillställning där du kan anpassa temat, inredningen och menyerna så att de passar din stil och personlighet. Det är därför naturligt att välja en inbjudan som känns unik för dig i alla avseenden. Att skapa inbjudningskort till tekalas är superenkelt! Precis som med andra kategorier kan du även här jobba med tomma inbjudningar eller filtrera efter färdiga mallar.


Använd vår redigerare för att skräddarsy inbjudningar till tekalas, grillfester eller trädgårdsfester efter eget tycke och smak och lämna ett bestående intryck på gästerna. Här på Optimalprint utlovar vi papper av högsta kvalitet – oavsett om det gäller silkespapper, glansigt papper eller matt papper. Dina inbjudningar kommer dessutom att nå den önskade mottagaren inom 2–3 dagar efter att du har lagt din beställning. Så vänta inte längre, prova dig fram och skapa de perfekta skräddarsydda korten redan nu!

Skapa inbjudningar till festen – Optimalprint

Köp dina personliga festinbjudningar här på Optimalprint.se och få dem levererade SNABBT och GRATIS genom att prenumerera på vår Optimalprint Plus-prenumeration. Som Plus-prenumerant får du dessutom en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och andra spännande erbjudanden under hela året. Så vänta inte längre, börja skapa dina personliga festinbjudningar redan nu!

Festinbjudningar som är enkla att designa och beställa på Optimalprint

På Optimalprint.se kan du skräddarsy unika festinbjudningar och som Optimalprint Plus-prenumerant kan du få dem ännu snabbare, utan några fraktkostnader. Som Plus-medlem får du också en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och får ta del av många spännande erbjudanden under hela året. Så vad väntar du på? Anmäl dig till Optimalprint Plus och skapa dina personliga festinbjudningar redan idag!

Kundservice

Kan jag beställa personliga inbjudningskort med en skräddarsydd design?

Ja, du kan beställa personliga inbjudningskort med din egen design. I vårt praktiska redigeringsverktyg kan du testa en mängd olika motiv i kombination med färdigdesignade mallar för att ge frigöra din kreativitet. Lägg till personliga foton, logotyper, texter och grafik till dina personliga inbjudningar för att få dina gäster att känna sig extra välkomna. Du kan även söka inspiration på nätet eller utforska vårt utbud av inbjudningskort.

Kan jag beställa ett provexemplar?

Ja, du kan göra en provbeställning för de flesta av våra inbjudningskort. Allt du behöver göra är att designa dina kort och sedan välja endast ett exemplar i kassan.

Vad ska jag skriva i mina personliga inbjudningar?

Dina personliga inbjudningar bör tydligt förmedla vilken typ av tillställning du anordnar. Om du till exempel skapar en personlig inbjudan till en födelsedagsfest så bör du skriva ett personligt, hjärtligt meddelande utöver de grundläggande uppgifterna, till exempel födelsedagsbarnets namn och ålder samt adressen till platsen för firandet. En personlig inbjudan följer vanligtvis inga designregler och innehåller genuina och personliga budskap.

Jag är intresserad av att använda min egen design. Hur kan jag vara säker på att min design kommer att passa på slutprodukten?

Att ladda upp din egen design är enkelt. Välj bara alternativet ”Skapa ditt eget kort” för att ladda upp din design. Du kommer att kunna förhandsgranska din design i vårt redigeringsverktyg innan du betalar.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter