do not visit
50% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 25/02
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans
8,2 / 10
Bäst på kundnöjdhet

Inbjudningar till födelsedagsfirande

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton. Oavsett vilket papper du väljer att trycka dina födelsedagsinbjudningar på så ser vi till att du får förstklassig kvalitet till ett överkomligt pris.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Födelsedagsinbjudningar med rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer. Få dina inbjudningskort till födelsedagen att sticka ut med våra anpassade designer. Ge dina inbjudningskort en touch av elegans genom att göra dem mer visuellt tilltalande med rundade hörn istället för de vanliga spetsiga hörnen.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla. Kuvert med struktur anses vara exklusiva och är därför ett perfekt val för gratulationskort som födelsedagskort. Dessa lyxiga kuvert fungerar som det perfekta komplementet och skapar rätt känsla för mottagaren innan de ens har öppnat kortet.

Skicka ett personligt inbjudningskort för födelsedagen med Optimalprint

Planerar du ett födelsedagsfirande åt dig själv eller någon du tycker om? Oavsett milstolpe och hur många människor som ska komma, är ett inbjudningskort viktigt. Det är inte bara ett bra sätt att låta alla få veta om evenemanget utan ett personligt inbjudningskort för födelsedagen från Optimalprint kan få igång festen med stil. Det är en chans att visa upp din personlighet, för att inte tala om temat för din födelsedagsfest!


Det har aldrig varit lättare att skapa personliga inbjudningskort för födelsedagar tack vare Optimalprint. På några minuter kan du designa och skapa personliga kort med dina bilder och ditt meddelande. Välj bara ditt favoritfoto, ladda upp det till den användarvänliga redigeraren, välj den bästa mallen och klicka på tryck när du är redo. Du behöver inte ha någon designerfarenhet eller ens vara särskilt kreativ eftersom Optimalprints mallar betyder att det hårda arbetet redan har gjorts åt dig. Vi använder också bara de bästa pappers- och tryckprocesserna så att du kan lita på att de färdiga födelsedagsinbjudningarna kommer att imponera.


Dina inbjudningar kommer till och med att packas försiktigt och skickas till dig snabbt, så att du kan fortsätta med din festplanering. Så, om du är redo att fira en kommande födelsedag med alla dina nära och kära, börja designa en personlig födelsedagsinbjudan idag.

Ett födelsedagskort som passar din stil

Oavsett om du firar en jämn födelsedag med en temafest, arrangerar ett barnkalas eller vill ha en enkel inbjudan till en diskret fest, är ett inbjudningskort för födelsedagar ett bra sätt att få igång stämningen på. Oavsett vilken färg du letar efter och hur många tryckta kort du behöver, kommer du garanterat att hitta det du behöver hos Optimalprint.

Viktiga milstolpar

30, 40, 50, 60 och hela vägen upp – om du eller någon du tycker om firar en stor födelsedag så finns det väl inget bättre än att samla familj och vänner? Du behöver bara ett inbjudningskort för födelsedagar för att berätta för alla om händelsen och det är där Optimalprint kommer in. Välj bland en mängd olika stilar, färger och storlekar och designa en personlig inbjudan.

Kort med bild

Letar du efter en inbjudan till födelsedagsfest online? Med det lättanvända redigeringsverktyget på Optimalprint kan du välja och ladda upp din favoritbild för att få ditt födelsedagskort att sticka ut. Oavsett om det är en rolig bebisbild på födelsedagspojken som fyller 18 år eller en bild på födelsedagsflickan som är utklädd för att låta alla få reda på festtemat, är ett personligt fotokort ett fantastisk sätt att få alla nyfikna på.

Kort utan foto

Ditt inbjudningskort för födelsedagar behöver inte ha en bild. Istället kan du göra det personligt genom att välja en design och inkludera ett personligt meddelande. Med en mängd olika färger, teman, storlekar och papperstyper att välja mellan kan du vara säker på att Optimalprint har en födelsedagsinbjudan för alla slags fester.

Inbjudningskort för barnkalas

Att planera ett barnkalas kan vara stressande men Optimalprint kan göra det lite lättare att skicka inbjudningar till barnkalas. Du behöver inte ha använt vårt redigeringsverktyg tidigare, och du behöver absolut inte vara en skicklig designer. Ladda bara upp ditt foto, välj en mall för inbjudan för barnkalaset och skriv in din text. Med enhörningsteman och djurmotiv finns det något för alla barn.

Enkelt och minimalistiskt

Är du ett fan av den minimalistiska stilen? Vi har en kortdesign som passar dig. Säg hej till coola färger, vita och gråa färger prydda med lite glitter och kanske en enkel bild. Med tillval som rundade kanter och premiumkuvert kan du verkligen låta ditt inbjudningskort för födelsedagar sticka ut.

Färgstarkt och ljust

Om du vill fira med stil och ropa till alla om ditt kommande evenemang, är ett inbjudningskort för födelsedagar fyllt med färg precis det du behöver. Från rosa och orange till grönt och blått – du kan välja en mall som passar din personlighet. Du kan till och med lägga till en bild, ditt namn och ditt eget budskap för att verkligen imponera på dina gäster.

Varje liten detalj står i fokus

På Optimalprint erbjuder vi inte bara ett brett utbud av personliga inbjudningskort för födelsedagar. Vi gör det lilla extra för att säkerställa att dina födelsedagsinbjudningar överträffar förväntningarna. Vår 100% nöjdhetsgaranti innebär att vi inte ger upp förrän du är helt nöjd. Oavsett om du designar inbjudningar till en storslagen 60-årsfest, ett barnkalas eller något helt annat, har du ett val av papper, kanter och storlek för att skapa en helt unik inbjudan.

Rundade hörn b>

När du designar ett inbjudningskort för födelsedagar hos Optimalprint kan du välja mellan vanliga fyrkantiga kanter eller rundade hörn för en mer förstklassig finish. Det kan vara en liten detalj, men det har en stor inverkan och i kombination med ett av våra högkvalitativa pappersalternativ lämnar det verkligen ett bestående intryck.

Silkpapper
På Optimalprint tycker vi att alla ska kunna designa sitt eget inbjudningskort till födelsedagsfesten och därför erbjuder vi olika mallar och pappersval. Oavsett din budget kommer du garanterat att hitta ett inbjudningskort för födelsedagar att imponera på. Silkpapper ger en slät yta och en vackert mjuk finish, särskilt när det kombineras med rundade hörn.

Glansigt papper

De som designar djärva inbjudningar och födelsedagskort onlinebör överväga glansigt papper. Det hjälper dina ord, bilder och färger att verkligen sticka ut. Det är också mjukt att ta på och erbjuder en slät finish oavsett om du designar en rolig barnkalasinbjudan eller planerar ett hundraårsfirande för din morförälder.

Matt papper

Om du inte vill ha med ett foto på ditt inbjudningskort för födelsedagar behöver du absolut inte oroa dig för att det ska bli tråkigt. Vi rekommenderar matt papper, som är lätt och lent att ta på för att förbättra din design. Dina gäster kommer att älska det, och det kommer du också att göra.

Standardkuvert

Ditt inbjudningskort för födelsedagar kan vara det viktigaste, men rätt kuvert är också viktigt . Alla våra kort kommer med standardkuvert om inte premiumalternativet är valt. Oavsett vilket kommer du att få ett vackert kuvert att skriva din adress på, vilket säkerställer säker leverans och en trevlig öppningsupplevelse för dina personliga inbjudningar.

Premiumkuvert

De som designar lyxiga födelsedagsinbjudningar kan överväga att uppgradera sina kuvert till våra premiumkuvert i kraftpapper. Med synlig struktur och naturliga fibrer förbättras det övergripande utseendet och känslan på ditt inbjudningskort för födelsedagar, oavsett designen inuti.

Tryckbara födelsedagsinbjudningar för varje evenemang
Vi har inte bara ett urval av inbjudningskort för födelsedagar och personliga födelsedagskort, utan vi trycker även våra online födelsedagskort och designs till ett överkomligt pris. Oavsett din budget, stil eller tryckbeställning kan du skapa en personlig födelsedagsinbjudan eller ett grattiskort och lägga till det lilla extra till ditt firande. Du kan också välja mellan papper och kuvert, vilket kan hjälpa till att hålla nere kostnaderna. Vi säkerställer också snabb leverans runt om i hela Sverige, så att du har dina kort på nolltid.

Designa skräddarsydda födelsedagsinbjudningar med Optimalprint

En inbjudan till födelsedagsfesten är en viktig del av festplaneringen, men med så många alternativ, hur kan du välja ett som passar dig? Att skapa ditt alldeles egna inbjudningskort för födelsedagar online med Optimalprint är ett bra sätt att visa upp din stil på, samtidigt som det kan sprida feststämning. Genom att lägga till ditt eget meddelande och design kan ditt inbjudningskort för födelsedagar till och med bli en minnessak!


Om du letar efter en mall för födelsedagsinbjudningar har du kommit till rätt ställe. Bläddra helt enkelt igenom vårt urval, välj bland foton eller inga foton, och gör dina nära och kära redo för en fest att minnas. Optimalprint har gjort det enklare än någonsin att designa ett inbjudningskort för födelsedagar utan dess like.


Kundservice

Hur utformar jag inbjudningskort till födelsedagar?

Bläddra bland våra olika mallar och designer och välj den du gillar bäst för att börja designa en födelsedagsinbjudan. Lägg till ditt personliga meddelande och en bild eller ett motiv från din dator, mobila enhet, sociala medier eller Google Foto. Justera designen mot bakgrunden efter eget tycke. När du är klar skickar du bara iväg beställningen och väntar på att bli imponerad!

Vad ska jag skriva på födelsedagsinbjudningar?

Om du skapar en egen födelsedagsinbjudan så blir den lite mer personlig om du lägger till ett hjärtligt meddelande utöver de grundläggande uppgifterna. De grundläggande uppgifterna är födelsedagsbarnets namn, ålder och adressuppgifter till festlokalen. Som med alla inbjudningar bör du även lägga till OSA-information.

Hur snabbt kan jag få mina födelsedagsinbjudningar?

Eftersom vi trycker lokalt och levererar över hela Sverige är våra leveranstider anpassade efter respektive region. Vi ser till att din beställning når dig så fort den har tryckts. Tillverkningstiden och leveranstiden kan därför ibland variera.

Vilka är fördelarna med att skapa egna inbjudningar?

Oavsett om du firar en födelsedag, en milstolpe i ett förhållande eller en större livshändelse så kan du skapa dina egna inbjudningskort för att sätta en personlig prägel på festen. Du kan själv leka med designen och lägga till ett personligt meddelande, och dina gäster kommer att känna sig mer uppskattade när de får en inbjudan som du själv har skapat.

Kan jag beställa ett skräddarsytt provexemplar?

Våra kreativa team och våra tryckerier kan tillhandahålla en prototyp på begäran, men tänk på att detta medför en kostnad. När konstverket och texten digitalt har placerats på kortet kan de skicka dig ett elektroniskt eller fysiskt provexemplar, beroende på dina önskemål. Du kan sedan meddela våra team om du behöver göra några ändringar innan de färdigställer designen för tryck.

Hittade du inte det du letade efter? Besök vårt hjälpcenter