do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 23/06
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Varje papperstyp har en imponerande hållbarhet som säkerställer att korten behåller sin glans i många år framöver. Oavsett vilket papper du väljer så ger vi dig förstklassiga fotokort till ett överkomligt pris!

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Kort med rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Ge dina personliga fotokort en distinkt stil som sticker ut från mängden genom att välja rundade hörn.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Med våra kuvert blir fotokorten dessutom ännu snyggare. Du kan välja mellan vita standardkuvert (110 g/m²) med självhäftande förslutning som passar för alla tillfällen eller premiumkuvert med struktur (145 g/m²) som passar utmärkt för särskilda tillställningar.

Personliga kort – vackra och anpassningsbara

Det finns inget bättre sätt att säga ”jag bryr mig om dig” än med personliga kort med rätt budskap och vid rätt tidpunkt. Oavsett vilket tillfälle det gäller så kan du få dina nära och kära att känna sig uppskattade med tryckta och personliga kort som skapats med kärlek Optimalprint. Vi har kort som passar alla tillfällen, personliga som affärsrelaterade, och vi utlovar en kvalitet som imponerar på mottagarna. Välj bland en mängd olika mallar eller skapa dina egna skräddarsydda kort med hjälp av våra lättanvända designverktyg.

Personliga kort från Optimalprint

Här på Optimalprint har vi skräddarsydda kort för i stort sett alla tillfällen du kan tänka dig, redo att skapas och levereras så snabbt det bara går. Din tid är värdefull och vi gör därför vårt bästa för att se till att de personliga korten når den avsedda mottagaren på nolltid. Här är några av de mest populära kategorierna av personliga kort som vi erbjuder just nu:

Tackkort för bebisar – det största underverket av alla

Ett av de bästa sätten att tacka din familj och dina vänner för deras gåvor till ditt lilla barn är att ge dem ett tackkort för bebisar. Vem skulle inte bli glad av att få ett gulligt foto av din lilla bebis som de kan visa upp i sina hem? Välj bland vårt stora utbud av mallar eller designa din egen mall!

Bröllopskort – kärlek i luften

Det är dags att fira er kärlek! Ett bröllop är en av de vackraste dagarna i livet. Från och med nu bestämmer ni er för att tackla livet och allt vad det har att erbjuda tillsammans – och det måste naturligtvis firas med vänner och familj. Skapa den perfekta uppsättningen av bröllopskort för varje steg på er kärleksfyllda resa med våra skräddarsydda personliga kort. Från ”Save The Date-kort” till ”Bröllopsinbjudningar”, ”RSVP” och ”Tackkort för bröllop” – alla kort du kan tänkas behöva för ditt bröllop. Låt kreativiteten flöda och förtrolla dina gäster med inbjudningar och annat kul.

Dop eller konfirmation – bjud in gästerna på ett unikt sätt.

Under livets gång är det många vackra ceremonier som ska firas. Det handlar bland annat om officiella religiösa fester som dop eller konfirmation. Dessa tillfällen delas oftast med familj och vänner. I stället för traditionella inbjudningar och tackkort kan du använda Optimalprint för att skapa unika och personliga kort för dina festligheter. Hos Optimalprint hittar du mönster och teman för alla typer av tillställningar. Gör inbjudningar och tackkort unika med foton och personliga citat.

Födelsedagsinbjudningar för nästa stora fest

Vi är aldrig för gamla för att fira att vi fyller år! Så fira med stil genom att skicka personliga kort som är tillverkade med högsta möjliga standard till dina nära och kära i Sverige. Dessa inbjudningskort till födelsedagar kommer garanterat att uppmärksammas av mottagarna, särskilt om du lägger till en personlig touch till korten. Fira DIG SJÄLV som aldrig tidigare med vårt stora utbud av tryckta kort.

Personliga anpassade kort

Om du vill trycka dina egna kort i Sverige så är Optimalprint det bästa stället att göra det på – och det säger vi med 100 % säkerhet, för när det gäller design och tryck av kort så har vi expertisen som får dina personliga kort att sticka ut! Men om du undrar VARFÖR du bör välja personliga kort i stället för de som redan finns på marknaden så kan du fortsätta läsa.

Uppskatta eller tacka vänner och familj

Att skicka personliga vykort och tryckta kort är ett utmärkt sätt att uttrycka tacksamhet eller uppskattning. I en tid av e-post och textmeddelanden kan skräddarsydda tryckta kort som skickas med posten verkligen sticka ut och visa mottagaren att ”du gjorde det lilla extra” för att visa att du bryr dig om honom eller henne. Tryck tackkort med ditt eget meddelande och uttryck den känsla du vill förmedla. Små gester med stor effekt – dina vänner och din familj kommer att bli störtförtjusta.

