do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,4" 10" 21438
8,4/10 (21438 omdömen)
40% rabattKod: KORTSE | t.o.m: 11/06
8,4 / 10
Bäst på kundnöjdhet
Trycks i Sverige, 1 - 2 dagars leverans

Enhetlig design med våra matchande set

De flesta av våra designs kommer som matchande set, så att du och dina gäster kan få en enhetlig look. Matchande set inkluderar "save-the-date"-kort, inbjudningar och OSA-kort, produkter för själva bröllopsdagen och tackkort.

Beställ personliga prover

Är du fortfarande osäker på vilket kort du ska välja? Välj en design, personalisera den med din text samt foton och få hem ett prov inom 2 arbetsdagar.

Fantastisk kvalitet till överkomliga priser

Välj en papperstyp som passar bäst till ditt brevpapper: silk-papper ger en len yta och en vacker finish, blankt papper gör att färgerna ser mer levande ut och briljantvitt matt papper är optimalt för kort utan foton.

Foliering

Det bästa blev precis ännu bättre! Premiumkort med folie som pricken över i:et. Välj guld, silver eller koppar för att matcha dina kort.

Rundade hörn

Med sinne för detaljer! Våra kort med rundade hörn visar upp ditt sinne för detaljer.

Allt sitter i detaljerna

Välj våra premiumkuvert i kraftigt papper med fin textur för en mer lyxig känsla.

Bröllopsinbjudningar – dela kärleken!

Bröllopsdagen är en av de viktigaste händelserna i en människas liv. Så det inbjudningskort som du skickar ut har naturligtvis en enorm potential att göra ett bra första intryck på dina gäster. Skräddarsydda, personliga bröllopsinbjudningar som skapats på Optimalprint är ett fantastiskt sätt att visa alla att ditt bröllop är en unik händelse som är värd deras tid och beundran. När du skapar skräddarsydda bröllopsinbjudningar säkerställer du att varje detalj, från designen till de ord som används, perfekt skildrar er kärlek, personlighet och bröllopstema.


Skräddarsydda bröllopsinbjudningar är också ett fantastiskt sätt att få dina gäster att känna sig speciella eftersom du tagit dig tid att skapa en bröllopsinbjudan bara för dem!

Eleganta bröllopsinbjudningar

Vårt stora utbud av eleganta bröllopsinbjudningar trycks med omsorg och kärlek i Sverige. Inbjudningarna är fullt anpassningsbara och du kan välja en design bland ett stort utbud av stilar – allt från rustika och eleganta stilar till udda och moderna stilar. Du kan dessutom skräddarsy bröllopsinbjudningarna med dina färger, teman, typsnitt och personliga ord. Men om du undrar varför du ska välja skräddarsydda bröllopsinbjudningar i stället för enkla inbjudningar så hittar du svaret här.

Skapa förväntan

Personliga bröllopsinbjudningar är bra om du vill skapa spänning och förväntan hos dina gäster. Genom att skicka bröllopsinbjudningar som är unika och vackra sätter du tonen för den stora händelsen och låter dina gäster veta att det kommer bli en mycket speciell dag.

Spegla din personliga stil

Personliga bröllopsinbjudningar uttrycker din personliga stil, personlighet och evenemangets tema på ett sätt som generiska bröllopsinbjudningar inte kan. Anpassa korten precis som du vill och skapa en produkt som verkligen representerar er som par.

Få gästerna att känna sig speciella

Personliga bröllopsinbjudningar visar att du värdesätter gästerna och att det är viktigt att de är närvarande vid er stora händelse. Du har trots allt tagit dig tid att skapa något som verkligen är speciellt i stället för att nöja dig med något generiskt.

Gör det till en oförglömlig händelse

Ett bröllop är en unik händelse och personliga bröllopsinbjudningar återspeglar detta. Genom att skapa personliga inbjudningar förmedlar du att ditt bröllop är på väg att bli en händelse som gästerna inte vill missa!

Spara som ett minne

Skräddarsydda bröllopsinbjudningar är vackra och har stor betydelse. Det är inte konstigt att så många människor vill behålla dem som minne! Dessa bröllopsinbjudningar kan vara en påminnelse om er speciella dag i många år framöver. När ni beställer bröllopsinbjudningar från Optimalprint så kan ni vara säkra på att de kommer att förtjäna en plats i dina gästers hem som souvenirer.

Bröllopsinbjudningar med foto

En bild säger mer än tusen ord, och när det gäller bröllopsinbjudningar så tror vi att bilder gör dem ännu mer minnesvärda. Det är trots allt få saker som ser bättre ut än det blivande brudparet i en varm omfamning eller en kyss. Här är några anledningar till att skapa bröllopsinbjudningar med foto:

Personlig touch

Inget uttrycker känslor på samma sätt som foton. Oavsett vilken typ av text eller grafik du använder så kan det inte jämföras med de känslor som ett foto väcker hos människor. Att lägga till ett foto gör bröllopsinbjudningarna unika och minnesvärda och kommer att göra ett bestående intryck på gästerna. Gästerna hade dessutom älskat att få se foton av er före bröllopet innan de ser er personligen på den speciella dagen.

Sätter tonen

Det foto som ni använder på inbjudningarna sätter tonen för ert bröllop och kan ge era gäster en känsla för temat och stilen på bröllopet. Oavsett om det är ett destinationsbröllop eller en intim sammankomst på din hemort med nära vänner och familj så kan rätt design visa vad gästerna har att förvänta sig.

Oändliga möjligheter

En av de bästa sakerna med foton är att man har stor flexibilitet när det gäller utformningen av bröllopsinbjudningarna. Oavsett om du väljer ett formellt porträtt, ett roligt foto eller något däremellan så kan du skildra ett ögonblick som speglar er personlighet. Som par kan ni skapa en inbjudan som verkligen skildrar ert förhållande.


Om du är osäker på hur slutprodukten kommer att se ut så erbjuder vi kostnadsfria prover som levereras direkt till din dörr inom 2–3 arbetsdagar. Allt du behöver göra är att välja din design, anpassa den med text eller foton och välja alternativet gratisprover. Tveka inte att kontakta oss om du har några problem med designen eller något som rör leveransen. Vi gör allt för att processen ska bli så enkel som möjligt, så att du kan fokusera på det som är viktigast – ditt bröllop.


Den perfekta kreativa miljön för ditt bröllop

Bröllopet ska vara en av de vackraste dagarna i ditt liv. Planera denna dag från morgon till kväll precis som du föreställt dig. Med Optimalprint vid din sida kan du ge ditt bröllop en underbar miljö. Detta börjar redan med Save-the-Date-korten. Bröllopet är inte alltid färdigplanerat – men gästerna bör hålla exakt detta datum fritt. Dessa kort kommer senare att följas av själva inbjudan till bröllopet. Beroende på vilken design du väljer så kan du även inkludera detta på din stora dag. Med Optimalprint kan du förutom inbjudningar även designamenykort som visar den utsökta maten och dryckerna på ditt bröllop eller programkort. Matchande placeringskort för gästerna tar inte bara hand om den tänkta placeringen, de ger också en sista touch till den befintliga bordsdekorationen. Använd de individuellt utformade korten som unika accessoarer vid ditt bröllop. Alla typer av kort kan skapas i samma design, som löper som en röd tråd genom planeringen och bröllopsdagen.


Och efter bröllopet? Då är det dags att tacka alla kära gäster som firat er stora kärlek och gjort er dag minnesvärd. Med ett tackkort för bröllop kan du uttrycka din tacksamhet och låta dina gäster minnas bröllopsdagen.

Bröllopsinbjudningar i alla stilar – anpassa dina bröllopsinbjudningar

Vare sig det handlar om rustika bröllopsinbjudningar, moderna bröllopsinbjudningar, blomstriga bröllopsinbjudningar eller andra typer av kort så har vi allt du behöver här på Optimalprint. Vi kan allt som har med bröllopsinbjudningar att göra. Designerna kommer i matchande uppsättningar för att skapa ett specifikt utseende och en konsekvent känsla, från save the date-kort till inbjudningar och RSVP-kort> och till och med tackkort för bröllop.


Välj bland ett omfattande utbud av stilkategorier som klassisk, blommig, spets, modern, krittavla, rustik, romantisk, destination och många fler! Ta kontroll över mallarna och justera olika detaljer efter eget tycke och smak. Vi erbjuder ett stort utbud av anpassningsbara bröllopsinbjudningar för att hjälpa dig att förverkliga din vision. Våra erfarna designers arbetar nära tillsammans med dig för att skapa en inbjudan som verkligen fångar känslan av ditt bröllop.


Så varför vänta? Börja anpassa dina bröllopsinbjudningar redan idag och skapa en inbjudan som dina gäster sent kommer glömma. När dina gäster får den personliga inbjudan så kommer det vara värt din ansträngning.

Bli Optimalprint Plus-prenumerant

Beställ dina personliga bröllopsinbjudningar nu på Optimalprint.se. När du blir Optimalprint Plus-prenumerant levererar vi GRATIS och SNABBT. Du kommer också kunna dra nytta av en utökad 30-dagars kvalitetsgaranti och få andra attraktiva erbjudanden under hela året. Vad väntar du på? Skapa dina unika bröllopsinbjudningar och förtrolla dina gäster!

Ladda ner Optimalprints app & få åtkomst till våra bästa erbjudanden!

SKICKA MIG LÄNKEN

Vi skickar dig en länk för att ladda ner appen. Genom att uppge ditt telefonnummer, godkänner du att ta emot ett automatiskt engångs-sms med länken till Optimalprint-appen. Standard sms-taxa kan tillkomma.