Som en överraskningsgåva – surprise, surprise!

Om du vill trycka gratulationskort på nätet som du kan överraska dina nära och kära med så har du hamnat helt rätt. Personliga tryckta kort är vackra gåvor som både är snygga och vackra att titta på och som dessutom kan förmedla det budskap du vill dela med dig av. Du skickar något unikt med dessa kort.

Bevara ett minne

I en tid då allt är digitalt kan personliga kort som någon kan ta och känna på vara ett minne som alltid får mottagaren att le. Med personliga kort kan du återuppleva fina stunder som ett bröllop eller ett barns födelsedagskalas tillsammans med andra. Kort med personliga foton är inte bara vackra, de speglar också känslor och fina minnen.

Personliga fotokort

Du behöver inte längre besöka ett fysiskt tryckeri för att trycka skräddarsydda gratulationskort eller andra kort. Nu kan du trycka personliga kort på nätet med Optimalprint till överkomliga priser. Att trycka personliga kort har aldrig varit enklare än här på Optimalprint. Välj en matchande papperstyp och välj bland premiumkuvert för en lyxigare känsla. Våra kort är mycket detaljerade, har en bestämd stil och känsla baserat på det papper du väljer och kommer med rundade kanter.


Om du vill trycka gratulationskort i Sverige så kan du välja mellan befintliga mönster och mallar eller skapa ett nytt kort från grunden. Tryckta kort och personliga fotokort ser båda fantastiska ut när du väl har lagt till det mest avgörande elementet som får korten att sticka ut – fotot. Så om du vill trycka kort på nätet har du hamnat rätt!

Använd personliga kort för ditt företag

Några musklick och några knapptryckningar är allt som behövs för att skapa personliga kort som är klara att trycka. Om du vill trycka kort av affärsmässiga skäl så kan du designa och trycka dem här, komplett med din logotyp, bilder och andra detaljer. Tacka lojala kunder, öka varumärkeslojaliteten eller uppmuntra kunder att köpa mer genom att lägga till en personlig touch som får de att minnas dig. Möjligheterna är oändliga med en tjänst för tryck av skräddarsydda kort till hands!

Kundservice

Hur kan jag göra ett kort personligt?

Ett personligt kort handlar om att skräddarsy designen och meddelandet efter mottagaren. Se till att du lägger till ett personligt foto som visar ett fint minne, ett varmt och hjärtligt budskap som förmedlar hur du känner för personen du vill ge kortet till och var så genuin och uttrycksfull som möjligt genom att använda små dekorativa inslag som klistermärken för att göra kortet ännu snyggare.

I vilka sammanhang kan man använda personliga kort?

Personliga kort kan skapas och delas för alla möjliga tillfällen. Så länge du står personen nära spelar anledningen inte så stor roll. Ett personligt kort är trots allt ett uttryck för din kärlek till dina favoritpersoner. Så designa personliga fotokort för årsdagar, födelsedagar, nyfödda, inflyttningar, nya jobb, bröllop och en mängd andra tillfällen.

Kan jag använda foton på mina personliga kort?

Ja, du kan använda foton på dina personliga kort. Om du använder dig av personliga foton av den person du designar kortet för eller dina egna foton där ni båda delar ett fint ögonblick så kan du avsevärt förbättra det övergripande intrycket. Om du lägger till en personlig anekdot eller ett meddelande blir kortet ännu mer personligt, vilket vänner och familj kommer att älska.

Vilka mått har korten?

Våra personliga fotokort kommer i ett antal olika storlekar, som vikta eller platta fotokort. Här är några av de storlekar vi erbjuder: Stort kort / A5 (21,0 x 14,8 cm) - vikt Fyrkantigt kort (14,1 x 14,1 cm) - vikt Litet kort / A6 (10,5 x 14,8 cm) - vikt Stort kort / A5 (21,0 x 14,8 cm) - platt Fyrkantigt kort / (14,1 x 14,1 cm) - platt Litet kort / A6 (14,8 x 10,5 cm) - platt

Kommer korten med kuvert?

Nej, kuvert medföljer inte dina kort. Om du vill ha ett matchande kuvert så kan du lägga till det i din beställning mot en extra kostnad. Utforska vårt utbud av standardkuvert och premiumkuvert och välj det kuvert som bäst passar dina behov och kortets tema. Ett perfekt kort är trots allt ofullständigt utan ett snyggt kuvert.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter